Flo kullanıyorum ben oda hep sabit 14 gün alıyorGünaydın kızlarben de 2 program vardı pepapp ve ptracker. Geçen ay karış karış her şeyi incelediğim için pepapp in hep aynı sayı değeri verdiğini gördüm bi ortalama çıkarmıyor yani. İlk 14 gün sayıp doğurganlık yüksek yazıyordu, geçen ay benim 15. Gün olmuştu mesela yumurtlamam. Kaç yıllık veri girmişim peehh kolaycııı işe yaramaz dedim sildim ptracker öyle mi canım benim ortalama çıkarıyor ona göre yazıyor tavsiyemdirr
Batım 1 temmuz normalde az kalması gerekirdi ama yumurtlama görmedim dahaKızlaaaarrr batı gelen yaklaşan test yapan yok mu ya hiç hareketlenelim azcık
heyecan istiyorum ya kaos istiyoruuuumKızlaaaarrr batı gelen yaklaşan test yapan yok mu ya hiç hareketlenelim azcık
İşte o saçma ya az bi işe yarasın 2 hesap yapsın bariFlo kullanıyorum ben oda hep sabit 14 gün alıyor4 yıllık döngü girmişim daha 14 gün alıyo
gelirr gelirr az kaldı gelicekBatım 1 temmuz normalde az kalması gerekirdi ama yumurtlama görmedim dahaebru yaşardan gel neredeysen i armağan ediyorum sevgili yumurtama
Ne kadar geçmişti ki ovulasyonun üzerinden? Tüh ya inşallah sonradan şaşırtır aminKan testim sonuclandi hanimlar negatif cikti bu bel ve kasik agrilari yuksek ihtimalle idrar enfeksiyonundan dolayi kulturu bekliyorum ama netlesti hamile degilim insallah bi daha ki aysizden guzel haberler gelsin Rabbimin izniyle ❤❤
Aşko bismillahaz önce kendimi kulak zonklaması hamilelik belirtisi midir yazarken buldum başlasın kafayı yemelerrrr
Geldim canım iş başı yaptım bugün artık
off 5 gün daha nasıl bekliceksiiinGeldim canım iş başı yaptım bugün artık
Çatlatma ignesi olalı 7.günüm bugün. Acaba ne zaman etkisi geçer bu iğnenintest yapasım geliyo hahaha
Geldim canım iş başı yaptım bugün artık
Çatlatma ignesi olalı 7.günüm bugün. Acaba ne zaman etkisi geçer bu iğnenintest yapasım geliyo hahaha
Ben de 50 li aldim laboquick 109 lira teslimat kuponum vardi 99 a geldi trendyolay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmayane kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
Valla hiçbiri bende yutmuyo balımİşte o saçma ya az bi işe yarasın 2 hesap yapsın bari
gelirr gelirr az kaldı gelicekacaba benim geldi mi ben de bilmiyorumki dün biraz kasık ağrısı falan oldu geldiğini var sayıyorum
Erken gebelik testi yap hemenGünaydın kızlar benim bata son 4 gün bu ay hiç gebelik testi yapmadım kendi rekorumu kırıyorumşu an zaten adet belirtileriyle aynı şeyler var ekstra arada bir göğsüm sızlıyor ama bu ay gerçekten hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Bir taraftan cuma sabah bata bir kala test yapayım eğer çift çizgi görürsem çalıştığım hastanede kan veririm diyorum diğer taraftan batın geçmesini bekleyeyim regl olmazsam test yaparım diyorum sizce ne yapayım sabredeyim mi
Sal gitsin yapma çıkmayınca yine kafada yoruyoruz sonra yok geç mi döllendi yok çıkmadı mı bilmem neGünaydın kızlar benim bata son 4 gün bu ay hiç gebelik testi yapmadım kendi rekorumu kırıyorumşu an zaten adet belirtileriyle aynı şeyler var ekstra arada bir göğsüm sızlıyor ama bu ay gerçekten hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Bir taraftan cuma sabah bata bir kala test yapayım eğer çift çizgi görürsem çalıştığım hastanede kan veririm diyorum diğer taraftan batın geçmesini bekleyeyim regl olmazsam test yaparım diyorum sizce ne yapayım sabredeyim mi
Kan ver direk en azindan acaba mi demezsinGünaydın kızlar benim bata son 4 gün bu ay hiç gebelik testi yapmadım kendi rekorumu kırıyorumşu an zaten adet belirtileriyle aynı şeyler var ekstra arada bir göğsüm sızlıyor ama bu ay gerçekten hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Ne kadar geçmişti ki ovulasyonun üzerinden? Tüh ya inşallah sonradan şaşırtır aminsağlıcakla tez vakitte inşallah
10 gun gecmisti takvime gore ama daha erken yumurtladigimdan supheleniyorumNe kadar geçmişti ki ovulasyonun üzerinden? Tüh ya inşallah sonradan şaşırtır aminsağlıcakla tez vakitte inşallah
Bende bat bekliyorumbiz bat beklerken insanlar regllerini bitirip yeni ay çalışmasına başlayacak ahahha oy kara bahtımız kör talihimiiiz