Klomen ucuz zaten. 5 gün kullanıyosun sabah akşam. Catlatma igneside 150-160 tl civarı bir sey klomende 20-25 liradırKızlar dün hsg çektirdin çok şükür bişey çıkmadı temiz .adet ikinci gün kan tahlillerimde güzel .ama adet ikinci gün muayene eden Dr sağda solda 7_8 adet kist dedi yumurta falan demedi benim adetlerim düzenlidir o biraz kafama takıldı.p tesi de özel hastane Dr randevu aldım . En azından yumurta kontrol eder .
Size sormak istediğim bişey var klomen ve çatlama iğnesi maliyeti nedir .herşey temizse bu sekilde olaya giriş yapmak istiyorum
Ben bugün pik gördümm belirtileri beraber takip edelim kuzm:))Bugünkü ovu testim böyle çıktı. Akşama doğru pik olur galibahadi bakalım başlasın değerlendirmeler var mı benim gibi bugün pik gören
Vala korunun diyolar her ikisi icin de kişiye bağlıanladımm ama korkmamak gerekir bize bebiş yapmamıza engel olsaydıı bunu tercih etceklerini sanmıyorumm yanii ondan dedim hani bionctech çocuk içinmi diye bişe var dedim de ondan sordum :)
aynennn hadi inşallahh :)Vala korunun diyolar her ikisi icin de kişiye bağlıolalim çıksın aradan
Geçen aylar gün aşırı denedim olmadı, bu ay piki görünce 4 gün üst üste yaptık bakalm nolcakHadi yaaaayy peki gün aşırı mi ilişki düşünüyorsunuz yoksa hergun mu ben orda kararsizim
Sanırım.gec cikicak özel değil ya devlet ama dandik hiç beğenmedim insan bı ultrasona bakar ya ilk defa böyle bişey gördüm bu nedir yahuAynen kuzum bakmaları gerekir özel hastane ise arayıp bir sor bence ya da geç çıkacaktır belki hcg
Huhhuuuuu maşallah kopkoyuKızlaaar 13.günn Piiikk akşama fight var
Sabredebilirsen adet olacağın günün sabahında yap benceselam kızlar birşey danışacağm size, 2 yıldır evliyim 2 aydırda çocuk istiyoruz, bat a 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat a şimdi 4 gün var belirlitilerim var ama pskolojikte olablir. Negatifi görünce çöktüm zaten , acaba kaset testleri denesem mi adeti mi beklesem...
inşallah bekleyebilirimSabredebilirsen adet olacağın günün sabahında yap bence
Seninki de mi pik? Aynı mi yumurtlma? Bende bugün yoğun akıntı ve hafif kaşık ağrısı varBen bugün pik gördümm belirtileri beraber takip edelim kuzm:))
Allah'ım yaa herkeste farklı tutuyoGeçen aylar gün aşırı denedim olmadı, bu ay piki görünce 4 gün üst üste yaptık bakalm nolcak
cnm sen test öncesi 2 saat sıvı alımını kesiyor musun 19 gündür mü aynı bu şekilde silik19. Günden yine cortluk ya sabır
Kesiyorum tonti çiş yapıyorum su içiyorum 2 saat bekliyorumcnm sen test öncesi 2 saat sıvı alımını kesiyor musun 19 gündür mü aynı bu şekilde silik
testlerinin hepsini yaptığında mesela ben 10. dakikada foto çekiyordum fermometer diye program var oraya yukluyordum yuzdelik olarak cıkıyordu bende kaset testte hiç anlamadım 2, ay strip test aldım daha anlaşır çıktı pike yaklaştığı zamanda değerlendir belki olur 1 ay boşa gitmesin cnmKesiyorum tonti çiş yapıyorum su içiyorum 2 saat bekliyorumyokk arada yaklaştı pike bak atayım yaklaşanları
Bende alayım onlardann fermometer de ücretliymiş yatestlerinin hepsini yaptığında mesela ben 10. dakikada foto çekiyordum fermometer diye program var oraya yukluyordum yuzdelik olarak cıkıyordu bende kaset testte hiç anlamadım 2, ay strip test aldım daha anlaşır çıktı pike yaklaştığı zamanda değerlendir belki olur 1 ay boşa gitmesin cnm
Ya 10. Dk bir çekiyorum da işte oluyorum eve gittiğimde diğerlerinin altın akoyup bir daha çekiyorum mecbur karşılaştırayım diyeBende alayım onlardann fermometer de ücretliymiş ya
ben ücretsiz kullanıyorum birde premom var cnm onu dene olmadıBende alayım onlardann fermometer de ücretliymiş ya