- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada bugün ki menüm:
sabah: aç karnına enginar suyu karısımım ve yogut kürü, 1 saat sonra 1 kase nesfit
ara 3-4 tane altınbasak
oglen yemekten once yogurt kürü, yarım kase mantar corbası, 3-4 kasık tavuk yemegi susuz, 1 kase cacık, 1 kasık pilav
arkadaşlar bende sizinle zayıflmak istiyorum fakat bu yoğurt kürü nedir merak ettim..
Selamlar ben geçen hafta çarşambadan beri memleketteydim, kardeşim lys'ye girdi, ona psikolojik destek için gittim.. O yuzden yazamadım hiç.. Ama sabah ki kilom beni şok etti, yolculuktan dolayı ödem falan yaptım herhalde cunku oyle asırı yemek yemedim hep yeşillik yedim ve sabah tartı 58,5 diyordu umarım ödemdir ve birkaç güne geçer :2:
ben karadenizliyim evde hep boyle bizim yöresel otlarımızdan yedim.. aksamlarıda geç yemedim oyle cok fazla tatlıya da abanmadımm, inşallah yolculuk şişkinliğidir.. ama yinede cezam neyse çekmeye razıyım yoksa ipin ucu iyice kaçacak ben zayıflamaya çalışırken kilo almaya başladımm
bu arada bugün ki menüm:
sabah: aç karnına enginar suyu karısımım ve yogut kürü, 1 saat sonra 1 kase nesfit
ara 3-4 tane altınbasak
oglen yemekten once yogurt kürü, yarım kase mantar corbası, 3-4 kasık tavuk yemegi susuz, 1 kase cacık, 1 kasık pilav
kilo verdiğine sevindim ancak öğlen çok karbonhidrat almışsın akşama sebzeyle dengelemelisin bence....menü bildirimi yapmadım bugünnn 400gramcık bile olsa vermişim şu bikaç günde kilom da 63,6 çıktı sabah
sabah: 1avuç fındık yeşil çay
öğle:2parça şinitzel, 3kaşık makarna ayran
tartıldım 58 kiloyum, cezalıyım :/
2 kaşık yougurda 1er çay kasıgı zencefil, tarcın ve zerdacal koyup yemeklerden yarım saat once yiyorsunuz. Ödem için iyi dediler yeni başladım bakalım umarım etkisi olur..
iyi geçmiştir inşallah kardeşinin sınavı... yolculuk sırasında ben çok ödem tutan biiriyim, öyle gittiğim yerde 3-4 gün wcye çıkamadığım olur, o yüzden üzülme, bitki çaylarına yüklen bu hafta
enginar suyu karışımı ne işe yarıyor ki:44:
kilo verdiğine sevindim ancak öğlen çok karbonhidrat almışsın akşama sebzeyle dengelemelisin bence....
bir hafta boyunca tatlıya el sürmek yok
fındıkkurdu nerdesin sen, ceza alıcam diye kaçtın mı yoksa
kızlar bugün çıktığımda tam anlamıyla 61 kiloydum, inşallah bu haftayı 1 kilo vererek kapatırım gerçi perşembeden itibaren şehir dışına çıkacağım, cuma nikahım var, ama olsun, haftaya pazartesi 60 olmak istiyorum...
bugünkü menü:
sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: 1 tane karnıyarık(yağsız)
ara: 1paket special k kraker
akşam: ton balıklı salata
2 saat sporumu bugün yapamadım ama yapacağımmm, atlamak yokkkk
selam kızlar bu aralar bir kaç sağlık sorunu yaşadım yazamadım hiç kusura bakmayın ben bu hafta 52yi gördüm 1,5 kilo vermişim yani. Bu akşam tatile gidiyorum pazar günü dönücem inşallah geri almam diyorum elimden geldiğince yazmaya çalışıcam,kendinize iyi bakın :)
fındıkkurdu thebeauty( 2 gundur ıslere gomuldum hep dısardaydm gec geldım sızdım malesef off off dısarda olunca malum ıpın ucu kactı dun pızza yedım önceki gun ise cips ve kek gofret yedım yanı bakın ıtıraf edıyorum kacmadan cezaların en buyugu benım galıba ama ıkı saat te yurudum
sabah 1 bardak lımon maydonoz kuru
1 domates salatalık yumurta bıber 1 dılım kepeklı ekmek
kılom malesef 56.4 aç karnına 200 gramcık gıtmıs cezamn ne pekı
ben geleyim yardıma , 8 görümce de çokmuş canım ya allah yardımcın olsun...dolapları sılmem alzım annem komutanın emrı var off offf su kızartma yağlarında nefret edıyorum daha 1 ay olmadı sılelı bıktım özel formulu olup bana acıl ayrdım etmek ısteyen var mı ben kız kardes ıstıyorum banane ya( kımse yardım eden yok 8 gorumce var arayan soran bıle yok :))))))))
çok geçmiş olsun...tatilde bol bol yüzselam kızlar bu aralar bir kaç sağlık sorunu yaşadım yazamadım hiç kusura bakmayın ben bu hafta 52yi gördüm 1,5 kilo vermişim yani. Bu akşam tatile gidiyorum pazar günü dönücem inşallah geri almam diyorum elimden geldiğince yazmaya çalışıcam,kendinize iyi bakın :)
ara 6 kayısı 10 tane kıraz
öğlen 1 tabak bamya ve yogurt
4 kare cukulata(dayanamadım)
akşam 4 kasık kabak ve 6-6 kaşık cacık