Allah sizi kurtarmış sizin adınıza çok sevindim. Çok teşekkür ederim sizin gibi kalbi güzel insanları görünce mutlu oluyorum. Dün babası beni babamı aradı. Babam ters şekilde konuşmuş bende yaptıklarını anlattım neden bu kadar geç kaldın bana söylemekte dedi. Dün akşam oda beni aradı ama hesap sormaya :) açık açıkta hesap sormaya arıyorum dedi tehditler havada uçuştu çocuğu alırım vs demeler. Sonra manipülasyon başladı boşanıyorum senden soyadını istemiyorum tiksiniyorum dedim öyle kapattık. Az önce babası yine aradı hastanede bekliyormuş beklesin çokta inanmıyorum ona ben annemle gidiyorum hastaneye. Birşey daha eklemek istiyorum bu bayan boşanmaz vs demelere istinaden arkadaşlar kimse boşanmak için evlenmiyor. Bu adam sevgiliyken çok iyiydi sözlendik iyiydi nişanlandık kötüyle iyi arasıydı evlendik kötüyü gördüm hamile kalınca en kötüsünü gördüm. Burda sohbet havasında insanlarla konuşmak istedim çünkü herşey herkesle konuşulmuyor bende bunalıyorum burdaki insanlarla arkadaş olarak görerek yazdım hepsini aman yorum okuyum kendimi dolduruyum demedim insanlarla konuştum içimi döktüm. Güzel kalpli insanlara tekrar çok teşekkür ederim