Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle kim hamile kalmış ya? Bunu gerçekten deneyimlemiş biri var mı aramızda? Bana şehir efsanesi gibi geliyor. 6 sene bu şekilde korundum, tek kaçak bile yok. Gerçi şimdi de çocuğum olmuyor belki boşaydı hep eheheh
benim arkadaşım kaldı bu şekilde. hiç fark etmemişler, kaza olabileceği de aklına gelmediği için ha oldum ha olucam derken regli 10 gün gecikince uyanıp teste gitmişti. bu arada ben de aynı şekilde 9 yıl o şekilde korunduk, olmadı.

Iyide o öylesine kazayla oluyo 3 gün üst üste boşalan bi adam olamaz o kesin 1 haftalik spermlerdir kendini tutamadığı içinde yanlışlıkla bosaliyo 😂 zaten 4 gün üst üste yapan adam yanlışlıkla boşalamaz istesende boşalamaz hale geldiği için zor😂😂
Nasıl yani her gün birliktelik olmaması mı daha iyi? Biz her gün yapıyoruz eşim çok uzun yıllardır spor yapıyor belki onun etkisi vardır bilmiyorum ama her defasında boşalma oluyor hiç zorlanmıyoruz bu gebelik ihtimalini artırmaz mı?

benim arkadaşım kaldı bu şekilde. hiç fark etmemişler, kaza olabileceği de aklına gelmediği için ha oldum ha olucam derken regli 10 gün gecikince uyanıp teste gitmişti. bu arada ben de aynı şekilde 9 yıl o şekilde korunduk, olmadı.
Valla bizde aynı sekilde 9 yıl korunduk hiç öyle bir şey olmadı şans demek ki🤣🤣

başka doktorada görün cnm bendede kist oldu doktor dienille verdi çoçuk düşünüyorum diye kullanmak istemedim sağlıklı gebelik olmaz dedi kulandım ama başına gelen 15 gün kanamam oldu mide bulantısı başka doktora gittim kullanmak zorunda değilsin dedi duphaston verdi peşine o yuzden kullanmak istemiyorsan başka doktorada görün çünkü kist adetle atılıyorsa banada hiç mantıklı gelmiyor çoçuk düşünen birine doğum kontrol verilmesi birde ebru ceylanın kist masajı var onu dene istersen
Bende bu ayı boş geçmek istemiyorum zaten yeterince bekledik şu anda adetim 3 günü hâlâ sokulemedim hayıt tohumu Civan percemi testere dişli aslan pençesi otu hepsini karıştırıp içsem sakıncası olurmu acaba

Bende bu ayı boş geçmek istemiyorum zaten yeterince bekledik şu anda adetim 3 günü hâlâ sokulemedim hayıt tohumu Civan percemi testere dişli aslan pençesi otu hepsini karıştırıp içsem sakıncası olurmu acaba
cnm ben hiç bitkisel çay içmedim ama burda içen arkadaşlar var yardımcı olur birde bunları içip hormon değerleri değişenler var o yuzden ben hiç içmedim iç içme diyemem sana ama adetin sökülmesi için neden birsey vermedi sana doktor adet söktürücü kist masajını dene sen ebru ceylanın bak

İkisini karıştırıp mı içiliyor
Yok canım öyle içenlerde var bence tek iç karıştırma internetten araştır hayıt civanperçemi hepsi çıkıyor hangisini istersen kullanabilirsin ama doğum kontrol kullanma sakın gebelik dusunuyorsan

Nasıl yani her gün birliktelik olmaması mı daha iyi? Biz her gün yapıyoruz eşim çok uzun yıllardır spor yapıyor belki onun etkisi vardır bilmiyorum ama her defasında boşalma oluyor hiç zorlanmıyoruz bu gebelik ihtimalini artırmaz mı?
Canım zorlanma olmuyorsa senin eşinin yapısıyla alakalı sporla uğraşan birine tabiki zor gelmemesi doğal ben sıradan ortalama türk erkeği için konuştum spor yapıp proteinle beslenen düzenli bi erkek için 1 hafta üst üste de zor gelmez tabiki 😀 bu şekilde oluyosa doktorlar ara vermenize gerek Yok diyor.. sperm problemi olan erkeklere 1 gün ara verme şartı koyuyolar..

Böyle kim hamile kalmış ya? Bunu gerçekten deneyimlemiş biri var mı aramızda? Bana şehir efsanesi gibi geliyor. 6 sene bu şekilde korundum, tek kaçak bile yok. Gerçi şimdi de çocuğum olmuyor belki boşaydı hep eheheh
Ben kızımdan sonra hep öyle korundum kızım 5 yaşında bizde de hiç kaçak olmadı 🤷‍♀️

cnm ben hiç bitkisel çay içmedim ama burda içen arkadaşlar var yardımcı olur birde bunları içip hormon değerleri değişenler var o yuzden ben hiç içmedim iç içme diyemem sana ama adetin sökülmesi için neden birsey vermedi sana doktor adet söktürücü kist masajını dene sen ebru ceylanın bak
Yok hiç birşey vermedi sökülmesi için hatta üstüne mi gördüm deyip Gebelik testinde ben istedim 6cm sizce cokmu buyuk

Yok canım öyle içenlerde var bence tek iç karıştırma internetten araştır hayıt civanperçemi hepsi çıkıyor hangisini istersen kullanabilirsin ama doğum kontrol kullanma sakın gebelik dusunuyorsan
Sizce hangisi etkilidir bilen varmı

dün akşamki çatlamadan emin olmak için son ovulasyon testimi de bugün yaparak kapanışı yaptım. 17 - 19 - 20 - 21 haziran değerlendirdik. eşim yarın akşama kadar yok zaten bugün son ihtimal olan gündü bence. şimdi bekleyişş...

Eklentiler

• 20210622_123312_mfnr.jpg
    20210622_123312_mfnr.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 29
Bizim adamlarda o sporu yapicak popo yok 😂😂 ahaha çok zor be nerde 😂 neyse benimkinin allahtan yaşı küçükte isteği var ama sportmenlik desen 0 beslenmede yetmiyor haliyle 😂
Valla bizde istek de tükenmekte. Haftada 1 yapsak yetiyor normalde. Yumurtlamada haftada 3 yapınca çok iyi bir şey başarmış hissi yaşıyoruz😅 gel hergün yapalım desem evden kaçabilir. O bana dese ben de durmam kaçarim 😅

Sizce hangisi etkilidir bilen varmı
Canım bana doktor hayıt dedi ben hayıti kullanıyorum 3 ay sürücek. Civanperçemi demedi ama o da çok etkiliymis. Ben bide aslanpençesi içiyorum ama hayıt ayrı aslanpençesi ayrı karıştırıyorum. Beni düzene soktu bide hiç agrım kalmadı adet zamanlarında faydasını görüyorum kist noldu bilmiyorum tabi. Hayıtin suyu var hazır şekilde öyle al iciceksen daha etkiliymis aktar öyle dedi bana. Bana bide civanperçemi hayıt karışımı önerdi aktar doğal onu almadım markasını atayım sana internette satılıyor

X