• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası bir eş.

Yaşın çok küçük mutlaka gir o sınava kazan. Hayat çabuk geçiyor. Küçüğün memeden kesilince git
İşkura yalvar yakar gerekirse. Kamu kurumlarına geçici temizlik görevlisi alıyorlar. Özellikle diyanete bağlı kurumlara göndermeleri için gerekirse yalvar. Çocukları da bir komşuya falan ver güvendiğin. Gerekirse maaşının yarısını ver. O tür kurumda personel alımlarını falan da takip etmiş olursun. Ama bak sakın hamile kalma. Sağlık ocağına git en güvenli yollar neyse yap

Çocuklar küçük şu an için bosanamam diyorsan eğer ve iş için de çocukları bırakacak bulamam diyorsan eğer elbette en güzeli bir yandan okumak. Atıyorum beş sene sonra bosanicam diyorsan okusan da okumasan da beş sene geçecek nasılsa. En azından belki ekmek kapın olur. Sınava da az kaldı umarım basarirsin. Yasin daha küçük. Önünde koca bir hayat var. Umudunu kaybetme
Okula giderken çocukları bırakacak yer bulmakla işe giderken bırakacak yer bulmak neredeyse aynı.

Açıktan iki yıllık okur. 4 yıllığa tamamlamak için dgs ye girip tekrar 2. Sınıftan başlayacak falan filan. Tamam bunları yapsın ama para kazanırken yapsın. Bu adam kadına o dört-bel yılı rezil eder.
Size katiliyorum en basindan beri calismasi gerektigini soyledim bende. Aciktan okuyacagini soyledi banada.

Hanzade arada konularina denk geliyorum ama sinava calisiyorum diye tutturdugun sinavin acik ogretim okumak icin universite sinavina girmek oldugunu simdi anladim 🤦🏻‍♀️ Bunun icin tum planlarini bu sinava baglaman gerekmiyordu ki. Atla deve bir puandan bahsetmiyoruz. Senin butun bahanen hep bu sinavdi simdi hedefini duyunca cok sasirdim.

Ayrica cocuklarina cok uzuldum ama senin de anne rolunu benimseyemedigini dusunuyorum. Cocuklarin beslenemiyor, karinlari sadece kalitesiz karbonhidratlarla doyup gunu kurtuyor. Bu sartlar altinda kayinvaliden sikayet edip koye gitmeme gibi bir secenegin yok, cocuklarini one koymak zorundasin, eger onlar daha iyi beslenecekse gidip butun gun kayinvalidene hizmet etmen gerekiyor.

Anne ayri bir alemde baba ayri bir ailemde, Allah cocuklarin yardimcisi olsun.

Back