Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ucuz zaten. 5 gün kullanıyosun sabah akşam. Catlatma igneside 150-160 tl civarı bir sey klomende 20-25 liradır

anladımm ama korkmamak gerekir bize bebiş yapmamıza engel olsaydıı bunu tercih etceklerini sanmıyorumm yanii ondan dedim hani bionctech çocuk içinmi diye bişe var dedim de ondan sordum :)
Vala korunun diyolar her ikisi icin de kişiye bağlı olalim çıksın aradan

Aynen kuzum bakmaları gerekir özel hastane ise arayıp bir sor bence ya da geç çıkacaktır belki hcg
Sanırım.gec cikicak özel değil ya devlet ama dandik hiç beğenmedim insan bı ultrasona bakar ya ilk defa böyle bişey gördüm bu nedir yahu sanırım.gec cikicak beta çünkü 2 ay önceki sonucu yeni gördüm beta HCG yaziyo kim.bilir ne zaman e devlete düşecek bakalım.hayirlisi Rabbim.kimseyi doktorlara düşürmesin bizi de en kısa zamanda hamiş olalım.aminn

selam kızlar birşey danışacağm size, 2 yıldır evliyim 2 aydırda çocuk istiyoruz, bat a 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat a şimdi 4 gün var belirlitilerim var ama pskolojikte olablir. Negatifi görünce çöktüm zaten , acaba kaset testleri denesem mi adeti mi beklesem...

Sabredebilirsen adet olacağın günün sabahında yap bence

19. Günden yine cortluk ya sabır

Eklentiler

• 16239299102355205328891431350184.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 28
cnm sen test öncesi 2 saat sıvı alımını kesiyor musun 19 gündür mü aynı bu şekilde silik
Kesiyorum tonti çiş yapıyorum su içiyorum 2 saat bekliyorum yokk arada yaklaştı pike bak atayım yaklaşanları

Eklentiler

• IMG_20210614_151058.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210611_223942.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210611_151844.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 29
Kesiyorum tonti çiş yapıyorum su içiyorum 2 saat bekliyorum yokk arada yaklaştı pike bak atayım yaklaşanları
testlerinin hepsini yaptığında mesela ben 10. dakikada foto çekiyordum fermometer diye program var oraya yukluyordum yuzdelik olarak cıkıyordu bende kaset testte hiç anlamadım 2, ay strip test aldım daha anlaşır çıktı pike yaklaştığı zamanda değerlendir belki olur 1 ay boşa gitmesin cnm

Bende alayım onlardann fermometer de ücretliymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…