• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası bir eş.

Sadece lise mezunu birine iş verirler mi peki

Peki ne öğretmeni olarak benim bildiğim saten çok yığılma var edebiyat vs de sayisalim da iyi değil fikir amaçlı soruyorum ne öğretmeni olmalı

Ablacım gidip iş yerlerine soracaksın. Lise mezununa temizlik işi, yemek işi, telefonlara bakma gibi işler verilebilir bir anaokulunda kreşte.

Sen önce üniversite sınavına gir, puanını al. Hangi okula hangi bölüme puanın yetecek belli değil daha.

Yani şimdi bir şey diyeceğim de. Bu kadar okuma heveslisiysen bekarken direnip okusaydın. 2 çocuk evde bakan bile yok saçma sapan besleniyorlar ilahiyat okuyacammış.
He kusura bakmayın da öyle bekarken herkesin hayatı toz pembe olmuyor döve döve okuldan aldılar beni yılmadım gene açıktan lisemi bitirdim bitire bitirmez evlenmeye kalkıştılar akrabayla bende kötünün iyisi diye eşimle evlendim

O iki sabi dediğiniz çocuklara anneleri ellerinden geleni yapiyor en azından benim yaşadığımi yaşamasınlar diye çabalıyorum çocuklar çok küçük bakacak kimse olmadığı halde yine bir iş arama gayreti içindeyim ama çocukla kabul etmediler temizlik işi için ama gene pesetmedim yine arıyorum ayriyeten üniversite sınavına hazırlanmak hayal dünyası mi
çok çalışmak istiyorsan kpss çalışman daha mantıklıydı ama ben artık öneri veremiyorum zaten

çok çalışmak istiyorsan kpss çalışman daha mantıklıydı ama ben artık öneri veremiyorum zaten
KPSS ortaöğretime girdim 70 aldım bir kaç yere başvurdum ama hep benden düşük puanlı kişiler alınmış büyük ihtimalle de torpille birde sağlık bakanlığına başvurdum hizmetli için oda kurada ismim çıkmadı

Ablacım gidip iş yerlerine soracaksın. Lise mezununa temizlik işi, yemek işi, telefonlara bakma gibi işler verilebilir bir anaokulunda kreşte.

Sen önce üniversite sınavına gir, puanını al. Hangi okula hangi bölüme puanın yetecek belli değil daha.
Teşekkür ederim

KPSS ortaöğretime girdim 70 aldım bir kaç yere başvurdum ama hep benden düşük puanlı kişiler alınmış büyük ihtimalle de torpille birde sağlık bakanlığına başvurdum hizmetli için oda kurada ismim çıkmadı
ben de diyorum ki çalışacaksan kpss ye asıl. yüksek puan almaya çalış

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Üniversite okumak istemenize saygı duyuyorum. Bu hayatta yalnız bir kadınsınız ve elinizden gelen yapabileceğiniz muhtemelen sadece bu. Umarım sonu çok çok güzel olur sizin ve evlatlarınız için ancak bir b planınız var mı? Velev ki olmadı üniversite sınavdan istediğiniz puanı alamadınız. Bu çocuklar böyle mi büyüyecek? Bende ne kadar zorda olsa köye gitmeniz gerektiğini düşündüm çocukların beslenmesi açısından. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Birde siz en az 5-6 yıl daha bu adama mı katlanacaksınız? Ben anlamıyorum. Bir planınız var ama ayakların yere sağlam basmıyor.

Kocana da kuryelik yaptır getir gibi firmalarda para kazansın düzgün.
Kocayı dedim ya beklentim yok diye adama yüz defa iş buldum yok bahane bahane üstüne ben yönetilmek için değil yönetmek için varım diyen adam dedim ben çalışayım sen çocuklara bak ondanda vazgeçtim değil çocuklara bakmak kendine hayrı yokki

Kocayı dedim ya beklentim yok diye adama yüz defa iş buldum yok bahane bahane üstüne ben yönetilmek için değil yönetmek için varım diyen adam dedim ben çalışayım sen çocuklara bak ondanda vazgeçtim değil çocuklara bakmak kendine hayrı yokki
Hadi seni geçtim de çocuklarına hiç mi üzülmüyor bu adam.

Adi yaslamış sırtını babasının emekli maaşına. O çalışır mı? Çalışsa bile çocuklarına ve konu sahibine vermez ki. Baksana sen yatacaksın ben sana birşey mi getiricem diyormuş. Adi.

Kocasını köyden uzaklaştırıp, başka iş buldurmadan konu sahibi rahat edemez. Belki daha fazla para kazanacağı iş bulursa en azından çocuklara eve faydası olur.

Sizin evde buzdolabı boş, kaynananın evinde durum nasıl?

Sadece lise mezunu birine iş verirler mi peki
Verirler niye vermesinler. Ayrıca iş seçme lüksün de yok gerekirse temizlik yap apartman sil doğru düzgün çalıştı mı hiç küçümseyecek Bi para geçmez eline. Önceliğin çocukların bakımı olmalı. 4 5 6 sene en önemli büyüme çağlarındalar.
He kusura bakmayın da öyle bekarken herkesin hayatı toz pembe olmuyor döve döve okuldan aldılar beni yılmadım gene açıktan lisemi bitirdim bitire bitirmez evlenmeye kalkıştılar akrabayla bende kötünün iyisi diye eşimle evlendim
Şuan ki şartların da farklı değil ki. Yine şiddete meyilli Biri var başında. Bi de iki çocuk sorumluluğu elini kolunu bağlamış.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Üniversite okumak istemenize saygı duyuyorum. Bu hayatta yalnız bir kadınsınız ve elinizden gelen yapabileceğiniz muhtemelen sadece bu. Umarım sonu çok çok güzel olur sizin ve evlatlarınız için ancak bir b planınız var mı? Velev ki olmadı üniversite sınavdan istediğiniz puanı alamadınız. Bu çocuklar böyle mi büyüyecek? Bende ne kadar zorda olsa köye gitmeniz gerektiğini düşündüm çocukların beslenmesi açısından. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Birde siz en az 5-6 yıl daha bu adama mı katlanacaksınız? Ben anlamıyorum. Bir planınız var ama ayakların yere sağlam basmıyor.
Var bu sınavı kazanacağım büyük ihtimalle çünkü çok çalıştım kazanmasam kadın sığınma ya gidecem

Neden hala böyle aileler var ya aklın almıyor, inşallah bundan sonra yüzün güler 💕

Kocasını köyden uzaklaştırıp, başka iş buldurmadan konu sahibi rahat edemez. Belki daha fazla para kazanacağı iş bulursa en azından çocuklara eve faydası olur.
Adinin önde gideni olduğu için hiç sanmıyorum ordan uzaklaşacağını. Hala annesinin derdinde. Yaşlıymış iş yapıyormuş. Orda 2 çocuğunu görmüyor hala bir ayağı çukurda yaşayacağını yaşamış annesinin derdine düşüyor. Konu sahibi de değil derdim de o iki bebek benim kalbimi acıtıyor. Üniversite fikri bebekler olmasa müthiş bir fikir ama bebekle nasıl olur bilemiyorum.
Birde bu adam aldatan birisiydi yanılmıyorsam o para kazansa bile o paranın hayrını bu aile görmez.

Back