Canım ekran görüntüsü at tahlilinde isim gizleyip bakalımSelamünaleyküm kizlar bende gittim bugün doktora kan tahlili falan verdim iki tahlil 3 gün sonra cikicakmis beta da bugün çıkmış sanırım.e devletten baktım.ama hicbisey anlamadım.tam.kan sayimi tahlilinde hamile olup olmadıgini anlayan varmı yada nereye bakmamız gerekiyor beta diye yazmıyor yardımcı olacak varmıdır acep :)))
Bakabilir canım gitYa ben 9 haziranda doktora gitmiştim regl dönemimdi muayene etti falan bi sıkıntı yok dedi her şey güzel dedi gönderdi. Acaba şimdi gitsem kontrol hakkım var ya yumurtama bakar mı? Saçma mı olur bilemedim
Saol canim regl yeni bitti ama esim olalım diyor bakalim kismetHayirlisi olsunbizde olmazsak arkandan geliriz artik
Olalım çıksın napalim 6 aydır bekliyorum ertelemiştim herşeyiYaa ben de olurum herhalde. Benim yol zaten tüp bebeğe doğru gidiyor gibi görünüyor.
Ya çok uzun ama kaç tane ekran resmi çıkar şimdi HCG olması lazım ama o yok tam kan sayımı da diğerleri de referans değerleri arasında normal olduğu gorunuyor anlamadım.gitti ya bide ultrasyonda bakmadılar randevu alinmiyomus ultrason için oda çok saçma geldi bana normalde muayene olduhun gibi bakmaları lazım alttan yada karındanCanım ekran görüntüsü at tahlilinde isim gizleyip bakalım
Biontechin yan etkilerinden çekiniyoruz saglik calisani yakinima sordum yan etkisi var ama ben biontech oldum dedi. Ailemde de her iki asiyi olan var biz sinovac eski sistem asi olduğu için onu olmak istedik canimNeden biontech degilde sinovac acaba
Peki yumurta çatlaması olmadan adet görebilmek mümkün müCanım bende geçen ay öyleydim 2 günde bi canım cıkmıştı resmenen iyisi hem test hem doktorla takip etmek
Bugün kutlu pik günü galiba 3. veya 4. piksiin ay darısı başıma 1 saat sonra yapacağıımBugünkü ovu testim böyle çıktı. Akşama doğru pik olur galibahadi bakalım başlasın değerlendirmeler var mı benim gibi bugün pik gören
Bence gebe kaldıktan sonra yaptırmak daha mantıklı şuan hamilelik düşüncesinde antibiyotik bile içmiyoruz etkiler diye bilemedim
Hayirlisi olsun o zamn kafan rahat olurSaol canim regl yeni bitti ama esim olalım diyor bakalim kismet
Aynen kuzum bakmaları gerekir özel hastane ise arayıp bir sor bence ya da geç çıkacaktır belki hcgYa çok uzun ama kaç tane ekran resmi çıkar şimdi HCG olması lazım ama o yok tam kan sayımı da diğerleri de referans değerleri arasında normal olduğu gorunuyor anlamadım.gitti ya bide ultrasyonda bakmadılar randevu alinmiyomus ultrason için oda çok saçma geldi bana normalde muayene olduhun gibi bakmaları lazım alttan yada karından
Hadi yaaaBugün kutlu pik günü galiba 3. veya 4. piksiin ay darısı başıma 1 saat sonra yapacağıım
Gebe kalamıyoruz sıkıntı o 6 aydır hersey i erteledim ise girmeyi spira başlamayı ama yok yani bu sefer ilk spora yazıldım asi olcam sonra ise giricem nasip allah ne yazdıysa o olur canimBence gebe kaldıktan sonra yaptırmak daha mantıklı şuan hamilelik düşüncesinde antibiyotik bile içmiyoruz etkiler diye bilemedim
ben pik görsem 3 gün üst üste yapıcamHadi yaaaayy peki gün aşırı mi ilişki düşünüyorsunuz yoksa hergun mu ben orda kararsizim
anladımm ama korkmamak gerekir bize bebiş yapmamıza engel olsaydıı bunu tercih etceklerini sanmıyorumm yanii ondan dedim hani bionctech çocuk içinmi diye bişe var dedim de ondan sordum :)Biontechin yan etkilerinden çekiniyoruz saglik calisani yakinima sordum yan etkisi var ama ben biontech oldum dedi. Ailemde de her iki asiyi olan var biz sinovac eski sistem asi olduğu için onu olmak istedik canim
ben pik görsem 3 gün üst üste yapıcam
Bilmiyorum ki kuzumPeki yumurta çatlaması olmadan adet görebilmek mümkün mü