- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen femera ilk gecen ay klomen kullandim tutmadı budaolmazsa rahimfilmiistediSenin de ilk kullanımın mı? Ben bir kez klomen kullandım tutmadı
Yani o gün ilişki olursa çocuk olması mümkünKızlar yumurtlama takivimimdeki test mümkün kısmı ne oluyor anlayamadımbide netteki hangi yumurtlama takvimi gerçek
Ovulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktımCanım her gun test yapan bi arkadaş vardı sen miydin o.![]()
Bende ovulasyon yapıyorumOvulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktımdün Ovulasyon yaptım çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yumurta çatlamış görünüyordu gebelik testi yaptım 9. Gün olduğu için negatif oldu. Yani ben öyle düşünmek istiyorum direk olumsuzu getirmek istemiyorum aklıma
![]()
Ama adetliyim ve üçüncü günü bugun adetliyken ilişki olmaz kiYani o gün ilişki olursa çocuk olması mümkün ☺
Canim regl duzenlimidir? Benim duzenli 28 gunde bir oluyorum. Ben mia diye bir uygulama kullaniyorum 14. Gun ovu gosteriyor ve ben 9cakta ovulasyon testida yaptim ilk defa oda ayni gun ovu oldu. Ama duzenli diye adetlerim. Eger duzenli degilse mutlaka ovulasyon testi kullan benceKızlar yumurtlama takivimimdeki test mümkün kısmı ne oluyor anlayamadımbide netteki hangi yumurtlama takvimi gerçek
Canım bana da başka doktor film istemeden klomen başlattı iki tane güzel yumurtam oluştu ama tutmadı. Sonra doktoru değiştirdim rahim filmi istedi direk ve iyi ki çektirmişim sağ tüpte yapışıklık varmış... açtılar ... o yüzden şansım arttı şuan ve femara daha etkili ve kaliteliymiş korkma rahim filmi çektirmekten belki de ufak bir tıkanıklık Veya yapışıklık vardır ve açılır öyle düşünaynen femera ilk gecen ay klomen kullandim tutmadı budaolmazsa rahimfilmiistedi
Oyuzden buay cokistiyorum
hayırlısıyla tutar inşallah canımTopiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.![]()
Düzenli canım kaç aydır hep aynı tarihte oldum bu ay bir gün erken oldumCanim regl duzenlimidir? Benim duzenli 28 gunde bir oluyorum. Ben mia diye bir uygulama kullaniyorum 14. Gun ovu gosteriyor ve ben 9cakta ovulasyon testida yaptim ilk defa oda ayni gun ovu oldu. Ama duzenli diye adetlerim. Eger duzenli degilse mutlaka ovulasyon testi kullan bence
Adrtli gününü mü yumurtlamadan sayıyorAma adetliyim ve üçüncü günü bugun adetliyken ilişki olmaz ki![]()
Telefondan uygulamayla olmaz canım idrarda takip yapman lazım test cubuklariyla senin vucudunun getirilerini bilemezsinMerhaba başlığı görünce geldimbende bu ay düşündüm ama yumurtlama hesaplamadim son günleri değerlendirdik. Sanmıyorum ama bekliyorum bakalım bata 3 gün kaldı 33 yada 35 günde bir adet oluyorum 2 aydır. Bidahaki ay ovulasyon takibi yapıcam bildiğiniz güzel bir uygulama var mı telden
aynen cnm doktor dediki klomenle olmadı yumurtam iyidi dedi femra dahaetkilu dedi bakti gayte iyi yumuryalarin vardedi bu1daha kaiteli yapiyor dedi bunladaolmazsa adetin songunu gelrahim filmi ckecem inşallah gerke kalmaz ama tüplere bakmam laızm dediCanım bana da başka doktor film istemeden klomen başlattı iki tane güzel yumurtam oluştu ama tutmadı. Sonra doktoru değiştirdim rahim filmi istedi direk ve iyi ki çektirmişim sağ tüpte yapışıklık varmış... açtılar ... o yüzden şansım arttı şuan ve femara daha etkili ve kaliteliymiş korkma rahim filmi çektirmekten belki de ufak bir tıkanıklık Veya yapışıklık vardır ve açılır öyle düşün
Bilmiyorum ki netten baktım test mümkün yazıyor bende bilmediğim için size sormak istedimAdrtli gününü mü yumurtlamadan sayıyor![]()
Erken oluyorum sonra oluyorum olayi varsa canim bence ovu kullan garanti olsun.Düzenli canım kaç aydır hep aynı tarihte oldum bu ay bir gün erken oldumya günümde oluyorum ya bir gün sonra yada bir gün önce
![]()
Tamam canımErken oluyorum sonra oluyorum olayi varsa canim bence ovu kullan garanti olsun.
Uygulamaya adet gunu girisini yaptin mi? Eger yapmadiysan adrt gelmedi saniyir ve test yap diyor olabilir.Bilmiyorum ki netten baktım test mümkün yazıyor bende bilmediğim için size sormak istedim![]()
İnşallah gerek kalmadan bebişin sana gelir canımaynen cnm doktor dediki klomenle olmadı yumurtam iyidi dedi femra dahaetkilu dedi bakti gayte iyi yumuryalarin vardedi bu1daha kaiteli yapiyor dedi bunladaolmazsa adetin songunu gelrahim filmi ckecem inşallah gerke kalmaz ama tüplere bakmam laızm dedi
Ha test mümkünse o zmn mesela yumurtlama günü ilişki oluyır ya işte test mümkün dediği tarihte gebelik testi yapınca testte çıkar diyorBilmiyorum ki netten baktım test mümkün yazıyor bende bilmediğim için size sormak istedim![]()