• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba başlığı görünce geldim😂 bende bu ay düşündüm ama yumurtlama hesaplamadim son günleri değerlendirdik. Sanmıyorum ama bekliyorum bakalım bata 3 gün kaldı 33 yada 35 günde bir adet oluyorum 2 aydır. Bidahaki ay ovulasyon takibi yapıcam bildiğiniz güzel bir uygulama var mı telden

Her ay oldugu gibi Subatta da denemeye devam :KK70:
Umarim bu ay olur. Regl 2. Gunumdeyim. Bat 6 Mart bitkisellere basladim bugun:halay:

Merhaba başlığı görünce geldim😂 bende bu ay düşündüm ama yumurtlama hesaplamadim son günleri değerlendirdik. Sanmıyorum ama bekliyorum bakalım bata 3 gün kaldı 33 yada 35 günde bir adet oluyorum 2 aydır. Bidahaki ay ovulasyon takibi yapıcam bildiğiniz güzel bir uygulama var mı telden
Telden yapma canim testlerden al yap. Teldeki tutmuyo hic.

Her ay oldugu gibi Subatta da denemeye devam :KK70:
Umarim bu ay olur. Regl 2. Gunumdeyim. Bat 6 Mart bitkisellere basladim bugun:halay:
Hayirli sonuclarimiz olsun. Ne yaptigini bizle de paylas istersen canim. Ben pek inanmiyorum boyle seylere ama bekki bilmek isteyen olur. 🤗

• Beğen
Reactions: BYV
Selamlar. İğnenin 12. Günü Bat 17 şubat

Hayirli sonuclarimiz olsun. Ne yaptigini bizle de paylas istersen canim. Ben pek inanmiyorum boyle seylere ama bekki bilmek isteyen olur. 🤗
Canim benim hormonlar sorunlu erken menopoz baslangici denildi. Bende inanmiyordum ama sadece normalde tuketilen seyler denemekten zarar gelmez dedim. kac aydir oyle bos bos deniyordum olmadi sonra hormon testini yaptirdik sonuc oyle cikinca kendin kalamazsin tup bebege git dediler. Bende 6 ay daha yani Hazirana kadar kendim denemeye basladim ve bitkisellere basvurdum. Hayitotu ve testeredisli aslanpencesi iciyorum. Bunlar hormonlari dengelemek icin. Bugun yani regl 2. Gunu ise bal,corekotu ve tarcina basladim. 10 gun kullanacagim. Buda yumurta kalitesini atttirmak icin. Ayrica vitamin destegi iciyorum devit,inofolic,coenzin q10 ve balik yagi. Insallah faydasi olur sifa olur hamile kalabailirim. Birde ovu testiyle takip ediyorum.

Selam kızlarrr benim de yarın adetimin 5.günü femara isimli ilaca başlıyorum Mart başında belli olur inşallah allah hepimize kısa sürede nasip etsin 😌😌

Kızlar yumurtlama takivimimdeki test mümkün kısmı ne oluyor anlayamadım 😂 bide netteki hangi yumurtlama takvimi gerçek

Back
X