- 22 Mayıs 2012
- 10.744
- 29.662
- 798
İnşallah kazanırsın. Rabbim yardımcın olsun.Var bu sınavı kazanacağım büyük ihtimalle çünkü çok çalıştım kazanmasam kadın sığınma ya gidecem
Geberse köyden vazgeçmez tam bir ana kuzusu köye gerçek evimiz orası der köy düşmanı değilim ama işte kaynanaKocasını köyden uzaklaştırıp, başka iş buldurmadan konu sahibi rahat edemez. Belki daha fazla para kazanacağı iş bulursa en azından çocuklara eve faydası olur.
Ya neler söylemek geçiyor içimden ama söyleyemiyorum en hafif tabiriyle adi.Dediğim zaman çocukların nesi var karınları doyuyor der arada gece gelirken meyve suyu veya Muz da alır büyüğü için seviyor diye ama genel olarak öğün olarak hep sınırlı
Adinin önde gideni olduğu için hiç sanmıyorum ordan uzaklaşacağını. Hala annesinin derdinde. Yaşlıymış iş yapıyormuş. Orda 2 çocuğunu görmüyor hala bir ayağı çukurda yaşayacağını yaşamış annesinin derdine düşüyor. Konu sahibi de değil derdim de o iki bebek benim kalbimi acıtıyor. Üniversite fikri bebekler olmasa müthiş bir fikir ama bebekle nasıl olur bilemiyorum.
Birde bu adam aldatan birisiydi yanılmıyorsam o para kazansa bile o paranın hayrını bu aile görmez.
Aynen öyle birde arabada gördüm sayısal loto kağıtlarına 12 ve 24 lira 4 , defa oynamışAdinin önde gideni olduğu için hiç sanmıyorum ordan uzaklaşacağını. Hala annesinin derdinde. Yaşlıymış iş yapıyormuş. Orda 2 çocuğunu görmüyor hala bir ayağı çukurda yaşayacağını yaşamış annesinin derdine düşüyor. Konu sahibi de değil derdim de o iki bebek benim kalbimi acıtıyor. Üniversite fikri bebekler olmasa müthiş bir fikir ama bebekle nasıl olur bilemiyorum.
Birde bu adam aldatan birisiydi yanılmıyorsam o para kazansa bile o paranın hayrını bu aile görmez.
İlk iki sene çok iyiydi sonra ne olduysa ayrı eve geçtim Ufak ufak değişmeye başladı derken tam değiştiYa neler söylemek geçiyor içimden ama söyleyemiyorum en hafif tabiriyle adi.
Sen bu adamın böyle olduğunu biliyor muydun? Sonradan mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi?
Birde bu adam benim için o evden kurtuluş biletiydi yani pek secme hakkım yoktuYa neler söylemek geçiyor içimden ama söyleyemiyorum en hafif tabiriyle adi.
Sen bu adamın böyle olduğunu biliyor muydun? Sonradan mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi?
Çocukların durumu bence de en büyük sıkıntı. Konu sahibi için de yemek sıkıntısı var. Karınları doymuyor. Haysiyetsiz herif dizgün para kazansa en azından karınları doyuyor denir. Rezalet durum.
Kadının da yapacağı pek bir şey yok. İki çocukta daha çok küçük. Okul çağına gelseler rahat eder.
Bu sene köye bostan var fasulye türlü birşeyler ektim ufak ufak büyüyorlar ondan yararlanacagiz birde sosyal yardıma başvurdum bekliyorumÇocukların durumu bence de en büyük sıkıntı. Konu sahibi için de yemek sıkıntısı var. Karınları doymuyor. Haysiyetsiz herif dizgün para kazansa en azından karınları doyuyor denir. Rezalet durum.
Kadının da yapacağı pek bir şey yok. İki çocukta daha çok küçük. Okul çağına gelseler rahat eder.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.Birde bu adam benim için o evden kurtuluş biletiydi yani pek secme hakkım yoktu
Geberse köyden vazgeçmez tam bir ana kuzusu köye gerçek evimiz orası der köy düşmanı değilim ama işte kaynana
18Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.
Sen kaç yaşında evlendin?
Teşekkür ederim aslında bir ara tam kafa koymuştum yatılı bir ev de iş bulup öyle çalışırım diye ama iyi niyetli olmayan biri karşıma çıkınca korkup bir daha bakmadimSenin için en mantıklı şey bir kreşte, anaokulunda, çocuk bakım evinde işe girmek. Kapı kapı git durumunu anlat. İş iste. Temizlik, sınıftaki çocuklara ablalık, aşçılık, telefonlara bakmak gibi işleri talep et.Maaşından çocukların masrafını çıkardıklarında eline para kalır. Sen ve çocuklar o kreşte yemek yersiniz.
Buna izin vermiyorsan diğer hadsizliklerine neden veriyorsun ?Açıktan okuyacam hiç Bir desteği yok istemiyor da içten içe ama kalkıp da karşı çıkmıyor ben izin vermediğim için
Teşekkür ederim aslında bir ara tam kafa koymuştum yatılı bir ev de iş bulup öyle çalışırım diye ama iyi niyetli olmayan biri karşıma çıkınca korkup bir daha bakmadim
Bir nevi o da istiyor dediği lafı soyliyeyim babamın maaşı var sende atanirsan senin maaş da bende olur diyip üstüne keyiflenip ne şanslı adamım diyen biri şimdi anlıyor musunuz neden ses etmediğini ne kitap ne faturam hiç birine katkısı YokBuna izin vermiyorsan diğer hadsizliklerine neden veriyorsun ?
Zaten onu anladımÇocuklarla yatılı işte ne işin var? Ya çocuklara biri bir şey yapsalar? Öyle yatılı iş olmaz.
Ee peki bu cocuklar etini köftesini meyvesini yemiyor mu?Yani bazen çok değil patates vs de getirse yapıyorum birde kızım kahvaltıda sadece sebze yediği için domates salatalık alır ama onun da lafını eder kabak tır pırasa ıspanak 3 ayda bir gibi artık alıştık bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?