Ruh hastası bir eş.

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
25
Merhaba arkadaşlar buraya içimi dökmek ve biraz rahatlamak için yazıyorum.
Eşimle aramızda olan problemleri bilen bilir.
Neyse dün sabah erkenden çıktı günlük rutin bu çıkar gece gelir.ben ise onsuz çocuklarımla çok mutluyum evimi temizledim yemeğimizi yaptım sınavıma çalıştım çocuklarımla oturdum haftada bir dizi izlerim sadece oda biraz kafam dağılsın diye saat gece onda geldi mutfağa gitti yinemi yemek yok burda yatıyorsun bari yazın köye gel anam orda yaşlı hâliyle iş görüyor sen şeref...sin seni başıma bela aldım bir halta yaramazsin ne kahvaltı var ne akşam yemeği köye gider üç gün duramazsin baba evinde on gün duramazsin ben enayimiyim hergun köye gaz yakıyorum diye türlu hakaretler etmeye başladı. Tabi belliydi annesi doldurup göndermişti.
Hanımlar bir yıl boyunca köyde annesiyle durdum kadın yaşlıyım demedi hayatımı mahfetti öyle şehre geldik ama gene kışın beraber duruyoruz anası istiyor ki gideyim hizmet edeyim gene beraber duralım. Ama kadının dilinin kemiği yok eşim desem ben artık onu kafamda bitirmiştim gelse gelmese dursa durmasa farketmiyor benim için. Eşim eve doğru dürüst birşey almaz çünkü kayinvabamin maaşı yetmiyor o ise çalışmıyor sadece köye gidip geliyor. Hâliyle benim yapacağım yemekler Makarna çorba pilav diye dolaşıp döner birdefa sebze meyve alsa diğer sefer almaz para yok der gece gelir yaptığım yemekleri yemez kahvaltılık şeyler yapar yer . Bende dün ne alıyorsun ki ne yapayım dediğim için sen burda yatacan bende enayi gibi Alaçam mi bunlar sana çokta bile dedi babanin evinde ne yiyordun ki dedi.. daha neler neler istiyor ki ben gideyim köye hizmetlerini göreyim anca öyle iyi olurum çok yoruldum çok dün içimden çıkıp gitmek geldi o kadar onur kırıcı şeyler söylüyor ki . Düşünün üvey annemin bana küçükken yaptığı şiddeti bile hakediyorsun dedi dün ağzını burnunu kırdırma bana gibi şeyler söyledi artık yavaş yavaş şiddete meyilli oluyor gibi . Ben istediğini yapmadıkça cirkinlesiyor sırf dün TV izledim diye sen tap ona sen burda yat kazık gibi karisin anam orda çalışsın sırf bu aralar ruj sürüyorum bakimliyim diye oda evin içinde hayırdır sen gibi imalarda bulunuyor telefonumu alıp kontrol ediyor vs daha neler neler odaya gittim uzun uzun ağladım sık dişini dedim kendime sınava 7 gün kaldı hele bu sınav geçsin Allah büyük dedim kendi kendime....

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sınavınız iyi geçer tez zamanda atanirsiniz. Kurtulursunuz bu eziyetten.

Ben en çok çocukların ne yediğini merak ettim makarna pilav mı sadece.?
Boşanmayacaksan köye git hiç değilse topladıklarından yedirirsin.
Diğer anlattıklarına yorum yapamadım nutkum tutuldu.
Yani bazen çok değil patates vs de getirse yapıyorum birde kızım kahvaltıda sadece sebze yediği için domates salatalık alır ama onun da lafını eder kabak tır pırasa ıspanak 3 ayda bir gibi artık alıştık bu duruma

Ben en çok çocukların ne yediğini merak ettim makarna pilav mı sadece.?
Boşanmayacaksan köye git hiç değilse topladıklarından yedirirsin.
Diğer anlattıklarına yorum yapamadım nutkum tutuldu.
Köye gidemem maalesef orda anası oturtmaz sabahtan akşama kadar bir iş buluyor yaptitacak üstüne çocuklar perişan olur odada akrep bulmuşlardı geçen ondan da biraz korkuyorum

Sağolun piskoloji değil de kendi yaptığı şeyleri ben de yapıyorum zannediyo aslında içindekinin dışa vurumu gibi

Daha çok gençsin onun anasına hizmetçilik etmek için doğmadın. Eşek gibi çalışsın bakmak zorunda çocuklara psikopat herif . Yakında seni dövmeye kalkar maalesef izin verme çocuklar olsa kadın sığınmaya falan git dicem gerçi hala gidebilirsin boşanma davanı açıp bir işe girer kendine yeni hayat kurarsın

Birdefa şiddet uyguladı polis çağırıp gittim 4 gün durduk maalesef ordaki psikolog bile sen burda calisamazsin telefon yasaktı çünkü git duzelirse ki düzelmez en azından sınavına gir çalış gene aynı olursa tekrar kadın sığınma ya gel dedi. Ondan sonra yalvar yakardi öyle mecburi geldim o günden sonra şiddet Yok ama lafla sözle ima ediyor

Oo siz uniyi birakin girim bir ise calisin bu psikopattanda kurtulun. Universiteye girince ne olacak saniyorsunuz size iyi davranmaya mi baslicak birden.
İstemiyor zaten ona bie istemiyor biliyor gideceğimi çünkü ama çocuklar çok küçük bakacak kimse Yok

İstemiyor zaten ona bie istemiyor biliyor gideceğimi çünkü ama çocuklar çok küçük bakacak kimse Yok
Cocuklar birde cocukta degil neden boyle bir adami birden fazla kez baba yapma geregi duydunuz ki? Bir yolunu bulup ayrilin universiteye baslarsaniz ne yapacaksiniz cocuklara kim bakacak? Bir is bulun once para biriktirmeye bakin.

24 yaşında mısın?
Yaş doğruysa sende küçüksün daha, ayrılmayı düşündün mü hiç? Ailen arkanda durur mu sen çalışsan?

24 yaşında mısın?
Yaş doğruysa sende küçüksün daha, ayrılmayı düşündün mü hiç? Ailen arkanda durur mu sen çalışsan?
Ayrılmayı düşünüyorum ama ne maddi ne manevî desteğim olmadığı için şuan kendimi garantiye alıp çocuklarla perişan olmamak için ondan sonra ayrilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…