- 11 Eylül 2023
- 985
- 138
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
Haklısınız.. O yüzden oluyor2 ayda bir ailesini yatılı kabul ediyorsanız daha çok kötü muameleye maruz kalırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız.. O yüzden oluyor2 ayda bir ailesini yatılı kabul ediyorsanız daha çok kötü muameleye maruz kalırsınız.
Kırıldığımı anlardı önceden umursardi ama şimdi ya anlamıyor yada gönül almak istemiyorYani size kötü davranan adamla sevişmek zaten içinizden gelmez ama adam size kötü davrandığının farkında bile değil
Böyle davranmak onun bu davranışlarını değiştirmez
Kendini suçlu gören bir adam yok çünkü
Ben eşimin yaptığım ya da söylediğim bir söze bozulduğunu anında yüzünden anlarım ve o an için telafi etmeye çalışırım eğer hatalıysam
O da aynısı
Hem 3 gün boyunca misafir ağırlamışsınız hem de ne kırgınlığınız ne yorgunluğunuz görüşmüş
Normal zamanlarda davranışı bu olabilir mi
Daha önce hiç konuştunuz mu
inanır mısın çoğu aynı yani hepsi
Başka şehirden geldikleri için böyle oluyor2 ayda bir 3 günlük 11 kişiyi yatıya almayı kabul etmek köleliktir kusura bakmayın.Sizi iyice eşek bellemişler semer vurmaya devam edecekler buna siz izin vermişsiniz çünkü.
2-3 ayda bir insanlara böyle otel hizmeti verirseniz hem kullanılırsınız eşinizde böyle şımarır ne gerek var.Başka şehirden geldikleri için böyle oluyor
Başka şehirse başka şehir ne münasebet ya.Kabul etmeyecektiniz eşiniz de tepenize çıkmış sorumlusu sizsiniz şimdi hiç erkekler şöyle böyle diye şikayet etmeyinBaşka şehirden geldikleri için böyle oluyor
Bende ayar oluyorum bu kelimeye ya
Verme kelimesine uyuz olan bir ben değilmişim neysekiBende ayar oluyorum bu kelimeye ya
Kim ne veriyor? Hani kadinlar obje degildi
Bu olay iki tarafinda rol aldigi birsey sonucta
Bana da sacma geliyor bu tanim
Vallahi haklısınız kendim ettim kendim buldum hesabı olduBaşka şehirse başka şehir ne münasebet ya.Kabul etmeyecektiniz eşiniz de tepenize çıkmış sorumlusu sizsiniz şimdi hiç erkekler şöyle böyle diye şikayet etmeyin
size yönelik eleştirim olmadı yanlış anlamışsınız genel olarak herkes böyle farklı olan azdır isyan ettim ben de :/Kimsenin sustuğu yok evime gelen misafirin yanında kavga etmem ayıptır misafir üstüne alınır. Ona yengem tepki gösterdi sadece kuzeni ile ne saçmalıyorsun gayet güzel olmuş vs diye
Gelenler kendi ailesi mi kesin erkeklik şovu yaptı onlara karşıYok çok fazla yüz vermişim buna ben onu fark ettim. Vazgeçilmez yanmaya başladı kendini sesimi.cikarmayinca