Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yok be ne engelleyecek arkadasım 2 sene hamile kalamadı en son kocasıyla tatile gitmis rakı icmisler zil zurna hamilr kalmıs
Ama o cocukta hayirsiz olurki rabbim hayirlisini hayirli sekilde versin insallah

Benim yumurtlama takvim 16 gün gösteriyor bugün 12 gün yumurtlama oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20210618_172635.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar belirti oldukça yazıyorum ben sonu nereye varacak bakalım karnımın alt tarafına bıçak saplanır gibi sancılar giriyor minik minik. İşten geldim birşeyler yedim su içtim uzandım batmaya başladı. Rahimde değil karnımda değil o ara da bir yerler. Belirti sayılır mı bu da

Evet tam o ara bakalim onu bu ay gorcez bendede aynisi var

Canım hız durumu nedir peki

Kızlar bu geç yumurtlama görenler bu ay ben ya bu aslanpençesinden ya da hayıttan ötürü erken yumurtladım yani tam 14.gün yumurtladım olması gereken gün eğer bu ayda 14.te yumurtlarsam iyice emin olucam düzene soktugundan deneyin boş geçmesin aylarınız aslanpençesi öyle kötü bişey değil. Çakşır çok etkiliymis onuda karaciğeri etkiliyormuş

Eklentiler

• IMG_20210617_120928_4.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210617_120908_3.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 43
Selam kizlar hazirandan buraya geldim bugün oldum artık adet hadi bakalim ciddi olarak bu ay denemeye başlıyorum Hali beni ekler misin bat 18 temmuz ovulasyon testi de siparis verdim bekle beni temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…