Ne kadarlık oğlun. Benimde oğlum var. İkisine de razıyım ama kız olsun istiyorum bi tık daha fazlaBenimde bi tane oglum var bende kizim olsun istiyorum tabii dedigin gibi herseyden oncesi saglikli olsun ama gonlumden gecen kizz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlık oğlun. Benimde oğlum var. İkisine de razıyım ama kız olsun istiyorum bi tık daha fazlaBenimde bi tane oglum var bende kizim olsun istiyorum tabii dedigin gibi herseyden oncesi saglikli olsun ama gonlumden gecen kizz :)
Aynen bende sağlıklı olsun tabiki en önemlisi bu ama bir tık daha fazla ki istiyorum birde o duyguyu yaşamak isiyorum hemde kızların elbiseleri falan çok tatliş minnoş yaa kızım olsa da suslesem diye hevesleniyorumNe kadarlık oğlun. Benimde oğlum var. İkisine de razıyım ama kız olsun istiyorum bi tık daha fazla![]()
Benim oglum mayista 3 yasina girecek aralari uc bucuk yas olcakKızlar bende 2.yi düşünüyorum sizin birinciler kaç yaşında araları kaç yaş olcak![]()
Evet cnm bende aslında 2.yi daha da istemiyordm ya eşim çok istiyor bende çok ara vermeden artık başlayalım dedim inş nasip olur hamile kalırım da hemen çok uzamaz arası amiinnnCanm benim de bı oğlum var şuan tam 18 aylık eğer bu ay hamile olursam araları 27 ay oluyor iyi gibi bence fazla ara bırakmak istemiyorum![]()
Aynen bendeAynen bende sağlıklı olsun tabiki en önemlisi bu ama bir tık daha fazla ki istiyorum birde o duyguyu yaşamak isiyorum hemde kızların elbiseleri falan çok tatliş minnoş yaa kızım olsa da suslesem diye hevesleniyorum![]()
Ayy al benden de o kadr. Tabi tekrar erkek olursa da hic uzulmem ama kizim olursa bi tik fazla sevinirim :)Ne kadarlık oğlun. Benimde oğlum var. İkisine de razıyım ama kız olsun istiyorum bi tık daha fazla![]()
Yaa dimi ama kiz cocugu kiyafetleri dha tatli. Oglum icin alisveris yapmaya giriyorum bi bakiyorum ben kiz kiyafetlerine dalmis gidiyorum. Sanki kiza alisveris yapacak gibiAynen bende![]()
İstekleri bitmez kızların benim.kizim öyle doğrusu daha 3yasinda kıyafetine uygun toka takicakmis illa uymuyor anne diyorAynen bende sağlıklı olsun tabiki en önemlisi bu ama bir tık daha fazla ki istiyorum birde o duyguyu yaşamak isiyorum hemde kızların elbiseleri falan çok tatliş minnoş yaa kızım olsa da suslesem diye hevesleniyorum![]()
Ben 11 de yapmıştım işte. Erken uyanırsam yarın işe gitmeden de yapmayı düşünüyorum 13 olacakBen de geçen ay kanda negatifi gördüm canım regli daha rahat bekledim açıkçası.Ama iğnede 10 günden önce test yapmayın diyor prospektüste demek ki 10dan sonra yapabiliriz.
![]()
Pozitifi görünce derken canm hamile misinBenimki de 15 aylık. Hemen olur 2 yaş civarı oluyor araları. İdeal gibi. Herkes erken diyor ama ben çok istiyorum eşimde öyle. Pozitifi görünce bebeğim diye sevmeye başladı bile karnımı![]()
Yani aslına bakarsan bende öyle düşünmüyordum ama hiç düşünmediğim anda hamile kalmışım kasim ayında sadece bir kez adete 9 gün kala korunmamistik o ara olmuş sanırım öyle düşünmüyordm pek ama Allah vergisi oldu işte diye düşündüm kendmi hazırladım bebeğe ikinci çocuğa falan sonra oda düşünce üzüldüm haliyle aklıma girdi işte oğluma kardeş olcaktı beraber oynayacaklardi diye öyle şimdi 2 ay korunduk mecburi tekrar başlıcam çalışmalara bakalmEvet cnm bende aslında 2.yi daha da istemiyordm ya eşim çok istiyor bende çok ara vermeden artık başlayalım dedim inş nasip olur hamile kalırım da hemen çok uzamaz arası amiinnn
Amiin amiin canm allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin sanaÖncelikle herkese merhaba
