Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye hayırsız olsun ben arada içiyorum diye hayırsız mıyım?
İcene kesinlikle lafim yok kocaman insanlariz insanlsrin hoslandigi şeyleri yapmalari kendi tercihleri hayirli islere besmelesiz baslanmamali sadece anlatmak istedigim o yanlis anlamayin

Hanımlar daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu
Benim idrarda yanmam yok da afedersiniz rengi çok koyu ve kokuyo bi de oturup kalkarken kasığıma kramp giriyo 5 saniye falan hareket edemiyorum ondan mı olur acaba

Teşekkür ederim cnm moral verdigin için benim prolaktin sürekli yüksek doktorda bı arastirilmasi lazım neden böyle sürekli yüksek çıkıyor diye karışık durumdayım
Arkadaşım ilacını kullandığı ay hamile kaldı canım.

Hanımlar daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu
Benim idrarda yanmam yok da afedersiniz rengi çok koyu ve kokuyo bi de oturup kalkarken kasığıma kramp giriyo 5 saniye falan hareket edemiyorum ondan mı olur acaba
Evet ben varim antibiyotik bile ise yaramadi sut maydonox buhari denedim bu ay su anlik ise yaradi enfeksiyon icin bide hamile kaldiyssm tamamdir bu is chdjjdjfkfj

Peki benim anlattığım gibi mi oluyo enfeksiyon varken ben olup olmadığını bilmiyorum çünkü
Valla ben 2 ay once siddetli kasik agrisiyla acile gittim idrarimda cok yanma yoktu ama koku ve gecmeyen kasik agrisi vardi enfeksiyon teshisi koyup antibiyotik verdiler ise yaramamisti

Su gibi kokusuz kvamsiz renksiz 1 dolu bardak su dokulmus gibi olur hwr wc gittigimde
Bende Kupkuruyum kupkuruu canım bende senin Hamile kaldığını düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda testinde çift çizgiyi görürüz inşallah.

Bende Kupkuruyum kupkuruu canım bende senin Hamile kaldığını düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda testinde çift çizgiyi görürüz inşallah.
Ay amin insallah dbjfjfjfjfjf bu ay bende bi durgunluk var arada gelen kesin hamileyim itemleri disinds fhjcjcjff beraber gorelim cift çizgileri insallah

Selam kizlar hazirandan buraya geldim bugün oldum artık adet hadi bakalim ciddi olarak bu ay denemeye başlıyorum Hali beni ekler misin bat 18 temmuz ovulasyon testi de siparis verdim bekle beni temmuz
Yasin ve deneme sürenizi yazar mısın canim

Arkadaşım ilacını kullandığı ay hamile kaldı canım.
Bnde ilk gebeligimden önce prolaktin yüksekti dostinex kullandım klomen progestan filan 3 ay hamile kaldım cnm prolaktin yüksekliği hamile kalmamani sağlıyormuş benimde bu ay 48 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…