Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim bata son 4 gün bu ay hiç gebelik testi yapmadım kendi rekorumu kırıyorum😂 şu an zaten adet belirtileriyle aynı şeyler var ekstra arada bir göğsüm sızlıyor ama bu ay gerçekten hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum 😂
Bir taraftan cuma sabah bata bir kala test yapayım eğer çift çizgi görürsem çalıştığım hastanede kan veririm diyorum diğer taraftan batın geçmesini bekleyeyim regl olmazsam test yaparım diyorum sizce ne yapayım sabredeyim mi🙈
Benimde bat 27 haziran bende heralde perşembe günü test yaparım kasık ağrısı çok var bende ama ilk kez vucudumu dinlediğim için diğer aylar oldu mu ayrım yapamıyorum

Merhaba kızçeler tek olan sabahın, sanırım çatladı ilk defa 2 gün pik yaptı ebruya yazdım cevap yok🙈3 gündür hergün ilişki oldu bugun ve yarın da ilişki yapıp bir boş bir dolu devam edeyim diyorum değerlendirip hamile kalanlar bir yazsa biz de faydalansak

Eklentiler

• IMG_20210622_100612.jpg
    IMG_20210622_100612.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 63608.jpg
    63608.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 40
Çatlamamaya ant içmiş gibi

Eklentiler

• PhotoGrid_1624351480030.jpg
    PhotoGrid_1624351480030.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba kızçeler tek olan sabahın, sanırım çatladı ilk defa 2 gün pik yaptı ebruya yazdım cevap yok🙈3 gündür hergün ilişki oldu bugun ve yarın da ilişki yapıp bir boş bir dolu devam edeyim diyorum değerlendirip hamile kalanlar bir yazsa biz de faydalansak
Canım senin bitmiş artık bugünde değerlendirip bekleyişe geçebilirsin, 😅 bi gün boş bi gün doluya gerek yok istediğin zaman degerlendirmen yeterli 2.ye yumurtluyo musun??

Canım senin bitmiş artık bugünde değerlendirip bekleyişe geçebilirsin, 😅 bi gün boş bi gün doluya gerek yok istediğin zaman degerlendirmen yeterli 2.ye yumurtluyo musun??
Ya 3 aydır bitti deyip bıraktım olmadı en azından bugun ve yarını değerlendirip hafta sonuna kadar da 1 boş 1 dolu yapayım sonra hep bırakcam 😁

6. Güne sperm kalmiyo ki 😂😂 4. Günden sonra boş tecrübe edildi, 😂😂😂🤪
ya evet üst üste olduğunda miktar git gide azalıyo. ama düşününce boşalma olmadan yanlışlıkla hamile kalanlar da oluyo geri çekilme yöntemiyle korunup bir damla kaçakla 😅

Sal gitsin yapma çıkmayınca yine kafada yoruyoruz sonra yok geç mi döllendi yok çıkmadı mı bilmem ne 😂 bekle bekle sabrın sonu selamet
O kadar haklısın ki 6 aydır yaptığım gebelik testinin haddi hesabı yok bi de negatif görünce kesin geç döllenmedir diyip kendini kandırmak yok mu 😂 en kötüsü de adet olunca üstüne görme diye kendini ikna etmeye çalışmak 😂 bu süreç beni hepten şizofrenleştirdi 😂

X