- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Umarim vardır biz son gaz spermi bol gorunce iliskiye devam ediyoz biz zararı ollmaz insallah varsaHamilelik belirtisi aslında bu da yaa yoksaa gerçekten bebiş mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim vardır biz son gaz spermi bol gorunce iliskiye devam ediyoz biz zararı ollmaz insallah varsaHamilelik belirtisi aslında bu da yaa yoksaa gerçekten bebiş mi var
İnşAllah kuzum yaUmarim vardır biz son gaz spermi bol gorunce iliskiye devam ediyoz biz zararı ollmaz insallah varsa
Bakalim 1 haftaya belli olurİnşAllah kuzum ya
Ooo iyi bari yeni aya taktiğimiz o olsun o zamanAy yok be ne engelleyecek arkadasım 2 sene hamile kalamadı en son kocasıyla tatile gitmis rakı icmisler zil zurna hamilr kalmıs
Niye hayırsız olsun ben arada içiyorum diye hayırsız mıyım?Yoo gayet cok tatlı akıllı yakışıklı bi cocuk oldu
İcene kesinlikle lafim yok kocaman insanlariz insanlsrin hoslandigi şeyleri yapmalari kendi tercihleri hayirli islere besmelesiz baslanmamali sadece anlatmak istedigim o yanlis anlamayinNiye hayırsız olsun ben arada içiyorum diye hayırsız mıyım?
Arkadaşım ilacını kullandığı ay hamile kaldı canım.Teşekkür ederim cnm moral verdigin için benim prolaktin sürekli yüksek doktorda bı arastirilmasi lazım neden böyle sürekli yüksek çıkıyor diye karışık durumdayım
Evet ben varim antibiyotik bile ise yaramadi sut maydonox buhari denedim bu ay su anlik ise yaradi enfeksiyon icin bide hamile kaldiyssm tamamdir bu is chdjjdjfkfjHanımlar daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu
Benim idrarda yanmam yok da afedersiniz rengi çok koyu ve kokuyo bi de oturup kalkarken kasığıma kramp giriyo 5 saniye falan hareket edemiyorum ondan mı olur acaba
Peki benim anlattığım gibi mi oluyo enfeksiyon varken ben olup olmadığını bilmiyorum çünküEvet ben varim antibiyotik bile ise yaramadi sut maydonox buhari denedim bu ay su anlik ise yaradi enfeksiyon icin bide hamile kaldiyssm tamamdir bu is chdjjdjfkfj
Valla ben 2 ay once siddetli kasik agrisiyla acile gittim idrarimda cok yanma yoktu ama koku ve gecmeyen kasik agrisi vardi enfeksiyon teshisi koyup antibiyotik verdiler ise yaramamistiPeki benim anlattığım gibi mi oluyo enfeksiyon varken ben olup olmadığını bilmiyorum çünkü
Bende Kupkuruyum kupkuruu canım bende senin Hamile kaldığını düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda testinde çift çizgiyi görürüz inşallah.Su gibi kokusuz kvamsiz renksiz 1 dolu bardak su dokulmus gibi olur hwr wc gittigimde
Ay amin insallah dbjfjfjfjfjf bu ay bende bi durgunluk var arada gelen kesin hamileyim itemleri disinds fhjcjcjff beraber gorelim cift çizgileri insallahBende Kupkuruyum kupkuruu canım bende senin Hamile kaldığını düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda testinde çift çizgiyi görürüz inşallah.
Yaa inşallah yokturValla ben 2 ay once siddetli kasik agrisiyla acile gittim idrarimda cok yanma yoktu ama koku ve gecmeyen kasik agrisi vardi enfeksiyon teshisi koyup antibiyotik verdiler ise yaramamisti
Korkulcak birsey degil ya bircok kadinda oluyor zatenYaa inşallah yoktur
Yine de olmamasını tercih ederimKorkulcak birsey degil ya bircok kadinda oluyor zaten
Hdjfjfjdksks tabi orası oyle umarim yokturYine de olmamasını tercih ederim
Yasin ve deneme sürenizi yazar mısın canimSelam kizlar hazirandan buraya geldim bugün oldum artık adet hadi bakalim ciddi olarak bu ay denemeye başlıyorum Hali beni ekler misin bat 18 temmuz ovulasyon testi de siparis verdim bekle beni temmuz
Canim deneme süresi nedirAynen yarın olur muhtemelen
Bnde ilk gebeligimden önce prolaktin yüksekti dostinex kullandım klomen progestan filan 3 ay hamile kaldım cnm prolaktin yüksekliği hamile kalmamani sağlıyormuş benimde bu ay 48 olmuşArkadaşım ilacını kullandığı ay hamile kaldı canım.