- 13 Ocak 2020
- 45.454
- En iyi cevaplar
- 2
- 173.235
- 598
- 33
Sonucu yaz buraya mutlaka canım. Hatta fotoyu at belki sen göremezsin biz görürüz.Ben 11 de yapmıştım işte. Erken uyanırsam yarın işe gitmeden de yapmayı düşünüyorum 13 olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu yaz buraya mutlaka canım. Hatta fotoyu at belki sen göremezsin biz görürüz.Ben 11 de yapmıştım işte. Erken uyanırsam yarın işe gitmeden de yapmayı düşünüyorum 13 olacak
İnşallahAmiin amiin canm allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin sana![]()
Bunlar gelecek guzel gunlerin baslangiciii tatli heyecanlar :)İnşallahCümle bekleyenlere nasip olsun inşallah. Yarın kan vereceğim, sonra keseydi kalp atisiydi bakalım güzelce ilerler inşallah
![]()
Çok sevindim gerçekten. Allah hayirla saglikla kavustursun sizi bebeginizle. Insallah anne babaligi hak ediyoruzdur ve Allah bize de nasip eder. Burada cok cok guzel seyler ogrendim ben. Sizin hamileliginizi de onlarin arasina yaziyorum.Öncelikle herkese merhaba
Evliliğimin 9. Yilindayim. Hiç korunmadik ama bir türlü bariz bir sebep olmamasına rağmen hamile kalamadim. 2016 da tüp bebek yaptık 5-6 haftadan sonra gelişim durdu. Hasimato tiroid var , hidrosefali var bende. Birkaç kez ameliyat oldum hidrosefali nedeniyle, geçen yıl miyom ameliyatı oldum. En son 3 ay önce dondurulmuş embriyolari transfer için gittik, rahim filmi istedi Dr. Bir sonraki adeti mecburen bekleyeceğim için tahlil yaptırıp bir de dahiliyeye gideyim dedim. Tahliller bir çıktı ki hasimato antikorlarim çok yükselmiş. Antikorlar tiroide saldırdığı gibi bebeğe de saldirabiliyormus, acil eylem planına geçtik. Takviyeler, beslenme düzeni değişikliği vs. 1.5 ayda bir miktar düştü antikorlar. Doktorum otoimmun baskı hala yüksek damardan glutatyon yapalim 8 seans dedi. Başladık. 4 seans glutatyon ve lazer tedavisi aldım tiroid için. Bu arada son birkaç aydır adetim 34-20-28. Günlerde düzensiz gelmeye başlamıştı. Bu ay da 28 günü geçti. Bugün 35. Gundu ve artık bu kadar gecikme normal değil bir test yapayım da ona göre doktora gideyim menapoza mi giriyorum yoksa derken kopkoyu çift çizgi gördüm bugün.Şükürler olsun diye diye ağladım.. demem o ki isteyin bekleyin ama üzmeyin kendinizi .. bunca yıl sabır dedim , rabbim kime ne vereceğini ne zaman verecegini biliyor dedim, çok da ağladım orası ayrı. Ama işte bir vakit saat var bizim belirleyemedigimiz. Şu an mucizem benimle, iki de dondurulmuş embriyom var hastanede .Anne babalığı hakkıyla yapabilecek dileyen herkese tez zamanda versin rabbim. Bebek kokusundan mahrum etmesin kimseleri..
Ne ilacı mesela? Yok canm ben hicbirsey kullanmadimSen ilaç kullandın mı bu ay ilaçlar da bu yazdıklarını yapıyo
Iğnenin 14.güni herşey belli oluyor ya bizim aynı diye öyle yazdim. Bakalım bekliyoruz beraber.Kuzuuu benim bat ı 21 Şubat yazmışsın ama benimki bu ay çok karışık İnan ne zaman gelecek ben de kestiremiyorumnormal şartlar altında 16 şubattı ama iğne geç vuruldu 21 e sarkmadan benimki gelir diye düşünüyorum ama hayırlısı
![]()
Hosgeldin eklendinBende istiyorummbat 28 Şubat
Ekliyoruuuum3mar bende varım![]()
Ayyy hayrlisi olsun ne büyük sınavlardan geçmişiniz inşallah sagliklli kucağınıza almayida Rabbım nasip ederÖncelikle herkese merhaba
Evliliğimin 9. Yilindayim. Hiç korunmadik ama bir türlü bariz bir sebep olmamasına rağmen hamile kalamadim. 2016 da tüp bebek yaptık 5-6 haftadan sonra gelişim durdu. Hasimato tiroid var , hidrosefali var bende. Birkaç kez ameliyat oldum hidrosefali nedeniyle, geçen yıl miyom ameliyatı oldum. En son 3 ay önce dondurulmuş embriyolari transfer için gittik, rahim filmi istedi Dr. Bir sonraki adeti mecburen bekleyeceğim için tahlil yaptırıp bir de dahiliyeye gideyim dedim. Tahliller bir çıktı ki hasimato antikorlarim çok yükselmiş. Antikorlar tiroide saldırdığı gibi bebeğe de saldirabiliyormus, acil eylem planına geçtik. Takviyeler, beslenme düzeni değişikliği vs. 1.5 ayda bir miktar düştü antikorlar. Doktorum otoimmun baskı hala yüksek damardan glutatyon yapalim 8 seans dedi. Başladık. 4 seans glutatyon ve lazer tedavisi aldım tiroid için. Bu arada son birkaç aydır adetim 34-20-28. Günlerde düzensiz gelmeye başlamıştı. Bu ay da 28 günü geçti. Bugün 35. Gundu ve artık bu kadar gecikme normal değil bir test yapayım da ona göre doktora gideyim menapoza mi giriyorum yoksa derken kopkoyu çift çizgi gördüm bugün.Şükürler olsun diye diye ağladım.. demem o ki isteyin bekleyin ama üzmeyin kendinizi .. bunca yıl sabır dedim , rabbim kime ne vereceğini ne zaman verecegini biliyor dedim, çok da ağladım orası ayrı. Ama işte bir vakit saat var bizim belirleyemedigimiz. Şu an mucizem benimle, iki de dondurulmuş embriyom var hastanede .Anne babalığı hakkıyla yapabilecek dileyen herkese tez zamanda versin rabbim. Bebek kokusundan mahrum etmesin kimseleri..
İnşAllah güzel haberler alırsınız bence direk kan testine doğru koşunŞimdiden 5gün gecikti ahahaah bu iyiye işaret![]()
Demek her oğlu olan aynı şeyi düşünüyor bendeeeAynen bende sağlıklı olsun tabiki en önemlisi bu ama bir tık daha fazla ki istiyorum birde o duyguyu yaşamak isiyorum hemde kızların elbiseleri falan çok tatliş minnoş yaa kızım olsa da suslesem diye hevesleniyorum![]()
Ahahah hayır hayır 3mart bat ım ama 8mart diye yazılmış espri olsun diye dedimİnşAllah güzel haberler alırsınız bence direk kan testine doğru koşun![]()
18 şubatTopiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
Eddaak 14 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
V Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
@miyuuu 20 şubat
merve 21 şubat