Canım istersen Mayıs grubuna da yaz çünkü aşılama yaptıranlar vardı oradada bilirler belkiAyy kizlar desteğe ihtiyacim vargonal f yapacaktim ya bi aksiyon yasadim. Sorun su ki bn dozu ayarladim igneyi batirdim ustten kirmizi yere bastim ve hemen cektim 0 a dusmedi galiba 450 likti hic eksilmemisti. Neyse yapamadim diye saglik kabinine gittik ordaki adam da bu ilactan bi haber 75 e ayarli tekrar igne yaptik 0 a dustu bastigi yerden elini cekince tekrar 75 oldu. Bn yapinca da oyle olmus olabilir mi. 450 lik ilac icinde ne kadar var diye baktigimda 350 nin azcik ustunde gibi yani 1 kere yapmisimdir dimi. Cok stres oldum bilen biri birsey yazsin .
Oyle yapayim sağ ol canimCanım istersen Mayıs grubuna da yaz çünkü aşılama yaptıranlar vardı oradada bilirler belki
%33 canım doktor bütün dgerlerin düşük dedi ilaç verdi 1 ay kullanacak sonra tekrar gidip sperm testi vercek o zmn gorecezCanım hız durumu nedir peki
Hız iyi aslında ama sayı düşük olunca tabi etkiliyordur mutlaka kızlardan biri keçi boynuzu kaynatıp içiriyordu sayı İçin çok iyiymiş ilaç önemli tabi ama takviyede çok faydalı zaten araştırmışsındır%33 canım doktor bütün dgerlerin düşük dedi ilaç verdi 1 ay kullanacak sonra tekrar gidip sperm testi vercek o zmn gorecez
Aynen cnm doğru söylüyorsun ama diğer bütün değerler düşük çok moralim bozuk benim süt hormonlar tavan yapmış 48 olmuş hangisine canımı sikacam şaşırdımHız iyi aslında ama sayı düşük olunca tabi etkiliyordur mutlaka kızlardan biri keçi boynuzu kaynatıp içiriyordu sayı İçin çok iyiymiş ilaç önemli tabi ama takviyede çok faydalı zaten araştırmışsındır
Moralini asla bozma canım en azından tedaviniz belli bak burada gruplar var eşlerine takviye hazırlayıp 2 3 ayda inanılmaz değişim gösteren sperm test sonuçları var mutlaka takip et elinden geldiğince yap gerçekten çok faydasını görürsün hem zaten 1 tane sperm yetiyo yumurtayı döllemeye böyle düşünAynen cnm doğru söylüyorsun ama diğer bütün değerler düşük çok moralim bozuk
Teşekkür ederim cnm moral verdigin içinMoralini asla bozma canım en azından tedaviniz belli bak burada gruplar var eşlerine takviye hazırlayıp 2 3 ayda inanılmaz değişim gösteren sperm test sonuçları var mutlaka takip et elinden geldiğince yap gerçekten çok faydasını görürsün hem zaten 1 tane sperm yetiyo yumurtayı döllemeye böyle düşün
Bnce başka bi doktora daha görün onun ilacı var diye biliyorum valla kendine dert edersen olmaz neler neler gördük buralarda yeter ki ol desin olur kalbini ferah tut olcak diye düşün üzüntü de prolaktin yükseltiyor diye biliyorum ben o yüzden üzülme herşey hallolur Allah’ın izniyleTeşekkür ederim cnm moral verdigin içinbenim prolaktin sürekli yüksek doktorda bı arastirilmasi lazım neden böyle sürekli yüksek çıkıyor diye karışık durumdayım
Benm prolaktinn 36 di gogsumden sut gelmeye basladi 20 ye dustu doktor normal dedi sonra 28 olmus doktor cok yukske degil diyor hala sut gelmeye devam ediyor doktorum duygusal diyorTeşekkür ederim cnm moral verdigin içinbenim prolaktin sürekli yüksek doktorda bı arastirilmasi lazım neden böyle sürekli yüksek çıkıyor diye karışık durumdayım
