- 13 Ocak 2020
- 45.293
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.908
- 598
- 33

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kuzenim ve kardeşim onunla hamile kaldı amaBen onlara inanmıyorum hiç. Bence test alıp yapmalısın.
O belirtilere hiç bakma canım ya. Psikolojik maalesef hepsi neredeyse.Aynen ama adet olucam sanki aşırı bel ağrısı bulanti geldi bugün regl ağrımla aynı
Evet inşaallah kabul olurHamilelerin duası kabul olurmuş ya ondan dedim![]()
Sanslılarmış. Ama gün aşırı devamlı ilişki olması lazim eğer eşiniz evdeyse. Burda geç döllenme de çok gördüm. Bazen 2. Kez yumurtlayanlar olabiliyormuş.Benim kuzenim ve kardeşim onunla hamile kaldı ama![]()
Bende geç döllenmeden şüphelendim acaba ondan mı adet oldum dedim çünkü adet olupta hamile olduğunu öğrenen kişi çok o yuzden sabah test yaptım çıkmadıSanslılarmış. Ama gün aşırı devamlı ilişki olması lazim eğer eşiniz evdeyse. Burda geç döllenme de çok gördüm. Bazen 2. Kez yumurtlayanlar olabiliyormuş.![]()
Yesleşme kanaması olan da çok var evet ama geç döllenme olmasa da regl civarı olabiliyor.Bende geç döllenmeden şüphelendim acaba ondan mı adet oldum dedim çünkü adet olupta hamile olduğunu öğrenen kişi çok o yuzden sabah test yaptım çıkmadı![]()
yerlesme kanamsina okadr hevesim varki ama maaelsef bizim sulaledeyokYesleşme kanaması olan da çok var evet ama geç döllenme olmasa da regl civarı olabiliyor.![]()
Sorma ya bana lazım o kadar sabirsızım ki iki tane test aldım birini 11. Gün yapcam digerini 14. Gün. Kaç gün kaldı diye bin kez takvime bakıyorum gün içinde.yerlesme kanamsina okadr hevesim varki ama maaelsef bizim sulaledeyok
Dusunsene nesanslilar 1hafta sonea anlıyorlar hamile kaldiklairni nebuyuk nimet
Canım bu c life yi çok ovuyorlar gerçekten doğru muMerhaba arkadaşlarAranıza balıklama dalıyorum bat 15 şubat, yani süreci nekadar verimli geçirdim tartışılır , ama bir umut herzaman vardır
beklemedeyim..
dip not: c-life ve inofolic kullandim
Hoşgeldin. Hep beraber bekliyoruz bakalım.Merhaba arkadaşlarAranıza balıklama dalıyorum bat 15 şubat, yani süreci nekadar verimli geçirdim tartışılır , ama bir umut herzaman vardır
beklemedeyim..
dip not: c-life ve inofolic kullandim
dusun onlar 1haftada anlıyorlar nebuyuk nimet :)Sorma ya bana lazım o kadar sabirsızım ki iki tane test aldım birini 11. Gün yapcam digerini 14. Gün. Kaç gün kaldı diye bin kez takvime bakıyorum gün içinde.![]()
Geldim kuşum. Ben bat bilmiyorum sat 17 ocak
Canım bu c life yi çok ovuyorlar gerçekten doğru mu
Evet öyle bu ay klomen tutmazsa bende alıp basliycam insallah senin de tutar canım son 4 batTam net cevabı sana 6 gün sonra gönül rahatlığıyla verebilirimheryerde adını duymaya başladıktan sonra dayanamadım aldım, kavanoz olarak değilde kaşık halinde hazır olanlardan, inanarak kullandım , biliyorsun enerjide herşeyin başı, hiç boşamı kullanıyorum acaba diye düşünmedim
![]()
Hoşgeldin. Hep beraber bekliyoruz bakalım.insallah buraları bebe doldurucaz.
![]()