Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu gri eşofmanlı hatun idolum öyle olayım vücudum için başka da bişi istemiyorummEki Görüntüle 735641 Bu mu olmak istersiniz yoksa aşağıdaki güzel hatunlar gibi mi ?
Eki Görüntüle 735642
Eki Görüntüle 735643
Eki Görüntüle 735644
Eki Görüntüle 735663
Eki Görüntüle 735664
Eki Görüntüle 735665
Eki Görüntüle 735666
Eki Görüntüle 735667
Eki Görüntüle 735668
Eki Görüntüle 735669
Eki Görüntüle 735670
Canım ben 4 gün kadar yapabildim cardio çalışmaları bileğimi burkmama sebep oldu ama ben çok hamdım belki ondan olabilir ancak yine de dikkat et dizler ve bileklerinin zarar gördüğünü söyleyen birçok insan var ona göre hareket edersin cardioları es geçerek veya hafif yaparak yapabilirsin misalkızlar bugün jillian michaels 30 day shred a başlıcam çok merak ediyorum naısl olcak acaba bu zamana kadar bir çok sporu denedim ama bu kaıdn o kadar övülmesine rağmen 1 kez olsun denemedim bugün denicem
bir cafede çalışıyorum canım. yemekleri cafede yediğimiz için kilo almaya başladım. :/tabiki başlangıç kilon şuanki kilon ve hedef kilonu yazar mısın ?
aa nerde neci olarak çalışıyosun sanırım ?
ara= yarım elma 2 tane form bisküvi
öğle= 4 kaşık taze fasulye
çorba
salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
saat 16.30dada aram var = yarım elma ve yine 2 tane form bisküvi yicem
şu gri eşofmanlı hatun idolum öyle olayım vücudum için başka da bişi istemiyorumm
Canım ben 4 gün kadar yapabildim cardio çalışmaları bileğimi burkmama sebep oldu ama ben çok hamdım belki ondan olabilir ancak yine de dikkat et dizler ve bileklerinin zarar gördüğünü söyleyen birçok insan var ona göre hareket edersin cardioları es geçerek veya hafif yaparak yapabilirsin misal
bu arada yaparken vücudumun her kası ağrıyordu canım
bir cafede çalışıyorum canım. yemekleri cafede yediğimiz için kilo almaya başladım. :/
dün saat 6da pizza yedirdi patron. ama bundan sonra kendi yemeğimi kendim götürcem.
yoksa verdiğim bütün kiloları alırım. :/
işte dedim dün pizza yedim bayağı aldım kilo yaa
bu sabah tartıldım 59.2 moralim bozuldu.
9 resımdekı bayanın bacakları erkek gıbı ya olede olmak ıstemem dumduz karınlı mınıcık top gıbı kalcalı harıka sexsüü sevımlı bıtırcık falan falan bole bır bayan olmak ısterım kızlar 2 ay kaldı tam tamına 15 agustos dugunum ımkansız mı ya aslında gobek falan cogu gıttı kalcada guzel bende lopez kımın:))) ama alt karında avcumu doluracak bır yag katı var onu ıstemıyorum bıde yanlar var alt karın ıcın ve yanlar ıcın onerı hareketlerınızı beklıyorum :)) sole kuğu kımın bır gelın olsam gelınlıgımde kuruklu ordek gıbı olmak ıstemıyorum
ay yaptım çok kolay geldi bana yorulmadım öyle diğer kişilerin yorumlarınıda okudum öldüm bittim diyolardıda bende öyle bişey olmadı ama ben alışkınım bir sürü zor spor denedim o yüzden sanırım :26: ay kaldı 29 gün şuan göbeğimi daha rahat hissediyorum
canım yeme yeme bak kzıyorum sana aylardır aynı kiloda kaldın lütfen yeme bak yoksa attığım resimlerdeki şişman kız gibi olursun pazartesi gününe kadar dikkatli ol ceza yeme sakın kolay gelsin canım benim dikkatli ol sporunuda ihmal etme sakın
canım aynı kiloda sayılırız boyun kaç senin ? ben şimdi jilliana başladım 30 günce incecik yapıyomuş kaıdn istersen sende başla
bence 2 ayda harikalar yaratırsın . yanlar için bunu öneriyorum sana çok etkili 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube açılmazsa video eğer YouTube, Facebook Video İndir - Online Video İndirme Sitesi buraya linki kopyala indir
bende seneye gelin olcam o yüzden tüm çabam dün zaten sözlüm moralimi bozdu hırs yaptım zayıflıcam Bana fiziğini beğenmiyorum dedi ben zayıf bi hatun istiyorum 30 dk spor yapcana 1 saat 2 saat yap dedi ama sonrada tabi gönlümü aldı diyo ki şimdi ben sana zayıfladın desem sen sporu diyeti bırakcan o yüzden zayıflamadın sen dedi bana inatçı keçi ama hala söylemiyo zayıfladığımı huyumuda öğrenmiş ama iyi oluyo şimdi o bana iltifat etse salaarım bide bu cidden çok zayıf bi hatun istiyo hayalindeki insanı biliyorum yani o yüzden zyaıflamam lazım jillian kurtarcak beni eminim
oo çok sevindim canım acaip terletti beni işe yarayacak sanırım bende şimdi insanity diye bir program buldum before-after videoları acaip etkiledi beni biraz daha alışayım da onu yapacağım inşallah acaip bir değişim geçirmiş insanlar yaaaa
sakın gururunu kırdırma kımseye bu nısanlında olsa bu tecrubeyle sabıttır sonra en ufak seyde soylenmeye başlarsın deprosyona gırersın asla asagı egılme sen mukemmel oldugan ınan ve ınandır once kendıne değer ver onceden bende oyleydım baktım ısler yokusa donuyo hooop dedım ben cok guzelım hadı sokakga cıkalım 10 kısıden 1 sana bakar 9 bana bunu kabullendır kı sana bagımlı olsun ınsan beynı makınadır canım 40 defa dersen ınanır tabu bunu tatlı dılle yapmalısın :))) nacızane fıkrımay yaptım çok kolay geldi bana yorulmadım öyle diğer kişilerin yorumlarınıda okudum öldüm bittim diyolardıda bende öyle bişey olmadı ama ben alışkınım bir sürü zor spor denedim o yüzden sanırım :26: ay kaldı 29 gün şuan göbeğimi daha rahat hissediyorum
canım yeme yeme bak kzıyorum sana aylardır aynı kiloda kaldın lütfen yeme bak yoksa attığım resimlerdeki şişman kız gibi olursun pazartesi gününe kadar dikkatli ol ceza yeme sakın kolay gelsin canım benim dikkatli ol sporunuda ihmal etme sakın
canım aynı kiloda sayılırız boyun kaç senin ? ben şimdi jilliana başladım 30 günce incecik yapıyomuş kaıdn istersen sende başla
bence 2 ayda harikalar yaratırsın . yanlar için bunu öneriyorum sana çok etkili 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube açılmazsa video eğer YouTube, Facebook Video İndir - Online Video İndirme Sitesi buraya linki kopyala indir
bende seneye gelin olcam o yüzden tüm çabam dün zaten sözlüm moralimi bozdu hırs yaptım zayıflıcam Bana fiziğini beğenmiyorum dedi ben zayıf bi hatun istiyorum 30 dk spor yapcana 1 saat 2 saat yap dedi ama sonrada tabi gönlümü aldı diyo ki şimdi ben sana zayıfladın desem sen sporu diyeti bırakcan o yüzden zayıflamadın sen dedi bana inatçı keçi ama hala söylemiyo zayıfladığımı huyumuda öğrenmiş ama iyi oluyo şimdi o bana iltifat etse salaarım bide bu cidden çok zayıf bi hatun istiyo hayalindeki insanı biliyorum yani o yüzden zyaıflamam lazım jillian kurtarcak beni eminim
ay yaptım çok kolay geldi bana yorulmadım öyle diğer kişilerin yorumlarınıda okudum öldüm bittim diyolardıda bende öyle bişey olmadı ama ben alışkınım bir sürü zor spor denedim o yüzden sanırım :26: ay kaldı 29 gün şuan göbeğimi daha rahat hissediyorum
sakın gururunu kırdırma kımseye bu nısanlında olsa bu tecrubeyle sabıttır sonra en ufak seyde soylenmeye başlarsın deprosyona gırersın asla asagı egılme sen mukemmel oldugan ınan ve ınandır once kendıne değer ver onceden bende oyleydım baktım ısler yokusa donuyo hooop dedım ben cok guzelım hadı sokakga cıkalım 10 kısıden 1 sana bakar 9 bana bunu kabullendır kı sana bagımlı olsun ınsan beynı makınadır canım 40 defa dersen ınanır tabu bunu tatlı dılle yapmalısın :))) nacızane fıkrım
evet haklısın canım yaklaşık bir aydır aynı kilodayım. :/
pazartesi günü devlet hastanesinin bi diyetisyenine gidicem.
