• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende bu ay gebelik düşünüyorum inşallah. Yumurta takibine gidiyorum doktora en son cuma gittim gelişmişti biraz yarın tekrar gidecem inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ☺ 🥰

Canım her gun test yapan bi arkadaş vardı sen miydin o. :KK23:
Ovulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktım 😊 dün Ovulasyon yaptım çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yumurta çatlamış görünüyordu gebelik testi yaptım 9. Gün olduğu için negatif oldu. Yani ben öyle düşünmek istiyorum direk olumsuzu getirmek istemiyorum aklıma 😆

Ovulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktım 😊 dün Ovulasyon yaptım çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yumurta çatlamış görünüyordu gebelik testi yaptım 9. Gün olduğu için negatif oldu. Yani ben öyle düşünmek istiyorum direk olumsuzu getirmek istemiyorum aklıma 😆
Bende ovulasyon yapıyorum 😊

Kızlar yumurtlama takivimimdeki test mümkün kısmı ne oluyor anlayamadım 😂 bide netteki hangi yumurtlama takvimi gerçek
Canim regl duzenlimidir? Benim duzenli 28 gunde bir oluyorum. Ben mia diye bir uygulama kullaniyorum 14. Gun ovu gosteriyor ve ben 9cakta ovulasyon testida yaptim ilk defa oda ayni gun ovu oldu. Ama duzenli diye adetlerim. Eger duzenli degilse mutlaka ovulasyon testi kullan bence

aynen femera ilk gecen ay klomen kullandim tutmadı budaolmazsa rahimfilmiistedi
Oyuzden buay cokistiyorum
Canım bana da başka doktor film istemeden klomen başlattı iki tane güzel yumurtam oluştu ama tutmadı. Sonra doktoru değiştirdim rahim filmi istedi direk ve iyi ki çektirmişim sağ tüpte yapışıklık varmış... açtılar ... o yüzden şansım arttı şuan ve femara daha etkili ve kaliteliymiş korkma rahim filmi çektirmekten belki de ufak bir tıkanıklık Veya yapışıklık vardır ve açılır öyle düşün

Oyyyy anılarım canlandı topinizi görünce yazmak istedim. 2017 de şubat ayı hamilelik planlayanlar topiğimiz vardı . Dualar birbirimize destek akıl derken çoğumuz hamile kalmıştık, beni o heyecanlı günlerime götürdünüz. Rabbime duam hepinizin gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah, tez zamanda kucaklarınıza alın yavrularınız inşallah.

Canim regl duzenlimidir? Benim duzenli 28 gunde bir oluyorum. Ben mia diye bir uygulama kullaniyorum 14. Gun ovu gosteriyor ve ben 9cakta ovulasyon testida yaptim ilk defa oda ayni gun ovu oldu. Ama duzenli diye adetlerim. Eger duzenli degilse mutlaka ovulasyon testi kullan bence
Düzenli canım kaç aydır hep aynı tarihte oldum bu ay bir gün erken oldum 😂 ya günümde oluyorum ya bir gün sonra yada bir gün önce 😂

Merhaba başlığı görünce geldim😂 bende bu ay düşündüm ama yumurtlama hesaplamadim son günleri değerlendirdik. Sanmıyorum ama bekliyorum bakalım bata 3 gün kaldı 33 yada 35 günde bir adet oluyorum 2 aydır. Bidahaki ay ovulasyon takibi yapıcam bildiğiniz güzel bir uygulama var mı telden
Telefondan uygulamayla olmaz canım idrarda takip yapman lazım test cubuklariyla senin vucudunun getirilerini bilemezsin

Canım bana da başka doktor film istemeden klomen başlattı iki tane güzel yumurtam oluştu ama tutmadı. Sonra doktoru değiştirdim rahim filmi istedi direk ve iyi ki çektirmişim sağ tüpte yapışıklık varmış... açtılar ... o yüzden şansım arttı şuan ve femara daha etkili ve kaliteliymiş korkma rahim filmi çektirmekten belki de ufak bir tıkanıklık Veya yapışıklık vardır ve açılır öyle düşün
aynen cnm doktor dediki klomenle olmadı yumurtam iyidi dedi femra dahaetkilu dedi bakti gayte iyi yumuryalarin vardedi bu1daha kaiteli yapiyor dedi bunladaolmazsa adetin songunu gelrahim filmi ckecem inşallah gerke kalmaz ama tüplere bakmam laızm dedi

aynen cnm doktor dediki klomenle olmadı yumurtam iyidi dedi femra dahaetkilu dedi bakti gayte iyi yumuryalarin vardedi bu1daha kaiteli yapiyor dedi bunladaolmazsa adetin songunu gelrahim filmi ckecem inşallah gerke kalmaz ama tüplere bakmam laızm dedi
İnşallah gerek kalmadan bebişin sana gelir canım 🙌🏻🙌🏻 Ama olmazsa da rahim filmiyle 3-4 ay doğal yolla bile şans artıyormuş 🙌🏻 Sen günde bir tane mi içtin femara

Bilmiyorum ki netten baktım test mümkün yazıyor bende bilmediğim için size sormak istedim 😂
Ha test mümkünse o zmn mesela yumurtlama günü ilişki oluyır ya işte test mümkün dediği tarihte gebelik testi yapınca testte çıkar diyor 😂

Back
X