Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah sende bebeni kucağına alırsın😞
Sağol canım zaten kalp atışını duymamıştım Dr da demişti fazla umitlenme diye birde çok küçüktü ondan dolayı fazla etkilemedi psikolojik olarak çok şükür yeniden başlıcam çalışmalara rabbim nasip ederse olur inşallah 🙏

Sağol canım zaten kalp atışını duymamıştım Dr da demişti fazla umitlenme diye birde çok küçüktü ondan dolayı fazla etkilemedi psikolojik olarak çok şükür yeniden başlıcam çalışmalara rabbim nasip ederse olur inşallah 🙏
Rabbim inanıyorum hepimize nasip edecek canım biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim görüyo

Ya evett bana cilveler yapan tatliss bi kizzz istiyorum 🤗🤗
Kizlar çok fena oluyor gerçekten erkekleri bilmem ama benim kızımi görseniz meleğim benim ya bende inşallah bu oğlum olmasını çok istiyorum inş Allah'ım nasip eder aslan parçam olur bitane😊

Merhaba ben de bu ay bekliyorum, ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamamı, bat 20 şubat.

ikisininde tatliligida baskadir eminim kii. Benim hic erkek kardesim yok dort kiz kardesiz. Etrafımda erkek pek yoktu teyzem falan 8 tanedir dusunun yani. 😀 oglum olduktan sonra nasil olur ne yapilir bilemem sevemem dedim kendi kendime. Ama varya dunyanin en guzel seyi en ozel seyi. Canm evladim beni babasindan bile kiskanir sakinir. Uzuldugumu gorse yanagimi oksar. Tam bi erkek sefkati var. Rabbim ikimizinde gonlune gore versin ins. :)

Kuzum benim ya Allah'ım hepsine sağlıklı ömürler versin bizDede öyle hep kız dolu etrafimiz erkek olmasını bekarken beri istiyodum cok tabi Allah'ım nasip etcekki önce sağlıklı sıhhatli inş olur dua etmekten başka çaremiz yok.ama kızım iyikide olmuş tabi ilk göz ağrım benim.o sevgisi bambaşka inş ikimizinde gönlündek verir Rabbim

Kaynanana de ki zaten az stresliyim ya ben bi de sen gel üstüme kocam senin kadar yormuyo beni de olacak bekle de benim kaynanam da her aradığında bebk var mı diye soruyo bid ebu soruları 2 günde bir soruyo bende diyorum ki anne bekle bekle ben sana her aradığında ypk demekten sıkıldım o da kızıyo bana burdkailer de bana senin gelin niye doğurmuyo sıkıntı mı var diyo ben de yok gelinim şu an istemiyo diyorum kız yoksa kısır mı diyo dövecem en son bi gün birini diyo 😂😂
Uf ya ne kötü bi durum hiç tahammül edemem. Bi sekilde sormasını da engelle canım ya o ne oyle.

Kız bildiğin adet üstü kaynanam adet olmuş bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş sonrada her ay üç ay boyunca normal adet görmüş 😂 burdan da okudum çok var öyle olan bende okuyunca şaşırdım
Ay o kadar devam edebileni olduğunu senden oğreniyorum:skandal:

İnşallah kuzuk b nde 2.ciyi düşünüyorum kizinmi var oğlun mu benim binkizim var inş bitanede oğlum olur tabi yinede sağlıklı olması en önde inş Allah'ım hepimize nasip etsin
Benimde bi tane oglum var bende kizim olsun istiyorum tabii dedigin gibi herseyden oncesi saglikli olsun ama gonlumden gecen kizz :)
Kızlar bende 2.yi düşünüyorum sizin birinciler kaç yaşında araları kaç yaş olcak 😊😊

Back
X