Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır :) her gün öğünleri yazarım tabiki :) teşekkürler :)
zeytin fazla olmuş bence, yani çok kalorili olduğunu biliyorum...
dene bakalım bir hafta, eğer işe yararsa, bende başlayayım
bende çok işe yaramadı baştan söyleyeyim ve ağır gelmişti bana
düğün hazırlıklarını yaptın mı canım, mobilyalarını falan nerden aldın, ay özelden konuşsak mı, yani ben de 28 eylül de evlenicem ama daha hiç bir şeyi mi almadım
bu arada ben sanırım bu hafta 3 kilo verdim,yarın tam belli olacak, ilk hafta olduğu için bu kadar hızlı ama baya farketti
o yüzden 2 ayda fıstık gibi bir vücuda sahip olabilirsin hiç bir şey imkansız değildir, sadece iste ve bol spor yap
bugünkü menü:
12 de kalktığım için kahvaltı yapamadım
öğle: 1 kase tarhana çorbası, arkasından şekersiz türk kahvesi
kahveyi spordan önce mutlaka içiyorum kızlar, enerji vermesi için
ara:1 paket k kraker, 1 kase cacık
akşam:sebzeli pirzola,salata
2 saat spor yapıldı, bitki çayları ve su içiliyor...
ve bugün de 61.3 çıktım, yarında 61 çıkarsam sanırım bu hafta 3 kilo vermiş olucam
kızlar bu sabah tartıldım 58.4
umarım yarın 57.8 olurumda ceza almam.
dün yediklerim: sabah birşey yemeden gittim.
saat 5 gibi haşlanmış but yedim ekmeksiz 2 tane.
saat 8 gibi eve geldim aç değildim uykum vardı uyudum :)
aynen canım cezalar kararlaştırıldı mı? :26::26:ay canım bende aynı dertteyim yarın 56.8 olmam lazım yoksa ceza yicem
tamam canım umarım ceza almayızyok canım yarın gruptaki kızlar karar vercek
tamam canım umarım ceza almayız
spor = jillian , tiffany ve iç bacak yaptım akşam üzeride dün yaptıklarımın aynısını yapıcam sayıları değişik olcak bitek
şimdide yeşilçayımı içicem
öğle yemeği yemicem pazar günleri genelde 5 gibi akşam yemeği yenir o zamanda bakarım ağır bişey yemicem yarın tartı günü çünkü
umarım almayız ya
akşam yemeğini erken yersen tartıda eksi görürsün bir de mutlaka bitki çaylarına yüklen bugün
size kıyabilir miyiz bilmiyorum ceza seçeneklerini kendiniz belirleyin biz seçelim benim hedefim bu hafta 62 olmaktı bugün tartıda 61.1 oldum , yarın bakalım ne olacak
menü:
sabah: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle: kıymalı dukan pidesi, light ayran
akşam: yağsız közlenerek yapılmış 2 tane karnıyarık
2 saat spor yapıldı
yemeğimi yedim ayy ayyy yarın kesin fazla çıkıcam tartıda biliyom bana yemekle ilgili ceza verin ya tatlı yemim dondurma yemim bide 1 hafta boyunca normal yemeğimden daha az yiyim :26: bide bol spor yapim hergün 2 saat :26:
sonra başka ne olabilir ki gerisinide siz düşünün
yeşilçay içerim birazdan az sindirim yediklerimi spora başlamadan içerim bide bitirince içerim .
akşam = 1 tane patlıcan dolması
2.5 kaşık fasulye yemeği (patatesliydi patateslerini yemedim )
4 çatal salata
çok az bişe sabahtan kalan pide ama çok az
kardeşim un helvası yaptı ( ilk kez mutfağa girdi ) çoook az ondan yerim bu akşam ama çok az zaten yarından sonra yiyemicem 1 hafta