Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğum kontrol hapı canım diane 35 verdi doktorum
Başka doktora göründün mü aynısını bende yaşıyorum banada doğum kontrol verdi istemedim sağlıklı gebelik olmaz dedi hamile kalsanda hap beni maf etti mide bulantısı kanama başka doktora gittim çoçuk düşünüyorsan kullanmak zorunda değilsin dedi bütün testlerimi gösterdim hatta bende pko var zayıfsın hamile kalırsın ama kullanmıssın dedi peşine 2 ay adeti düzenlemek için duphaston verdi bendeki kist şu an 2.7 cm estradiol 220 çıkmıştı 2 ay sonra tekrar gidicem doktora

Bu akinti boyle altima yapmisim gibi devam mi etcek 3. Camasirimj degistriiyorum
Seninle batimiz ayni ama bende belirti hic yok. Bence sen hamilesin seffaf sulu akinti bebis var demektir bence cunku ilk hamileligimde ilk haftalar sulu akinti cok olurdu surekli ic camasir degistirirdim.

Günaydın canlarım ay sizi çok özledim bugün son düğün dernek zıkkımı 3 gündür cılkım çıktı burayı ihmal ettim testlerime yoğunlaşamadım sövmek için . Ne akıntım var ne ağrım sızım memiiler desen yumoş bugün 21. Gün olcak yumurta zıkkımı noldu merak ediyorum test yapabilirsem atcam mutlakaa. Tekirdağdayım anlarsınız ki alkol komasına gircem haso benim çocuk olursa sarhoş doğcak o kesin ay umay çok sevindim listeye tekrar gelmeneeee bu ay olcak çok inanıyorummmm. Ovulasyonu koyulaşan cicişler hadi bugün en pik görürsünüz fotoları bekliyorummm

Benim geçtiğimiz cuma akşamı aşırı bi karın ağrım oldu ne eğilebildim ne doğrulabildim bi zaman çok kötüydü karınım ama tam neresi bilmiyorum da göbek deliği çevresi gibiydi ertesi gün de akıntım oldu baya ondan önce de vardı zaten sonra akıntım kesildi ama o günden beri göğüs uçlarım acıyo ve sol kasığıma kramp giriyo sürekli iki gün önce falan belimin ortası çok ağrıdı dün akşam da yine sol kasığım ağrıdı baya bacağıma vurdu sıcak duş alıp sıkı sıkı giyinmeden geçmedi bat ımı bilmiyorum düzensiz olduğu için ama sat 9 mayıstı
Sizce adetim mi geliyor yoksa ümitleneyim mi

Seninle batimiz ayni ama bende belirti hic yok. Bence sen hamilesin seffaf sulu akinti bebis var demektir bence cunku ilk hamileligimde ilk haftalar sulu akinti cok olurdu surekli ic camasir degistirirdim.
Ayy umarim oyleedir cok tesekkur ederim insallah dun cok vardi akinti bu gunde takip edeyim bari

Ee hadi yaz beni de bari 30 haziran 11 aydir deniyorum artik son olur umarim .

Ben hatirlayamadim ama icinden cikan kitapcifinda yaziyordu . Bir kere vurunca tik tik bitmesini bekliceksin sonra elini cekiceksin sonra igneyi cikaracaksin. Bende 10 gun vurdum ama hic oyle bir durumla karsilasmadim. Eger azalmissa vurmussundur ama istersen bi eczaneye sor yinede . Yanlislikla fazla doz vurma kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…