• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim hormonlar sorunlu erken menopoz baslangici denildi. Bende inanmiyordum ama sadece normalde tuketilen seyler denemekten zarar gelmez dedim. kac aydir oyle bos bos deniyordum olmadi sonra hormon testini yaptirdik sonuc oyle cikinca kendin kalamazsin tup bebege git dediler. Bende 6 ay daha yani Hazirana kadar kendim denemeye basladim ve bitkisellere basvurdum. Hayitotu ve testeredisli aslanpencesi iciyorum. Bunlar hormonlari dengelemek icin. Bugun yani regl 2. Gunu ise bal,corekotu ve tarcina basladim. 10 gun kullanacagim. Buda yumurta kalitesini atttirmak icin. Ayrica vitamin destegi iciyorum devit,inofolic,coenzin q10 ve balik yagi. Insallah faydasi olur sifa olur hamile kalabailirim. Birde ovu testiyle takip ediyorum.
Şifa olur inşallah canim. Rabbim tez zamanda versin sürpriz olarak. 🥰

Oyyyy anılarım canlandı topinizi görünce yazmak istedim. 2017 de şubat ayı hamilelik planlayanlar topiğimiz vardı . Dualar birbirimize destek akıl derken çoğumuz hamile kalmıştık, beni o heyecanlı günlerime götürdünüz. Rabbime duam hepinizin gönlünden geçeni nasip eylesin inşallah, tez zamanda kucaklarınıza alın yavrularınız inşallah.
Amin Allah razı olsun. Gebe duasi de bir başka oluyormuş. 🥰🥰 :KK36: senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah. 🤲🏻

Ovulasyon testi yapıyorum canım ilk 1 hafta yaptım ful yumurtlama görünce bıraktım 😊 dün Ovulasyon yaptım çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yumurta çatlamış görünüyordu gebelik testi yaptım 9. Gün olduğu için negatif oldu. Yani ben öyle düşünmek istiyorum direk olumsuzu getirmek istemiyorum aklıma 😆
Anladım canım biraz daha sabir 🙏🏻

Kızlar İnternete olan takvimler yanlış çünkü genel ortalama hesaplıyor senin adetin ne zaman kacinci gun onu hesaplar yumurtlama gününü geneler vurduğu için yanlış olma ihtimali çok yüksek bazıları 11. Gün bazıları 20. Gün yumurtlayabiliyor. En mantıklısı ovulasyon testi alıp idrarda yapin zaman kaybi gerisi

Back
X