Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamünaleyküm kizlar bende gittim bugün doktora kan tahlili falan verdim iki tahlil 3 gün sonra cikicakmis beta da bugün çıkmış sanırım.e devletten baktım.ama hicbisey anlamadım.tam.kan sayimi tahlilinde hamile olup olmadıgini anlayan varmı yada nereye bakmamız gerekiyor beta diye yazmıyor yardımcı olacak varmıdır acep :)))

Canım ekran görüntüsü at tahlilinde isim gizleyip bakalım

Bugünkü ovu testim böyle çıktı. Akşama doğru pik olur galiba hadi bakalım başlasın değerlendirmeler var mı benim gibi bugün pik gören

Eklentiler

• IMG_20210617_132230.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 21
Canım ekran görüntüsü at tahlilinde isim gizleyip bakalım
Ya çok uzun ama kaç tane ekran resmi çıkar şimdi HCG olması lazım ama o yok tam kan sayımı da diğerleri de referans değerleri arasında normal olduğu gorunuyor anlamadım.gitti ya bide ultrasyonda bakmadılar randevu alinmiyomus ultrason için oda çok saçma geldi bana normalde muayene olduhun gibi bakmaları lazım alttan yada karından

Neden biontech degilde sinovac acaba
Biontechin yan etkilerinden çekiniyoruz saglik calisani yakinima sordum yan etkisi var ama ben biontech oldum dedi. Ailemde de her iki asiyi olan var biz sinovac eski sistem asi olduğu için onu olmak istedik canim

Reactions: Jou
Aynen kuzum bakmaları gerekir özel hastane ise arayıp bir sor bence ya da geç çıkacaktır belki hcg

Bence gebe kaldıktan sonra yaptırmak daha mantıklı şuan hamilelik düşüncesinde antibiyotik bile içmiyoruz etkiler diye bilemedim
Gebe kalamıyoruz sıkıntı o 6 aydır hersey i erteledim ise girmeyi spira başlamayı ama yok yani bu sefer ilk spora yazıldım asi olcam sonra ise giricem nasip allah ne yazdıysa o olur canim

Biontechin yan etkilerinden çekiniyoruz saglik calisani yakinima sordum yan etkisi var ama ben biontech oldum dedi. Ailemde de her iki asiyi olan var biz sinovac eski sistem asi olduğu için onu olmak istedik canim
anladımm ama korkmamak gerekir bize bebiş yapmamıza engel olsaydıı bunu tercih etceklerini sanmıyorumm yanii ondan dedim hani bionctech çocuk içinmi diye bişe var dedim de ondan sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…