Son 7 kilo

Evet özellikle yaşım için en azından 1000 kalorinin şart olduğunu söylüyorlar,tek korktuğum şey bütün gün evde oturuyorum yaptığım egzersizler dışında bir aktivitem yok yemekten de korkuyorum açıkçası :KK43:

evdede spor yapabilirsin, leslie ile yürümeyi denesen...
sabah 1 dilim ekmek ve bir kahve
oglen salata ve balik
aksam yogurt ve 1 bardak çay
menü çok dengeli :KK34:

sabah 8:00:1 yumurta yarım domates 1 zeytin 2 dilim peynir kepek ekmek 1 dılım
öğle :börülce yarım dılım kepeklı ekmek
Ara : 2 yudum gazoz 7 rondo
Akşam 4 kaşık salata
bugün 900 (en fazla) cal
spor olarak bol temizlik :)))
birsey sormak istirorum adet döneminde insan tartıda eksik veya fazla çıkar mı
?

adet döneminde fazla çıkarsın ama maydonoz suyu içtiğimden beri ben adet dönemimde de kilo veriyorum, hiç olmamıştı bu durum :KK1:
bu arada o 7 rondonun yerin 2-3 dilim ekmek yiyebilirdin, bence fazla olmuş....
canım bence sen platese başla kilonda müsait :KK34: ay bana kilo demeyin 57.7 olmuşum 1kilo almışım :KK50: Offf :KK47:
Bugün abanıcam spora pazartesi 56 olucaktım olmalıydım olucam :KK47:

kızlar şimdi ben bikaç metabolizma hızlandırıcı şeyleri araştırıcam burdada paylaşırım :KK16:
valla ben yeşil çay, sonra nar çiçeği, kuşburnu ve yeşil çay karışıımından oluşan bitki çayı, maydonoz suyunu tüketiyorum, bir de annemin yaptığı bişi vardı, ender saraçın dı sanırım ondan içiyorum, adetliyken bile kilo veriyorum, o yüzden bitki çayları çok önemli bence :KK34:

bugün sabah ki menum
2 dilimbörek 2 salatalık yağsız eksili 1 yumurta
su böreğimi tam çözemedıgım babam almıs ama kac kolorıdır kı bu börek peynırlı :KK43:ay pişman oldum su böreğine benzemıyor ama yağlı bır borek yalan değil ınce dılım dı ya

börek çok olmuş canım ya,daha dikkat edersin bir dahakine :KK34:

ay o zaman bende içimmmm :KK52: babama söylimde eve bol bol kiraz alsın zaten kiraz kilo vermeye yardımcıymış :KK53:
kirazı bence çok yeme, en şekerli meyvelerden biri, kilo bile aldırabilir :KK1:
yok yapmalısın bence slim in 6 gerçekten güzel bi spor ama dayanabilene :KK1: ben bi ara ağlıcaktım nerdeyse ama dediğim gibi bence o bacaklara ağırlık veriyo :KK50: onun yerine plates cidden güzel :KK8:

ay benim yeşilçayım bitti siz yeşilçayı aktardan mı alıyonuz ? ben şimdi bakıcam hangi yeşilçay daha çok kilo verdiriyosa onu alıcam :KK1:

birde kızlar çok kilolu olan insanların zamanla beyni küçülüyomuş eğer yalan değilse dün radyoda duydum kilo her türlü zararlı yani :KK31:

ben uzun süredir çaykur bergamut aromalı yeşil çay tüketiyorum, çok da memnunum valla, slim in 6 hiç denemedim ama en güzel spor pilates bence....

bende bende :KK52: çok güzeller ya ne kadar da seksiler :KK31:

ben 1 sene içinde böyle olmalıyım gelinliğimin içinde bir kuğu gibi süzülmeliyim :KK52: Balayımda zayıf olmam lazım ilk gece önemli :KK1::KK1::KK1:
aynı dert bende de var ya, balayı otelinde o ruslar kuğu gibi süzülürken bende süzülmeliyim , şu cardio pilates kürünü bitireyim, squatlara başlayacam, birde benim kalçam zaten geniş, hani incelmesini istiyorum, squat yukarıya doğru kaldırıyormuş sanırım :44:

Öğle yemeğimdeee
3kaşık pilav-et döner-mevsim salata yedim arkidişlerrr:KK23:

afiyet olsun... bende bugünkü menümü yazayım:

sabah: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle: tavuk sote
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam:sebzeli pirzola

2 saat spor yapıldı, bu arada -300 daha :KK62::KK62:

şu an itibariyle 61.9, ah bir de 57 leri ucundan görsem :KK53:

kızlar yarın aktardan funda yaprağı ve lavanta çayı almak istiyorum siz daha önce bu ikisinden birini kullandınız mı ?