Evliliğimin 9. Yilindayim. Hiç korunmadik ama bir türlü bariz bir sebep olmamasına rağmen hamile kalamadim. 2016 da tüp bebek yaptık 5-6 haftadan sonra gelişim durdu. Hasimato tiroid var , hidrosefali var bende. Birkaç kez ameliyat oldum hidrosefali nedeniyle, geçen yıl miyom ameliyatı oldum. En son 3 ay önce dondurulmuş embriyolari transfer için gittik, rahim filmi istedi Dr. Bir sonraki adeti mecburen bekleyeceğim için tahlil yaptırıp bir de dahiliyeye gideyim dedim. Tahliller bir çıktı ki hasimato antikorlarim çok yükselmiş. Antikorlar tiroide saldırdığı gibi bebeğe de saldirabiliyormus, acil eylem planına geçtik. Takviyeler, beslenme düzeni değişikliği vs. 1.5 ayda bir miktar düştü antikorlar. Doktorum otoimmun baskı hala yüksek damardan glutatyon yapalim 8 seans dedi. Başladık. 4 seans glutatyon ve lazer tedavisi aldım tiroid için. Bu arada son birkaç aydır adetim 34-20-28. Günlerde düzensiz gelmeye başlamıştı. Bu ay da 28 günü geçti. Bugün 35. Gundu ve artık bu kadar gecikme normal değil bir test yapayım da ona göre doktora gideyim menapoza mi giriyorum yoksa derken kopkoyu çift çizgi gördüm bugün.Şükürler olsun diye diye ağladım.. demem o ki isteyin bekleyin ama üzmeyin kendinizi .. bunca yıl sabır dedim , rabbim kime ne vereceğini ne zaman verecegini biliyor dedim, çok da ağladım orası ayrı. Ama işte bir vakit saat var bizim belirleyemedigimiz. Şu an mucizem benimle, iki de dondurulmuş embriyom var hastanede .Anne babalığı hakkıyla yapabilecek dileyen herkese tez zamanda versin rabbim. Bebek kokusundan mahrum etmesin kimseleri..
Bende ekim ayinda dusuk yaptimmYani aslına bakarsan bende öyle düşünmüyordum ama hiç düşünmediğim anda hamile kalmışım kasim ayında sadece bir kez adete 9 gün kala korunmamistik o ara olmuş sanırım öyle düşünmüyordm pek ama Allah vergisi oldu işte diye düşündüm kendmi hazırladım bebeğe ikinci çocuğa falan sonra oda düşünce üzüldüm haliyle aklıma girdi işte oğluma kardeş olcaktı beraber oynayacaklardi diye öyle şimdi 2 ay korunduk mecburi tekrar başlıcam çalışmalara bakalm![]()
Erkeklerde çok fena oluyor canım yaa hiç yerinde durmuyor benim.firildak hep oyun hep ilgi istiyor birde sabahtan akşama uyuyana kadar hiiic yerine oturmaz beni de oturtmaz sağolsunİstekleri bitmez kızların benim.kizim öyle doğrusu daha 3yasinda kıyafetine uygun toka takicakmis illa uymuyor anne diyoryok çantası tacı çorabı ooo çok fenarlar kokoslar valla ama yine melekler ya bende oğlum olsn istyrm çok inş olur hepimizin istegidi
Geçmiş olsun kuzumBende ekim ayinda dusuk yaptimminsallah en kisa zamanda ikincilerin haberini aliriz
Yani aslına bakarsan bende öyle düşünmüyordum ama hiç düşünmediğim anda hamile kalmışım kasim ayında sadece bir kez adete 9 gün kala korunmamistik o ara olmuş sanırım öyle düşünmüyordm pek ama Allah vergisi oldu işte diye düşündüm kendmi hazırladım bebeğe ikinci çocuğa falan sonra oda düşünce üzüldüm haliyle aklıma girdi işte oğluma kardeş olcaktı beraber oynayacaklardi diye öyle şimdi 2 ay korunduk mecburi tekrar başlıcam çalışmalara bakalm![]()
Yani aslına bakarsan bende öyle düşünmüyordum ama hiç düşünmediğim anda hamile kalmışım kasim ayında sadece bir kez adete 9 gün kala korunmamistik o ara olmuş sanırım öyle düşünmüyordm pek ama Allah vergisi oldu işte diye düşündüm kendmi hazırladım bebeğe ikinci çocuğa falan sonra oda düşünce üzüldüm haliyle aklıma girdi işte oğluma kardeş olcakt
Geçmiş olan cnm inş olur tekrardan aynen bncede çok açmamak iyi aslında arasını diyomya ben geç bile kaldım aslında istemiyorum güya şimdi hemn olan istym![]()
Aynolsnda uyumam valla hiç cnm bnn kizİmda simdi öyle erkenden kalkar hiç itrmaz oyuzden alışkınımErkeklerde çok fena oluyor canım yaa hiç yerinde durmuyor benim.firildak hep oyun hep ilgi istiyor birde sabahtan akşama uyuyana kadar hiiic yerine oturmaz beni de oturtmaz sağolsun![]()
Geçmiş olsun kuzum
Amiin canım inşallah
[/QUOTE
Ben hamile oldugumda ilk goguslerim agrir. Simdi de yaklasik bi haftadir goguslerim asiri hassas. Bu yuzden cok umutluyum bu ayy