Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün üst üste değerlendirdik bugün boş yarın dolu olcak :d
3 güne sperm yetiyo 4 ve 5te kalmiyo sperm falan zaten onu yapicak adamda kalmiyo ortada ahahaa
Ya 3 aydır bitti deyip bıraktım olmadı en azından bugun ve yarını değerlendirip hafta sonuna kadar da 1 boş 1 dolu yapayım sonra hep bırakcam
Bende öyle yapıyorum adet olma günün bitti dediğin günlerden 15 gün sonraya geliyorsa doğru yerde bitirmiş ve ondan sonra yumurtlama olmamış demektir

ya evet üst üste olduğunda miktar git gide azalıyo. ama düşününce boşalma olmadan yanlışlıkla hamile kalanlar da oluyo geri çekilme yöntemiyle korunup bir damla kaçakla
Iyide o öylesine kazayla oluyo 3 gün üst üste boşalan bi adam olamaz o kesin 1 haftalik spermlerdir kendini tutamadığı içinde yanlışlıkla bosaliyo zaten 4 gün üst üste yapan adam yanlışlıkla boşalamaz istesende boşalamaz hale geldiği için zor

bunu bilmiyordum o zaman bir gün boş bir gün dolu yapmak lazım daha mantıklı
Istyosan bi ay öyle dene belki eşine 5 gün zor gelmez aradaki farkı anlarsın 3 gün peş peseyle 5 gün pesenin ben 5 güne çıkamadım daha yaşi 30 bile değil

yok yani kazayla olsa olsa tükürük kadar meni gidiyodur içeri. azıcık sıvının içinde bile dölleyebilecek bi sperm olabiliyo. üst üste olup boş gibi görünen günlerde de eğer erkek sağlıklıysa ihtimal olur bence. biz daha baktırmadığımız için ben emin olamıyorum tabi

Istyosan bi ay öyle dene belki eşine 5 gün zor gelmez aradaki farkı anlarsın 3 gün peş peseyle 5 gün pesenin ben 5 güne çıkamadım daha yaşi 30 bile değil
bizim 5 gün üst üste olduğu oldu da eşime hiç test yaptırmadıkk ne durumda bilmiyorum verim falannn ondann bugün boş bırakcam ebru öyle demiş yarın yapıcaz tekrarr

Bende öyle düşünüyorum zaten peş peşe daha mantıklı ama onunda bi süresi var sadece 6 gün çok bi rakam yani adamı ikna etmekte mesele

bizim 5 gün üst üste olduğu oldu da eşime hiç test yaptırmadıkk ne durumda bilmiyorum verim falannn ondann bugün boş bırakcam ebru öyle demiş yarın yapıcaz tekrarr
5. Gün verim alabildin mi peki damla gelmiş gibi oluyo ben boş geçmiş gibi sayıyorum o yüzden ahaha ebru doğru diyo ya bende onun dediklerini mantıklı buluyorum çünkü bu spermlerin çok çok önemi var zamanlamayı iyi tutturmak gerek

Merhabalar bende de daha önce hiç kist yoktu bu ay klomen kullandım birden 6cm kist olmuş belliydi zaten bu ay bir tuhaflık vardı doktor Yasmin kullan dedi ama kararsızım bitkisel tedavi varmı

o zaman çocuk denemiyodukk :d biz daha yeni başladık denemeyeee kuzuu bu ay umudum yok ondan çok üst üste yaptık her dalgalanmayı pik sandığımdan nolur nolmaz diye diye öteki aya çok umutlu olcam ama

Merhabalar bende de daha önce hiç kist yoktu bu ay klomen kullandım birden 6cm kist olmuş belliydi zaten bu ay bir tuhaflık vardı doktor Yasmin kullan dedi ama kararsızım bitkisel tedavi varmı
Bitkisel hayıt kullanabilirsin civanperçemi çok güzel kadınlar için 2side iyi gelir yasmin önermedi benim doktorum bu doktorlarda çocuk olmasın diye uğraşıyor heralde

o zaman çocuk denemiyodukk :d biz daha yeni başladık denemeyeee kuzuu bu ay umudum yok ondan çok üst üste yaptık her dalgalanmayı pik sandığımdan nolur nolmaz diye diye öteki aya çok umutlu olcam ama
Boşver böyle daha iyi olmuş hep değerlendirmişsin tutar belki bilemezsin

başka doktorada görün cnm bendede kist oldu doktor dienille verdi çoçuk düşünüyorum diye kullanmak istemedim sağlıklı gebelik olmaz dedi kulandım ama başına gelen 15 gün kanamam oldu mide bulantısı başka doktora gittim kullanmak zorunda değilsin dedi duphaston verdi peşine o yuzden kullanmak istemiyorsan başka doktorada görün çünkü kist adetle atılıyorsa banada hiç mantıklı gelmiyor çoçuk düşünen birine doğum kontrol verilmesi birde ebru ceylanın kist masajı var onu dene istersen

ya evet üst üste olduğunda miktar git gide azalıyo. ama düşününce boşalma olmadan yanlışlıkla hamile kalanlar da oluyo geri çekilme yöntemiyle korunup bir damla kaçakla
Böyle kim hamile kalmış ya? Bunu gerçekten deneyimlemiş biri var mı aramızda? Bana şehir efsanesi gibi geliyor. 6 sene bu şekilde korundum, tek kaçak bile yok. Gerçi şimdi de çocuğum olmuyor belki boşaydı hep eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…