Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Flo kullanıyorum ben oda hep sabit 14 gün alıyor 4 yıllık döngü girmişim daha 14 gün alıyo

Flo kullanıyorum ben oda hep sabit 14 gün alıyor 4 yıllık döngü girmişim daha 14 gün alıyo
İşte o saçma ya az bi işe yarasın 2 hesap yapsın bari
Batım 1 temmuz normalde az kalması gerekirdi ama yumurtlama görmedim daha ebru yaşardan gel neredeysen i armağan ediyorum sevgili yumurtama
gelirr gelirr az kaldı gelicek acaba benim geldi mi ben de bilmiyorumki dün biraz kasık ağrısı falan oldu geldiğini var sayıyorum

Kan testim sonuclandi hanimlar negatif cikti bu bel ve kasik agrilari yuksek ihtimalle idrar enfeksiyonundan dolayi kulturu bekliyorum ama netlesti hamile degilim insallah bi daha ki ay sizden guzel haberler gelsin Rabbimin izniyle ❤❤
Ne kadar geçmişti ki ovulasyonun üzerinden? Tüh ya inşallah sonradan şaşırtır amin sağlıcakla tez vakitte inşallah

Ben de 50 li aldim laboquick 109 lira teslimat kuponum vardi 99 a geldi trendyol

Günaydın kızlar benim bata son 4 gün bu ay hiç gebelik testi yapmadım kendi rekorumu kırıyorum şu an zaten adet belirtileriyle aynı şeyler var ekstra arada bir göğsüm sızlıyor ama bu ay gerçekten hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum
Bir taraftan cuma sabah bata bir kala test yapayım eğer çift çizgi görürsem çalıştığım hastanede kan veririm diyorum diğer taraftan batın geçmesini bekleyeyim regl olmazsam test yaparım diyorum sizce ne yapayım sabredeyim mi

İşte o saçma ya az bi işe yarasın 2 hesap yapsın bari

gelirr gelirr az kaldı gelicek acaba benim geldi mi ben de bilmiyorumki dün biraz kasık ağrısı falan oldu geldiğini var sayıyorum
Valla hiçbiri bende yutmuyo balım bunu anladım bu ay belkide hep o yüzden kaçırdım geç yumurtladığım için

Erken gebelik testi yap hemen

Sal gitsin yapma çıkmayınca yine kafada yoruyoruz sonra yok geç mi döllendi yok çıkmadı mı bilmem ne bekle bekle sabrın sonu selamet

Kan ver direk en azindan acaba mi demezsin

Ne kadar geçmişti ki ovulasyonun üzerinden? Tüh ya inşallah sonradan şaşırtır amin sağlıcakla tez vakitte inşallah

10 gun gecmisti takvime gore ama daha erken yumurtladigimdan supheleniyorum Amiiin hayirlisiyla hepimiz tadalim bu guzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…