Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım kaydediyorum seni hergün öğününü yazarsan neyi az neyi çok yediğini söyleyebiliriz sana boyuna göre aslında 53 kilo çok iyi gider ama sen bilirsin
62 kiloyken başladığımda hedef 58 di 59 u görünce 55 oldu şimdi 57,5 olunca hedef 53
ben bugün niyetliyim sahurda biraz ekmek 1bardak çay 1 domates 1 salatalık birazda salam kızartıp yedim yarın sabahtan itibaren daha kalorisiz listemle bende sizlere eşlik ederim:)
Allah kabul etsin canım Bugün bol bol ibadet edin bugün dualarınız kabul olur ve rızkınız vs herşeyiniz bugün belli olur bir dahaki berat kandiline kadar herşeyiniz yazılırmış
Gunaydın kızlar :)
Bugun kilo bildirim gunu ve ben bu haftada cezalıyım
kilom : 57.2
Bu ara kilo veremiyorum cok mutsuzum
Sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 biber
1 yumurta
1 dilim ekmek
cimbom ne güzel amlamışsın ben aldım ve veremiyorum 2 haftadır
canım ben daha önce hiç diyet yapmadım bilmiyorum ama kilo verdikçe metobalizmanın hızı düşüyomuş ya ondan olmuştur heralde
ben iki gundur yedikleirmi yazmaya utanıyorummm. regl oldum ya acıldı iştahım yine dünyaları yiyebilirim.. Dün aksam pide yedim bugun oglende alinazik ama kilom 57,1 bence bu bile başarı ama boyle giderse olmayacak neyse aksam kendime müdehale edicem ve düzenimi kurucam tekrar
sormayın sbah 4 te babam sıcak ekmek getırmıs yarım ekmek tereyağla yedım ınanamıyorum kendıme offf neyse uyanınca 11 gıbı karpuz yedım sadece 14:44 borulce ve yağsız salata
kılom bu hafta 55.9 gordum sukur ama daha en az 4 kılo daha var ya yapıstı haftalardır gram gram gıdıyo gıtsın bıran önce yaaa
heralde annem şimdi metabolizma hızlandırıcı çay yaptı kendine bende içicem 1 hafta
memnun kalırsam tarifini burayada yazarım
öğle yemeği yemedim sevdiceğimle birlikteydik çünkü ama 1 bardak meyve suyu içirdi bana :26: