Ahahah hayır hayır 3mart bat ım ama 8mart diye yazılmış espri olsun diye dedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah hayır hayır 3mart bat ım ama 8mart diye yazılmış espri olsun diye dedim![]()
Bu arada bende 2.bebiş istiyorum hala gel gitlerim var ama kızımda kardes siz olmasın zamanda çok girmesin araya diye bu ay deneyeceğiz bakalım... Siz ne zaman nasıl karar verdiniz beni cesaretlemdirseniz keşkeAhben sazannn
Içime oyle mi doğmuş noolmuş3mart benimki8 yazılmış
![]()
Kuzum valla etrafta o kadar cahil var ki hangi birine cevap vereyim ben bilinçli insanlarla konuşmayı tercih ediyorum kaynanamda cahil olmasa bana habire çocuk çocuk diye tutturmaz zaten mesela benim annem bana hiç çocuk yap demez bana kendin için doğru zaman ne zamansa o zaman başla dedi annem gerçekten bilinçli kadın bana diyo hayırlı evlattan önce hayırlı anne baba olabilmeyi dua edin sonra hayırlı bebek dileyin diyo annemin ince düşüncesi beni mest ediyo ben çocuk düşünüyoruz dediğimde de hayırlısıyla nasip etsin rabbim dedi biliyorum dua ederken de çok dua ediyo ama kaynanam hem oğlunu hem beni sıkıştırıyo 2 günde bir bebek yok diyorum o da söyleniyo kapatıyo ama kesinlikle takmıyorumUf ya ne kötü bi durum hiç tahammül edemem. Bi sekilde sormasını da engelle canım ya o ne oyle.
Klomen femara progestan gibi ilaçlar canımfolikasit bile bana göre insanı şişiriyo ağrı yapıyor benceNe ilacı mesela? Yok canm ben hicbirsey kullanmadim
18 mart mı?18 mart
Cok zaman girmesin derken kaç yaşında sizinki? Benim oğlum. 5 yasında hatta artık 5.5 diyebiliriz. İnanılmaz yalnızlık çekiyor. Bazen ağlama. Krizlerine giriyor.. Çünkü arkadaşlarının hep kardeşleri var birisininde yoldaBu arada bende 2.bebiş istiyorum hala gel gitlerim var ama kızımda kardes siz olmasın zamanda çok girmesin araya diye bu ay deneyeceğiz bakalım... Siz ne zaman nasıl karar verdiniz beni cesaretlemdirseniz keşke![]()
Yok canm daha ocak sonu korunmayı bıraktık 25 i falandı heralde.. Asla istemiodukKlomen femara progestan gibi ilaçlar canımfolikasit bile bana göre insanı şişiriyo ağrı yapıyor bence
2.5 yıllık evliyiö haziran 2019 dan beri istiyorum bi amuda kalkmadığım kalmıştı bi gün baktım sadece kafam yatakta kalmıış bedenim havada sonra dedim eğer böylede olmazsa artık bacak dikmicem soğan kürü yaptım aralığın sonu ocağın ilk haftası klomen kullandım bu ay femara kullandım bacak dikmicem bu ay kesinlikle bence en büyük stres o bana göre onu yapmasam olacak gibi çok gerildiğim için spermleri de gerdiğimi düşünüyorum işte 7-8 ayda 6 ayı dolu dolu geçirdim bi ay canım ilişkiye bile girmek istemedi kendi kendime tatile çıktım çok zormuş çocuk yapmak beni ilk gecede hamile kalırsın diye kimler korkuttuysa Allah onları ıslah etsinBu arada bende 2.bebiş istiyorum hala gel gitlerim var ama kızımda kardes siz olmasın zamanda çok girmesin araya diye bu ay deneyeceğiz bakalım... Siz ne zaman nasıl karar verdiniz beni cesaretlemdirseniz keşke![]()
Ya sen çok tatlısın2.5 yıllık evliyiö haziran 2019 dan beri istiyorum bi amuda kalkmadığım kalmıştı bi gün baktım sadece kafam yatakta kalmıış bedenim havada sonra dedim eğer böylede olmazsa artık bacak dikmicem soğan kürü yaptım aralığın sonu ocağın ilk haftası klomen kullandım bu ay femara kullandım bacak dikmicem bu ay kesinlikle bence en büyük stres o bana göre onu yapmasam olacak gibi çok gerildiğim için spermleri de gerdiğimi düşünüyorum işte 7-8 ayda 6 ayı dolu dolu geçirdim bi ay canım ilişkiye bile girmek istemedi kendi kendime tatile çıktım çok zormuş çocuk yapmak beni ilk gecede hamile kalırsın diye kimler korkuttuysa Allah onları ıslah etsin![]()
Ben çok çocuk sevdalısı biri değilim çünkü kendim kalabalık ailede büyüdüm kalabalık aile olmanın zorluklarını çok yaşadım iyi biliyorum benim çocuğum bunu yaşamasın ben naisp olursa bu sene bide 6 sene sonra bide 12 sene sonra bebe istiyorum her birinin arasında 6 yaş olsun istiyorum okul öncesi eğitime kadar kendim fazlasıyla ilgilenmel istiyorum her çocuğumla çok hayallerim var hele bi hayırlısıyla gelsin de bebe sonrası Allah kerimCok zaman girmesin derken kaç yaşında sizinki? Benim oğlum. 5 yasında hatta artık 5.5 diyebiliriz. İnanılmaz yalnızlık çekiyor. Bazen ağlama. Krizlerine giriyor.. Çünkü arkadaşlarının hep kardeşleri var birisininde yoldatamamen yawrum un baskısı altında istedik. Bizim çevremiz yok öle çok. Oyuzden gerçekten hepimiz bir yalnızlık çekiyoruz. Her işini kendi yapıyor temel ihtiyaçlarını görüyor. Hiç bir kulfiyeti kalmadı. Evimizde ses olsun istiyoruz. O güzel günleri tek tar yaşamak için 3muzde çok heyecanlıyız yeni ses yeni nefes yeni minik adimlar