Amin canım inşallahBnce başka bi doktora daha görün onun ilacı var diye biliyorum valla kendine dert edersen olmaz neler neler gördük buralarda yeter ki ol desin olur kalbini ferah tut olcak diye düşün üzüntü de prolaktin yükseltiyor diye biliyorum ben o yüzden üzülme herşey hallolur Allah’ın izniyle
Benim ilk hamileliğimde 36 çıkmıştı seninki gibi sonra dostinex içtim tedavi gördüm hamile kaldım geçen mart ayında yine yüksek çıktı o zmn da 33 çıktı sonucum Perşembe de yine tahlil verdim 48 çıktı sürekli yüksek çıkıyor strese filan girmiyorum moralim bozulmuyor filan ama neden oluyor bilmiyorum benim doktorum prolaktin 29 olması lazım dedi cnmBenm prolaktinn 36 di gogsumden sut gelmeye basladi 20 ye dustu doktor normal dedi sonra 28 olmus doktor cok yukske degil diyor hala sut gelmeye devam ediyor doktorum duygusal diyorAnnelik hissi bir durum dedi
Geçen sene eşimde test yaptırdı sonuçlar iyiydi acaba şuan farklilik olmuş mudur tekrarlamak gerekiyor mu bilgin var mıBnce başka bi doktora daha görün onun ilacı var diye biliyorum valla kendine dert edersen olmaz neler neler gördük buralarda yeter ki ol desin olur kalbini ferah tut olcak diye düşün üzüntü de prolaktin yükseltiyor diye biliyorum ben o yüzden üzülme herşey hallolur Allah’ın izniyle
Evet öbür türlüde herşeyden pay çıkarıyo insan. Mesela bugün sağ kasıktı sızlama ve çok çok az akıntı var ama 2 kere dabah ve akşam ovu test yaptım silik. O açıdan iyi ama insan yumurtlama olmucak diye korkuyo yani en azından benBenim de 2. Ayım ben de test alıyım dedim trendyoldan yanlış kargo geldi şansımagelse daha çok stres olucaktım demekki hahaha ama böyle de belirsizlik çok zor ya acaba hangi gün diye diye
Teste alışıyolar yazık yaValla bu akşam rakı balığa gitcez bizHahaha benimki sabah uyanmış tek gözü acık diyor ki aşkım test yaptın mı hamile misin dedim askım iyi misin daha dün yaptık ne testi hahahah
Bugünde diyo rakı icebilir misin ki doktora soralımaskım sal beni yaa dedim
Bu topikde herkes çift çizgi görsün inşallah ya uğurlu gelsin bize ama bence sizde var bi gebelik durumu okuduklarıma göreBelirtilerim cok artti yine umutlar tavan bel agrim var ilk defa bu ay umairm hayirdir kuyruk sokumumdan omurgama dogru çıkan sızılar var kasik agrisina eslik ediyolar
Canım 3 ay da bi değişiyormuş spermler ama doktor senede 1 kere verseniz yeterli dedi banaGeçen sene eşimde test yaptırdı sonuçlar iyiydi acaba şuan farklilik olmuş mudur tekrarlamak gerekiyor mu bilgin var mı
Agzin bal yesin umarim vardirBu topikde herkes çift çizgi görsün inşallah ya uğurlu gelsin bize ama bence sizde var bi gebelik durumu okuduklarıma göre
Senede bir mantıklı bir sıkıntı yoksaCanım 3 ay da bi değişiyormuş spermler ama doktor senede 1 kere verseniz yeterli dedi bana
Hamilelik belirtisi aslında bu da yaa yoksaa gerçekten bebiş mi varSu gibi kokusuz kvamsiz renksiz 1 dolu bardak su dokulmus gibi olur hwr wc gittigimde