- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
İlla sperm sayısı az olan mı kullanıyo benim eşimin değerler iyi ama yine de kullansa olur mu daha kaliteli olsun diyeÇakşır kökü suyu içirin eşinize çok güzel arttırıyor. Oğlumda kullandırmıştım eşime 6 milyon artmıştı 1 ayda. Hızı da artırmıştı
amin hepimiz inşallahÜzülmeyin ALLAH büyüktür hiç beklemediğiniz anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz inşaallah
Sana bişey diyim mi kuzum biz kafamıza gerçekten çok takıyoruz ben bu ay örgüye başlıycam aklıma çok gelmesin diye bugün arkadaşımın örgüsünü yaptım sigara bile aklıma gelmedi çok iyi stres attırıyo belki kafamızı başka şeylere yoğunlaştırırsk stres yapmayız çocuk da oluramin hepimiz inşallah
Birde adete kadar hepkasik agrisi cekyorum
oyle ben rahimfilmine taktim buayolnazsa onu cekecekya oyuzden gerginimSana bişey diyim mi kuzum biz kafamıza gerçekten çok takıyoruz ben bu ay örgüye başlıycam aklıma çok gelmesin diye bugün arkadaşımın örgüsünü yaptım sigara bile aklıma gelmedi çok iyi stres attırıyo belki kafamızı başka şeylere yoğunlaştırırsk stres yapmayız çocuk da olur
Doktor ne dedi peki bu durumaamin hepimiz inşallah
Birde adete kadar hepkasik agrisi cekyorum
Benim kuzenmim eşinin iki yıl çocuğu olmadı tabi sorun kuzenimdeydi sperm sayısımı azmış yumurtalığamı gitmiyomuş ne kız rahim filmi çekildi o ay hamile kaldı şimdi hamile yani filmden sonra rahim açıldığı için hamile kalmak dahada kolaymış doktoru demişoyle ben rahimfilmine taktim buayolnazsa onu cekecekya oyuzden gerginim
Bu ay olacak inşallah soruyorum ama unutuyorum bu ay hangi ilacı kullandın canımoyle ben rahimfilmine taktim buayolnazsa onu cekecekya oyuzden gerginim
inşllah femeraBu ay olacak inşallah soruyorum ama unutuyorum bu ay hangi ilacı kullandın canım
catlayan yumurta dollenemeyince sivi bırakıyormus oagri yaparmisDoktor ne dedi peki bu duruma
benimkide dediki yumurtlama da sorun yokBenim kuzenmim eşinin iki yıl çocuğu olmadı tabi sorun kuzenimdeydi sperm sayısımı azmış yumurtalığamı gitmiyomuş ne kız rahim filmi çekildi o ay hamile kaldı şimdi hamile yani filmden sonra rahim açıldığı için hamile kalmak dahada kolaymış doktoru demiş
Hoşgeldin canım.Bende bekliyorum bu ay bat 27 şubat :)
Öyle miymiş o zaman geçen ay ben o yüzden o kadar ağrı çektim vay becatlayan yumurta dollenemeyince sivi bırakıyormus oagri yaparmis
Benim dün gece çok fenaydı ben çatlama ağrısı diye düşündüm.Kizlar bneim kasiklarim cok ağrıyor.
Suan yumurtlama bitti ama agrim fena sagsol ağrıyor
Bence senin de catlama ağrısı canım.perşembe catlama vuurldum.
Benim yumurtalar catladiktan sonra hep agri yapar adetle atilana kadar boyle
yess ben evlendiigm gundenberi yumurtlama ağrısı cekiyorim önceden yoktu boyle birsey.sikintida yok kistde yokÖyle miymiş o zaman geçen ay ben o yüzden o kadar ağrı çektim vay be
<aynen hep ağrıyor boyle iste kaçaydir yumurtlama agrisi cekiyorumBence senin de catlama ağrısı canım.
Aynen ağrı var ama igneolmayincada kendikendjne catlayincada ağrıyorBenim dün gece çok fenaydı ben çatlama ağrısı diye düşündüm.
Anladım benimkide öyle oldu acabacatlayan yumurta dollenemeyince sivi bırakıyormus oagri yaparmis
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaallahbenimkide dediki yumurtlama da sorun yok
Tüplere bakmamiz lazım dedi.boşuna ilac yuklemicem sana dedi.
bazi bünyeler fazla hisseder dedi doktorAnladım benimkide öyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?