- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
evet 1tane 10gun kullandimİnşallah gerek kalmadan bebişin sana gelir canımAma olmazsa da rahim filmiyle 3-4 ay doğal yolla bile şans artıyormuş
Sen günde bir tane mi içtin femara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 1tane 10gun kullandimİnşallah gerek kalmadan bebişin sana gelir canımAma olmazsa da rahim filmiyle 3-4 ay doğal yolla bile şans artıyormuş
Sen günde bir tane mi içtin femara
Uygulama paralı yaUygulamaya adet gunu girisini yaptin mi? Eger yapmadiysan adrt gelmedi saniyir ve test yap diyor olabilir.
Şifa olur inşallah canim. Rabbim tez zamanda versin sürpriz olarak.Canim benim hormonlar sorunlu erken menopoz baslangici denildi. Bende inanmiyordum ama sadece normalde tuketilen seyler denemekten zarar gelmez dedim. kac aydir oyle bos bos deniyordum olmadi sonra hormon testini yaptirdik sonuc oyle cikinca kendin kalamazsin tup bebege git dediler. Bende 6 ay daha yani Hazirana kadar kendim denemeye basladim ve bitkisellere basvurdum. Hayitotu ve testeredisli aslanpencesi iciyorum. Bunlar hormonlari dengelemek icin. Bugun yani regl 2. Gunu ise bal,corekotu ve tarcina basladim. 10 gun kullanacagim. Buda yumurta kalitesini atttirmak icin. Ayrica vitamin destegi iciyorum devit,inofolic,coenzin q10 ve balik yagi. Insallah faydasi olur sifa olur hamile kalabailirim. Birde ovu testiyle takip ediyorum.
Adetliyim genede belirtilerim devam ettiği için test yaptım sabah tek çizgi çıktıHa test mümkünse o zmn mesela yumurtlama günü ilişki oluyır ya işte test mümkün dediği tarihte gebelik testi yapınca testte çıkar diyor![]()
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Adetliyim genede belirtilerim devam ettiği için test yaptım sabah tek çizgi çıktı![]()
Amin Allah razı olsun. Gebe duasi de bir başka oluyormuş.Oyyyy anılarım canlandı topinizi görünce yazmak istedim. 2017 de şubat ayı hamilelik planlayanlar topiğimiz vardı . Dualar birbirimize destek akıl derken çoğumuz hamile kalmıştık, beni o heyecanlı günlerime götürdünüz. Rabbime duam hepinizin gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah, tez zamanda kucaklarınıza alın yavrularınız inşallah.
Amin inşaallah canımAnladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ❤
Canim canim insallah hepimize dualarimizi duysun rabbim.Şifa olur inşallah canim. Rabbim tez zamanda versin sürpriz olarak.![]()
Hoşgeldin sen de canım.Selamlar. İğnenin 12. Günü Bat 17 şubat
Gebe duası ne oluyorAmin Allah razı olsun. Gebe duasi de bir başka oluyormuş.![]()
senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
![]()
Hayırlı olsun canım inşallahSelam kızlarrr benim de yarın adetimin 5.günü femara isimli ilaca başlıyorum Mart başında belli olur inşallah allah hepimize kısa sürede nasip etsin![]()
Hamilelerin duası kabul olurmuş ya ondan dedimGebe duası ne oluyor
İnşallah canım hepimiz Allah’ın izniyle hamile kalacağız
Ben onlara inanmıyorum hiç. Bence test alıp yapmalısın.Kızlar yumurtlama takivimimdeki test mümkün kısmı ne oluyor anlayamadımbide netteki hangi yumurtlama takvimi gerçek
Anladım canım biraz daha sabirOvulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktımdün Ovulasyon yaptım çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yumurta çatlamış görünüyordu gebelik testi yaptım 9. Gün olduğu için negatif oldu. Yani ben öyle düşünmek istiyorum direk olumsuzu getirmek istemiyorum aklıma
![]()
agzin bal yesin inşallah
Aynen ama adet olucam sanki aşırı bel ağrısı bulanti geldi bugün regl ağrımla aynıAnladım canım biraz daha sabir![]()
Teşekkür ederimHoşgeldin sen de canım.![]()