bence hiç düşünmeyin. Eğer evliliginizde mutluysaniz çocuğunuza da iyi gelecekse evinize yeni neşe isterseniz asla beklemeyin derim
![]()
Allah o doktorları almasın bana da her gittiğimde öyle dediler hoş bu doktorum d adiğer doktorlarım gibi sen üçüz bile doğurursun diyorda bana hep çok iyi heer kadına nasip olmayacak bi yumurta rezervin var yumurtalıkların tertemiz rahmin çok iyi dediler eşim hatta sorun bende dedi garibim spermiyogram testi yaptı onun doktor da spermlerin çok iyi morfolojik olarak da çok iyi sen git dene demiş senlik bi durum yok demiş en son dedim ki o zaman rabbim şu an hayırlı görmüyo aralıkta bi gittim şimdi ki doktorum dedi ki pko başlangıcı var vajinal ultrasondan bakıp öyle dedi sinirlerim altüst olduYok canm daha ocak sonu korunmayı bıraktık 25 i falandı heralde.. Asla istemiodukoyuzden yumurtlama ilacı falan kullanmadık. Zaten başka sebepten 3 4 ay evvel kendi doktoruma gittim gayet sagliklisiniz istediğin zaman kalırsın dedi
bakalım
Pko ise kilo vermeye başlarsın canm öyle çok büyük bir problem değil. Gerçi benm pkolu arkadaşım var ilk ay hamile. Kaldı belkide bu iş gerçekten psikolojik. Ayrıca daha 2019dan beri istio sun. Ben kadın doktor diye tutturdum salak kadın kıstım varken bana sen Klomen ver kisti görme. 5 cm etti kıstımi. Ağrılarım başladı adet olmamaya başlayınca başka doktora gittim. Hayrlisi olsun eda hanım nur topu gibi 5 cm kistiniz olmuş dediBen çok çocuk sevdalısı biri değilim çünkü kendim kalabalık ailede büyüdüm kalabalık aile olmanın zorluklarını çok yaşadım iyi biliyorum benim çocuğum bunu yaşamasın ben naisp olursa bu sene bide 6 sene sonra bide 12 sene sonra bebe istiyorum her birinin arasında 6 yaş olsun istiyorum okul öncesi eğitime kadar kendim fazlasıyla ilgilenmel istiyorum her çocuğumla çok hayallerim var hele bi hayırlısıyla gelsin de bebe sonrası Allah kerim
Allah o doktorları almasın bana da her gittiğimde öyle dediler hoş bu doktorum d adiğer doktorlarım gibi sen üçüz bile doğurursun diyorda bana hep çok iyi heer kadına nasip olmayacak bi yumurta rezervin var yumurtalıkların tertemiz rahmin çok iyi dediler eşim hatta sorun bende dedi garibim spermiyogram testi yaptı onun doktor da spermlerin çok iyi morfolojik olarak da çok iyi sen git dene demiş senlik bi durum yok demiş en son dedim ki o zaman rabbim şu an hayırlı görmüyo aralıkta bi gittim şimdi ki doktorum dedi ki pko başlangıcı var vajinal ultrasondan bakıp öyle dedi sinirlerim altüst oldu![]()
Ben özellikle erkek doktor istiyorum ilk gittiğimde bende kadın doktora gittim psikolojimi p.ç ett gönderdi bi daha da kadın doktora gitmedimPko ise kilo vermeye başlarsın canm öyle çok büyük bir problem değil. Gerçi benm pkolu arkadaşım var ilk ay hamile. Kaldı belkide bu iş gerçekten psikolojik. Ayrıca daha 2019dan beri istio sun. Ben kadın doktor diye tutturdum salak kadın kıstım varken bana sen Klomen ver kisti görme. 5 cm etti kıstımi. Ağrılarım başladı adet olmamaya başlayınca başka doktora gittim. Hayrlisi olsun eda hanım nur topu gibi 5 cm kistiniz olmuş dediben sokkk. İlk bakışta türünü bile anladı. Nese eda girdi 15 gün sonra ameliyatlara
3 ay sonrada hamile kaldım. Oyuzden doktor uma çok güveniyorum. Her söylediğinede çok güveniyorum
bence hacet namazı denemelisin. Www.hacetnamazi.com bakabilirsin
Çıkar canım.Selamın aleyküm kızlar Bn 1 şubat ÇATLATMA İGNESİ oldm acaba 14 ünde test yapsam çıkarımı adet tarihim 18 i ama sevgililer gününde süpriz olur eşime ama ilacın etkisi gitmediyse yanılabilirmiyim acaba napsam. Bilemedim
İnşallah canm ama yinede tereddütlüyüm bana dediler adet gününe kadar yanıltabilir inşallah hakkımızda hayırlısıÇıkar canım.istersen kan ver daha kesin bi sonuç olur.
İğnenin peospektüsünde 10 gün içinde yapılan yanıltır yazıyor. Ben 11. Gün kan vermiştim geçen ay 0.0dı. Etkisi hiç kalmamıştı yani. 15.gün de regl olmuştum. 14ündeki sonuç net bir sonuç olur.İnşallah canm ama yinede tereddütlüyüm bana dediler adet gününe kadar yanıltabilir inşallah hakkımızda hayırlısı