Aynen ya hiç engellemez aksine tutuyor galiba bizimde içtiğimiz gece olmuştuAy yok be ne engelleyecek arkadasım 2 sene hamile kalamadı en son kocasıyla tatile gitmis rakı icmisler zil zurna hamilr kalmıs
26 si hamilemiyim bilmiyorum kiKız senin bat ne zaman hamile misin sen djddj
Ama o cocukta hayirsiz olurki rabbim hayirlisini hayirli sekilde versin insallahAy yok be ne engelleyecek arkadasım 2 sene hamile kalamadı en son kocasıyla tatile gitmis rakı icmisler zil zurna hamilr kalmıs
TamamdirKızlar nasılsınızbu ay ara verecektim şeytan dürttü gene ya akıntı başladı bugün test yapmıyordum son 4 testim vardı yaptım şimdi Hali canım beni de ekle listeye uğurlu gelir inşallah bat 6 Temmuz yaş 26
Bu yumurtlama degil benceBenim yumurtlama takvim 16 gün gösteriyor bugün 12 gün yumurtlama oluyor mu
Yoo gayet cok tatlı akıllı yakışıklı bi cocuk olduAma o cocukta hayirsiz olurki rabbim hayirlisini hayirli sekilde versin insallah
Aynen yarın olur muhtemelenBu yumurtlama degil bence
Kac yasindaki su anYoo gayet cok tatlı akıllı yakışıklı bi cocuk oldu
Evet tam o ara bakalim onu bu ay gorcez bendede aynisi varKızlar belirti oldukça yazıyorum ben sonu nereye varacak bakalımkarnımın alt tarafına bıçak saplanır gibi sancılar giriyor minik minik. İşten geldim birşeyler yedim su içtim uzandım batmaya başladı. Rahimde değil karnımda değil o ara da bir yerler. Belirti sayılır mı bu da
Canım hız durumu nedir pekiArkadaşlar bugün eşimin sperm testi sonucunu aldık malesef sperm sayısı düşük 9 milyon çıktı daha birçok değerimiz düşük çıktı 1 ay tedavi görecek eşim bende süt hormonu için tedavi gorecem 2.ay inşallah tedavi görecem bebek için inşallah
3 yasına girdiKac yasindaki su an
Kucuk ama daha melek henuz o buyudugunde belli olur3 yasına girdi
Kac milyon ciktigi nerde yaziyor bnde merk ettimCanım hız durumu nedir peki
Hepsinde farklı yazıyo aslında bizimkinden toplam 315 milyondu 1 cc de 105 milyondu bak bu şekildeKac milyon ciktigi nerde yaziyor bnde merk ettim
Benmki kac bi bakarmisinHepsinde farklı yazıyo aslında bizimkinden toplam 315 milyondu 1 cc de 105 milyondu bak bu şekilde
Şu 295 milyon yazan sanki anladığım kadarıyla canımBenmki kac bi bakarmisin