sadece obezite olanları zayıflatıyomuş ama rica edicem.
çünkü artık birinin beni düzene sokması lazım.
Eki Görüntüle 735641 Bu mu olmak istersiniz yoksa aşağıdaki güzel hatunlar gibi mi ?
Eki Görüntüle 735642
Eki Görüntüle 735643
Eki Görüntüle 735644
Eki Görüntüle 735663
Eki Görüntüle 735664
Eki Görüntüle 735665
Eki Görüntüle 735666
Eki Görüntüle 735667
Eki Görüntüle 735668
Eki Görüntüle 735669
Eki Görüntüle 735670
merhaba kızlar :) beni de aranıza alın.
boy:1.73
başlangıç kilo:72
şu anki kilo:67,5
hedef:60
size danışmak istiyorum arkadaslar, yardımcı olabilir misiniz ? :)
bugun yediklerim.
kahvaltı.
6 adet zeytın
2 dilim tam tahıllı ekmek
1kk light peynir
100 gram yoğurt
1 adet domates
öğlen yani az önce
yarım domates
1kk light peynir
1 adet haşlanmış yumurta
evde çok güzel yaş pasta var yemek istiyorum ama iki gündür yedim diye 62 oldum napsam motive edin beni kızlar
tamam canım alıcam listeye fakat hergün girip öğününü yazman gerek ?
yeme yeme yoksa üstteki şişman kız gibi olursun
yok yok yemedim tuttum pis boğazımı, karpuz yedim üstüne yeşil çayımı içtim durdum :))
size danışmak istiyorum arkadaslar, yardımcı olabilir misiniz ? :)
bugun yediklerim.
kahvaltı.
6 adet zeytın
2 dilim tam tahıllı ekmek
1kk light peynir
100 gram yoğurt
1 adet domates
öğlen yani az önce
yarım domates
1kk light peynir
1 adet haşlanmış yumurta
evde çok güzel yaş pasta var yemek istiyorum ama iki gündür yedim diye 62 oldum napsam motive edin beni kızlar
dene bakalım bir hafta, eğer işe yararsa, bende başlayayımlavanta çayım ve funda yaprağı çayım geldiiii birazdan ders çalışcam saat 5 gibi spora başlıcam sonrada çayımı içicem
kızlar bugün jillian michaels 30 day shred a başlıcam çok merak ediyorum naısl olcak acaba bu zamana kadar bir çok sporu denedim ama bu kaıdn o kadar övülmesine rağmen 1 kez olsun denemedim bugün denicem
9 resımdekı bayanın bacakları erkek gıbı ya olede olmak ıstemem dumduz karınlı mınıcık top gıbı kalcalı harıka sexsüü sevımlı bıtırcık falan falan bole bır bayan olmak ısterım kızlar 2 ay kaldı tam tamına 15 agustos dugunum ımkansız mı ya aslında gobek falan cogu gıttı kalcada guzel bende lopez kımın:))) ama alt karında avcumu doluracak bır yag katı var onu ıstemıyorum bıde yanlar var alt karın ıcın ve yanlar ıcın onerı hareketlerınızı beklıyorum :)) sole kuğu kımın bır gelın olsam gelınlıgımde kuruklu ordek gıbı olmak ıstemıyorum