ara: 1 tane kurabiye

aksam : 3 kasik taze fasulye
3 kasik etli patates yemegi( ama patates 3-4 tane ancaydi)
salata
yogurt
1 dilim ekmek

thebeauty ne güzel kilo veriyosun maşallah :KK34:
maydanoz suyu fayda ediyor mu ediyosa bende içim ?

bende farkediyor çünkü adetliyken ben hep artı çıkartım tartıda şimdi resmen kilo veriyorum ama kimisine yaramıyormuş tatlım, ben haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum, çünkü çoğu zararlıymış 15 günden fazla kullanılması...

bende farkediyor çünkü adetliyken ben hep artı çıkartım tartıda şimdi resmen kilo veriyorum ama kimisine yaramıyormuş tatlım, ben haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum, çünkü çoğu zararlıymış 15 günden fazla kullanılması...

neyse ben sevmiyorum zaten yarin aktardan funda yapragi ve lavanta cayi alicam :)

öğlen 11 kiraz ve 1 elma
akşam ise :1 kucuk kase çorba 1 servis kaşıgı tavuk göveç 3-4 kaşık salata

malesef 22:30 gıbı 1 toptan az dondurma
bugun cal hesabı: 1316:KK43: aslında 1600 kadar ama benım hedefım 1200 du bıraz asmısım bugun)
günde 8 dk karın çalısıyorum ılk yapmadan bıle kasınmalar basladı ( bu bende ıyı haber demek kasındıgı zaman calısıp sıkılasıyorum yupııııııııı) bugun 56.5 gordum sadece 100 olsun buda bısey paz 2 gun daha var umarım 55 kıyısından gorurum

ayy sabah tartıldım 57.1 inşallah pazartesi 56.9un aşağısında olurum ya :KK50:

sabah= 2 domates ve 2 biberden çooooook az yağda menemen 1 yumurtayla
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek

bugun ac karnına suyumu ıctım 30dk karın calıstım ve kahvaltımı yaptım menum
1 yumurta 2dılım peynır ve 3 zeytın bıraz maydonoz

dün akşam eve geç geldiğim için bildirim yapamadım
akşam bir adet büyükcene zeytinyağlı biber dolması yarın dilim ekmek
sabah ki menüm ise
bir kase mercimek çorbası içine dayanamayıp kıtır attım ama bir dilim ancak:KK34:
akşam geç geldim emmee squatımı yapmadan yatmadım:KK52:

Son düzenleme:
evdede spor yapabilirsin, leslie ile yürümeyi denesen...

menü çok dengeli :KK34:

adet döneminde fazla çıkarsın ama maydonoz suyu içtiğimden beri ben adet dönemimde de kilo veriyorum, hiç olmamıştı bu durum :KK1:
bu arada o 7 rondonun yerin 2-3 dilim ekmek yiyebilirdin, bence fazla olmuş....

valla ben yeşil çay, sonra nar çiçeği, kuşburnu ve yeşil çay karışıımından oluşan bitki çayı, maydonoz suyunu tüketiyorum, bir de annemin yaptığı bişi vardı, ender saraçın dı sanırım ondan içiyorum, adetliyken bile kilo veriyorum, o yüzden bitki çayları çok önemli bence :KK34:

börek çok olmuş canım ya,daha dikkat edersin bir dahakine :KK34:

kirazı bence çok yeme, en şekerli meyvelerden biri, kilo bile aldırabilir :KK1:

ben uzun süredir çaykur bergamut aromalı yeşil çay tüketiyorum, çok da memnunum valla, slim in 6 hiç denemedim ama en güzel spor pilates bence....

aynı dert bende de var ya, balayı otelinde o ruslar kuğu gibi süzülürken bende süzülmeliyim , şu cardio pilates kürünü bitireyim, squatlara başlayacam, birde benim kalçam zaten geniş, hani incelmesini istiyorum, squat yukarıya doğru kaldırıyormuş sanırım :44:

afiyet olsun... bende bugünkü menümü yazayım:

sabah: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle: tavuk sote
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam:sebzeli pirzola

2 saat spor yapıldı, bu arada -300 daha :KK62::KK62:

şu an itibariyle 61.9, ah bir de 57 leri ucundan görsem :KK53:

sana da afiyet olsun canımcım:KK34:
bende bu sabah 63,6yı gördümmmm şükür kavuşturanaaaa:KK52::KK52:

$hq6gz.jpg Bu mu olmak istersiniz yoksa aşağıdaki güzel hatunlar gibi mi ?
$01-perfectly_toned_and_trim_girls.jpg
$06.jpg
$1352016609_fit_girls_26.jpg
$fft26_mf923686.Jpeg
$fft26_mf1454400.Jpeg
$fit_girls_work_hard_to_look_this_good_640_27.jpg

$fit-girls-random-pics-part21-3.jpg
$hot-fit-girls-working-out-16.jpg
$images.jpg
$images (1).jpg

$images (2).jpg

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: :110::110::110: