Benimde bat 27 haziran bende heralde perşembe günü test yaparım kasık ağrısı çok var bende ama ilk kez vucudumu dinlediğim için diğer aylar oldu mu ayrım yapamıyorumGünaydın kızlar benim bata son 4 gün bu ay hiç gebelik testi yapmadım kendi rekorumu kırıyorumşu an zaten adet belirtileriyle aynı şeyler var ekstra arada bir göğsüm sızlıyor ama bu ay gerçekten hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Bir taraftan cuma sabah bata bir kala test yapayım eğer çift çizgi görürsem çalıştığım hastanede kan veririm diyorum diğer taraftan batın geçmesini bekleyeyim regl olmazsam test yaparım diyorum sizce ne yapayım sabredeyim mi
Pik olan testin bordo gibi değilmiydi çatlamış bence havuç ye cnmÇatlamış mı bu ya
evett bordo pikti ama ebru ceylan var ya 19 20 21 yumurtlama devam ediyor dedi bugünün de dünden farkı yok sankiPik olan testin bordo gibi değilmiydi çatlamış bence havuç ye cnm
Canım senin bitmiş artık bugünde değerlendirip bekleyişe geçebilirsin,Merhaba kızçeler tek olan sabahın, sanırım çatladı ilk defa 2 gün pik yaptı ebruya yazdım cevap yok3 gündür hergün ilişki oldu bugun ve yarın da ilişki yapıp bir boş bir dolu devam edeyim diyorum değerlendirip hamile kalanlar bir yazsa biz de faydalansak
senin yerinde olsam direk üst üste 6 gün değerlendirirdim piki görmüşsün kaçırma bence boşuna gitmesinevett bordo pikti ama ebru ceylan var ya 19 20 21 yumurtlama devam ediyor dedi bugünün de dünden farkı yok sanki
6. Güne sperm kalmiyo kisenin yerinde olsam direk üst üste 6 gün değerlendirirdim piki görmüşsün kaçırma bence boşuna gitmesin
onlara hiç güvenmiyorum hem pahalılar hem yanlış sonuç veriyorlarErken gebelik testi yap hemen
3 gün üst üste değerlendirdik bugün boş yarın dolu olcak :d6. Güne sperm kalmiyo ki4. Günden sonra boş tecrübe edildi,
Ya 3 aydır bitti deyip bıraktım olmadı en azından bugun ve yarını değerlendirip hafta sonuna kadar da 1 boş 1 dolu yapayım sonra hep bırakcamCanım senin bitmiş artık bugünde değerlendirip bekleyişe geçebilirsin,bi gün boş bi gün doluya gerek yok istediğin zaman degerlendirmen yeterli 2.ye yumurtluyo musun??
yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti kanda çıkar mı bana erken geliyor birazKan ver direk en azindan acaba mi demezsin
ya evet üst üste olduğunda miktar git gide azalıyo. ama düşününce boşalma olmadan yanlışlıkla hamile kalanlar da oluyo geri çekilme yöntemiyle korunup bir damla kaçakla6. Güne sperm kalmiyo ki4. Günden sonra boş tecrübe edildi,
regle 4 gün kala kanda çıkanlar oluyor bir de öyle düşünyumurtlamanın üstünden 10 gün geçti kanda çıkar mı bana erken geliyor biraz
1 temmuz bat tarihimAdetine kaç gün var .acele etme derim ben
kanda çıkar 10 gün geçtiyseyumurtlamanın üstünden 10 gün geçti kanda çıkar mı bana erken geliyor biraz
Valla ya sorma ben dayanamayıp 10.günde bi yoklucam testleoff 5 gün daha nasıl bekliceksiiin
bunu bilmiyordum o zaman bir gün boş bir gün dolu yapmak lazım daha mantıklı6. Güne sperm kalmiyo ki4. Günden sonra boş tecrübe edildi,
O kadar haklısın ki 6 aydır yaptığım gebelik testinin haddi hesabı yok bi de negatif görünce kesin geç döllenmedir diyip kendini kandırmak yok muSal gitsin yapma çıkmayınca yine kafada yoruyoruz sonra yok geç mi döllendi yok çıkmadı mı bilmem nebekle bekle sabrın sonu selamet