Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde ilk gebeligimden önce prolaktin yüksekti dostinex kullandım klomen progestan filan 3 ay hamile kaldım cnm prolaktin yüksekliği hamile kalmamani sağlıyormuş benimde bu ay 48 olmuş
Ben adetin ikinci günü baktırdım 15,5 çıkmış ama sınır 23 yazıyor senin biraz fazla canım sanki

Ben adetin ikinci günü baktırdım 15,5 çıkmış ama sınır 23 yazıyor senin biraz fazla canım sanki
Baya fazla canım doktor tavan yapmış dedi bnde reglin 2.gunu yaptirdim buda hamile klamaya engel Çarşamba gidecem bakalım ne tedavi göreceğim

Prolaktin neden yükseliyor .benim geçen ay adetim başladığı andan itibaren göğüslerim taş gibiydi ve sizliyordu şişti .adet oldum şuan geçti . Bu ay öyle bir durumum yok acaba benimde mı çıkıyor arada

Ben de et parçası gibi sümüksü şeyler var yumurtlamadim di mi daha yarin teste başlayacağım atarim=)

Evet ben varim antibiyotik bile ise yaramadi sut maydonox buhari denedim bu ay su anlik ise yaradi enfeksiyon icin bide hamile kaldiyssm tamamdir bu is chdjjdjfkfj
Ya bende de enfeksiyon belirtileri var bu ay, antibiyotik işi nasıl oluyor canım, malum korumuyoruz zararı olur mu? Ağrı yanma kaşıntı vs yok ama koku var

Canım ben baktimda internetten sebebi uyku düzensizliği beslenme düzensizliği PCO filan varsa oluyormuş bnde PCO filan yok ama sürekli yüksek

Beni listeden silebilirsiniz kistim olmuş tedavi görüyorum şuan bu ay çöp oldu malesef..

Tükürük kötü bir şeyse kayganlasrrici kötü bir şeyse o zaman e vit almıştım yüzüme sürmeye onu denerim ben de

Valla ben 2 ay once siddetli kasik agrisiyla acile gittim idrarimda cok yanma yoktu ama koku ve gecmeyen kasik agrisi vardi enfeksiyon teshisi koyup antibiyotik verdiler ise yaramamisti
Kiz sen o antibiyotik sonraso mi hamile kaldın acep

İcene kesinlikle lafim yok kocaman insanlariz insanlsrin hoslandigi şeyleri yapmalari kendi tercihleri hayirli islere besmelesiz baslanmamali sadece anlatmak istedigim o yanlis anlamayin
Yok canım yanlış anlamam da tuhaf geldi herkesin görüşü kendine tabi kiabim namazında niyazında ama hiç hayrını göremiyor kimse ben arada kocamla içerim ve ailenin hayırlı evladı da benim her işlerine koşan herdaim ben varım ve ailemde bilir bunu. Eşimle hatta ailesiyle birlikte içip sohbet etmek gülüşmek gayette keyifli oluyor.Herkesin rahatlama şekli başka kimi çay çekirdek ile rahatlar kimi bira patates kızartmasıyla biz ara ara karı koca masa hazırlayıp keyif yapmayı çok severiz
Uzun lafın kısası kim kafasını neyle nasıl boşaltıyorsa gelecek aya onu deneyelim kafa rahatken kesin tutacak, bir an önce mutlu haberleri alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…