Son 7 kilo

ohoooo kızlar nerdesiniz yahu :KK47:

akşam = 1 parça tavuk, 1 tane kadınbudu köfte,5 kaşık pilav 4-5 kaşık cacık yedim

kahvaltı: 1 kk peynir
5 zeytin
yarim domates
1 aci biber
1 dilim ekmek
1 bardak cay
birazdanda kiraz sapı lavantali ve fundali cay icicem

slm kızlar kandılınız mubarek olsun
2013-06-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Karpuz 100 gr 26
Toplam : 174 kal.

öğle =(düğündeydim ) 2 tane küçük kek dilimi , 2 tanede minnacık bi kurabiye 2 tanede meyve suyu içtim

akşam= 3 kaşık makarna , salata, 2 kaşık tavuklu patates yemeği , 2 acı biber

tamam canım kaydediyorum seni :KK34: hergün öğününü yazarsan neyi az neyi çok yediğini söyleyebiliriz sana :KK34: boyuna göre aslında 53 kilo çok iyi gider ama sen bilirsin :KK16:

62 kiloyken başladığımda hedef 58 di 59 u görünce 55 oldu şimdi 57,5 olunca hedef 53 :KK1:
ben bugün niyetliyim sahurda biraz ekmek 1bardak çay 1 domates 1 salatalık birazda salam kızartıp yedim yarın sabahtan itibaren daha kalorisiz listemle bende sizlere eşlik ederim:)

62 kiloyken başladığımda hedef 58 di 59 u görünce 55 oldu şimdi 57,5 olunca hedef 53 :KK1:
ben bugün niyetliyim sahurda biraz ekmek 1bardak çay 1 domates 1 salatalık birazda salam kızartıp yedim yarın sabahtan itibaren daha kalorisiz listemle bende sizlere eşlik ederim:)

Allah kabul etsin canım :KK16: Bugün bol bol ibadet edin bugün dualarınız kabul olur ve rızkınız vs herşeyiniz bugün belli olur bir dahaki berat kandiline kadar herşeyiniz yazılırmış :KK34:

Allah kabul etsin canım :KK16: Bugün bol bol ibadet edin bugün dualarınız kabul olur ve rızkınız vs herşeyiniz bugün belli olur bir dahaki berat kandiline kadar herşeyiniz yazılırmış :KK34:

amin canım seninde kandilin mübarek olsun hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inş. :KK16:

Gunaydın kızlar :)
Bugun kilo bildirim gunu ve ben bu haftada cezalıyım :KK43:
kilom : 57.2 :KK43:
Bu ara kilo veremiyorum cok mutsuzum :KK43:

Sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 biber
1 yumurta
1 dilim ekmek

canım ben daha önce hiç diyet yapmadım bilmiyorum ama kilo verdikçe metobalizmanın hızı düşüyomuş ya ondan olmuştur heralde

heralde annem şimdi metabolizma hızlandırıcı çay yaptı kendine bende içicem 1 hafta :nazar:

memnun kalırsam tarifini burayada yazarım :KK34:

öğle yemeği yemedim sevdiceğimle birlikteydik çünkü ama 1 bardak meyve suyu içirdi bana :26:

ben iki gundur yedikleirmi yazmaya utanıyorummm. regl oldum ya acıldı iştahım yine :KK56: dünyaları yiyebilirim.. Dün aksam pide yedim bugun oglende alinazik ama kilom 57,1 bence bu bile başarı ama boyle giderse olmayacak neyse aksam kendime müdehale edicem ve düzenimi kurucam tekrar:KK51:

ben iki gundur yedikleirmi yazmaya utanıyorummm. regl oldum ya acıldı iştahım yine :KK56: dünyaları yiyebilirim.. Dün aksam pide yedim bugun oglende alinazik ama kilom 57,1 bence bu bile başarı ama boyle giderse olmayacak neyse aksam kendime müdehale edicem ve düzenimi kurucam tekrar:KK51:

salma kendini bak ben veremiyorum bari sen ver :KK1:

akşam= (erken yedim ) 1 parça tavuk
salata (yağsız )

sormayın sbah 4 te babam sıcak ekmek getırmıs yarım ekmek tereyağla yedım ınanamıyorum kendıme offf neyse uyanınca 11 gıbı karpuz yedım sadece 14:44 borulce ve yağsız salata
kılom bu hafta 55.9 gordum sukur ama daha en az 4 kılo daha var ya yapıstı haftalardır gram gram gıdıyo gıtsın bıran önce yaaa

Son düzenleme:
sormayın sbah 4 te babam sıcak ekmek getırmıs yarım ekmek tereyağla yedım ınanamıyorum kendıme offf neyse uyanınca 11 gıbı karpuz yedım sadece 14:44 borulce ve yağsız salata
kılom bu hafta 55.9 gordum sukur ama daha en az 4 kılo daha var ya yapıstı haftalardır gram gram gıdıyo gıtsın bıran önce yaaa

benimkide canım ya yavaşladı :KK14: bişey denicem 1 hafta boyunca eğer memnun kalırsam sizlerede söylerim :KK34:

heralde annem şimdi metabolizma hızlandırıcı çay yaptı kendine bende içicem 1 hafta :nazar:

memnun kalırsam tarifini burayada yazarım :KK34:

öğle yemeği yemedim sevdiceğimle birlikteydik çünkü ama 1 bardak meyve suyu içirdi bana :26:

tamam cnm inş.memnun kalırsın bende bu akşam pilav köfte fazla kaçırdım ama sporu fazla yapcam inş.

X