Mervişim güzek yürekli kuzumKar perisi @Optimussprime Bal0ncuk @Dilos06 @MelodiminEsi @xy35 burada yeniden bi totem zinciri oluşturduk koşun bacımlar.
Olsun sen hep benle olGeldiimm geldimmm
De güzellik Benim belli bişey yok ki yani Mart ta başlayacağım tekrar
Ne oldu canım.BDV ye konu açmayı düşünüyorum kuzu bilmiyorum
Ne tedavisi canım?Mervişim güzek yürekli kuzum
Umarm topiğin uğur getirir
Benim herif tedaviye başladı ve bitene kadar umudum yk artık
amin inşllah cnmBen ovunun 7 gunu meraktan test yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti bir umitlendimki sorma ama test bozukmus. Sonraki testlerde birsey cikmadi ve regl oldum. Olur canim zamani var bir plan yapiyoruz hesap yapiyoruz ama rabbim biliyor zamanini verecek insallah. Hayirli sagliklisini versin insallah.
Açtım kuzu anlattım orada herşeyiNe oldu canım.
Sperm kuzuNe tedavisi canım?
deme oyle cnm olur inşalalh tedaviyleSperm kuzu
Sayımız az hareketimiz yk, morfolojimiz 0
Ben bebe yapamam
bakıyorum kuzumBDV ye konu açmayı düşünüyorum kuzu bilmiyorum
Ne yapmamız lazım acabaGıdalar başta olmak üzere her şeyimiz bozuldu canım. Bedenen de çalışmıyoruz onlar gibi.
Bitanesi suan hamile 0mis onun da. Umudunuzu kaybetmeyin filan demiş. Allah ol der olur canısı sen sabret sadece. Olmaz deme hic bi zaman.Sperm kuzu
Sayımız az hareketimiz yk, morfolojimiz 0
Ben bebe yapamam
Biranneningunligumu canimInstada ovulasyon testi yaz emel adında biri satışını ve takibini yapıyorum ben ondan alıyorum :)
Yorucu bir süreç kızlarBitanesi suan hamile 0mis onun da. Umudunuzu kaybetmeyin filan demiş. Allah ol der olur canısı sen sabret sadece. Olmaz deme hic bi zaman.
İnşallah güzel sonuçlar alirsinCanım ben internet ten labquick aldım ilk defa yapıyorum
Hacet namazı denedinmiYorucu bir süreç kızlar
Artık gücüm kalmadı maddi manevi
Testler ilaçlar takviyeler tüo bebek parası kadar
Canım o nasıl oluyor bizi andınlatıver.Hacet namazı denedinmi
Bende bayağı olmadı ilk çocuğum hacet namazı kıldım. Bu hacet namazının bildiğin sitesi var orda onun duası var. Yani anlamı istek dilek duası. Iste gusül aliosun kimseyle konuşmadan namazını kiliosun ama onun duasıyla. Sonra gönülden içten duygularla isteğini namazın sonunda söyleyip amin diosun sonlandiriyosun. Kimseyle. Konuşmadan sağa yatıp uyuyorsun. Rüyada ne gördüğün önemli. Ben kadın doğum doktorumun yüzünü gördüm. 1 veya 2 gün sonra adetim geçince test yaptım ve silikkkkCanım o nasıl oluyor bizi andınlatıver.
Yok canım ya ebru abla yeni doğum yaptı pek ilgilenemiyoro yüzden emel abladan aldım.Biranneningunligumu canim
Ben de yapayım inşallah.Bende bayağı olmadı ilk çocuğum hacet namazı kıldım. Bu hacet namazının bildiğin sitesi var orda onun duası var. Yani anlamı istek dilek duası. Iste gusül aliosun kimseyle konuşmadan namazını kiliosun ama onun duasıyla. Sonra gönülden içten duygularla isteğini namazın sonunda söyleyip amin diosun sonlandiriyosun. Kimseyle. Konuşmadan sağa yatıp uyuyorsun. Rüyada ne gördüğün önemli. Ben kadın doğum doktorumun yüzünü gördüm. 1 veya 2 gün sonra adetim geçince test yaptım ve silikkkkçok güzel ve harika bir deneyimdi Allahla benm aramda yaşanmış güzel bir mucize
bende meryem suresini okuyorumCanlarım ben bir de Hz. İbrahim'in duasıni tesbih etmeye başladım.
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”
100 kez tesbih ediyorum namazlardan sonra ve her gece. Bir arkadaşımızın nickiydi burda ondan öğrendim kendisi su an gebe.Allah ondan da razı olsun evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin. Böyle bir seye vesile oldu. Rabbi Hebli Mines Salihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?