• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanslılarmış. Ama gün aşırı devamlı ilişki olması lazim eğer eşiniz evdeyse. Burda geç döllenme de çok gördüm. Bazen 2. Kez yumurtlayanlar olabiliyormuş. 🤷🏻‍♀️
Bende geç döllenmeden şüphelendim acaba ondan mı adet oldum dedim çünkü adet olupta hamile olduğunu öğrenen kişi çok o yuzden sabah test yaptım çıkmadı 😂

• Beğen
Reactions: BYV
Bende geç döllenmeden şüphelendim acaba ondan mı adet oldum dedim çünkü adet olupta hamile olduğunu öğrenen kişi çok o yuzden sabah test yaptım çıkmadı 😂
Yesleşme kanaması olan da çok var evet ama geç döllenme olmasa da regl civarı olabiliyor. 🤷🏻‍♀️

Yesleşme kanaması olan da çok var evet ama geç döllenme olmasa da regl civarı olabiliyor. 🤷🏻‍♀️
yerlesme kanamsina okadr hevesim varki ama maaelsef bizim sulaledeyok
Dusunsene nesanslilar 1hafta sonea anlıyorlar hamile kaldiklairni nebuyuk nimet

Merhaba arkadaşlar 🍀 Aranıza balıklama dalıyorum bat 15 şubat, yani süreci nekadar verimli geçirdim tartışılır , ama bir umut herzaman vardır😀 beklemedeyim..
dip not: c-life ve inofolic kullandim

yerlesme kanamsina okadr hevesim varki ama maaelsef bizim sulaledeyok
Dusunsene nesanslilar 1hafta sonea anlıyorlar hamile kaldiklairni nebuyuk nimet
Sorma ya bana lazım o kadar sabirsızım ki iki tane test aldım birini 11. Gün yapcam digerini 14. Gün. Kaç gün kaldı diye bin kez takvime bakıyorum gün içinde. 🤣😔

Merhaba arkadaşlar 🍀 Aranıza balıklama dalıyorum bat 15 şubat, yani süreci nekadar verimli geçirdim tartışılır , ama bir umut herzaman vardır😀 beklemedeyim..
dip not: c-life ve inofolic kullandim
Hoşgeldin. Hep beraber bekliyoruz bakalım. 🥰🥰 insallah buraları bebe doldurucaz. :emir_bebek:

Canım bu c life yi çok ovuyorlar gerçekten doğru mu

Tam net cevabı sana 6 gün sonra gönül rahatlığıyla verebilirim 😀 heryerde adını duymaya başladıktan sonra dayanamadım aldım, kavanoz olarak değilde kaşık halinde hazır olanlardan, inanarak kullandım , biliyorsun enerjide herşeyin başı, hiç boşamı kullanıyorum acaba diye düşünmedim🥰

Tam net cevabı sana 6 gün sonra gönül rahatlığıyla verebilirim 😀 heryerde adını duymaya başladıktan sonra dayanamadım aldım, kavanoz olarak değilde kaşık halinde hazır olanlardan, inanarak kullandım , biliyorsun enerjide herşeyin başı, hiç boşamı kullanıyorum acaba diye düşünmedim🥰
Evet öyle bu ay klomen tutmazsa bende alıp basliycam insallah senin de tutar canım son 4 bat😀

Hoşgeldin. Hep beraber bekliyoruz bakalım. 🥰🥰 insallah buraları bebe doldurucaz. :emir_bebek:

🧡🍀 cici cici bebeler gelsinler tabi ya 🍀🧡 bat yaklastikça bir heycan kaplamiyor degil, çok bir belirti hissetmiyorum ,,, okuyorum bel ağrıları, kasık batmaları, bende herhangi bir ben burdayım mesaji yok 😀

Bende aranıza katılabilir miyim ovülasyon takibi yapıyorum suan yumurtlama yı henüz yakalayamadım bat 29 subat😊

Back
X