Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Şimdiye kadar seni bastırmış yine aynı şekilde üstenci davranarak pes ettirmeye korkutmaya çalışıyor.Sakın sakın korkma bebeğini filan alamaz.Mesajlari filan hep sakla...Sen kararlı durursan baktı zorbalığı işe yaramıyor artık, yarın bir gün ağlayarak yelkenleri suya indirmiş bir şekilde kapına gelecek.

Allah sizi kurtarmış sizin adınıza çok sevindim. Çok teşekkür ederim sizin gibi kalbi güzel insanları görünce mutlu oluyorum. Dün babası beni babamı aradı. Babam ters şekilde konuşmuş bende yaptıklarını anlattım neden bu kadar geç kaldın bana söylemekte dedi. Dün akşam oda beni aradı ama hesap sormaya :) açık açıkta hesap sormaya arıyorum dedi tehditler havada uçuştu çocuğu alırım vs demeler. Sonra manipülasyon başladı boşanıyorum senden soyadını istemiyorum tiksiniyorum dedim öyle kapattık. Az önce babası yine aradı hastanede bekliyormuş beklesin çokta inanmıyorum ona ben annemle gidiyorum hastaneye. Birşey daha eklemek istiyorum bu bayan boşanmaz vs demelere istinaden arkadaşlar kimse boşanmak için evlenmiyor. Bu adam sevgiliyken çok iyiydi sözlendik iyiydi nişanlandık kötüyle iyi arasıydı evlendik kötüyü gördüm hamile kalınca en kötüsünü gördüm. Burda sohbet havasında insanlarla konuşmak istedim çünkü herşey herkesle konuşulmuyor bende bunalıyorum burdaki insanlarla arkadaş olarak görerek yazdım hepsini aman yorum okuyum kendimi dolduruyum demedim insanlarla konuştum içimi döktüm. Güzel kalpli insanlara tekrar çok teşekkür ederim 🤲
Yavaş alsın bebeği.
Nereye minicik bebeği alıyor.
Hiç bir mahkeme vermez. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. Geri adım atmayın. Eninde sonunda kuyruğunu kıstıracak.
Terbiyesiz vicdansız adam

Yavaş alsın bebeği.
Nereye minicik bebeği alıyor.
Hiç bir mahkeme vermez. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. Geri adım atmayın. Eninde sonunda kuyruğunu kıstıracak.
Terbiyesiz vicdansız adam
Dedim bende sen doğurcan emzircen alırsın. Gözlerindeki pişmanlığı gördüm bu sabah onada belirttim sana inanmıyorum güvenmiyorum o pişmanlığınada inanmıyorum ne geldiyse başıma merhametten vicdandan geldi. Benim gibi bi kadına bu yapılma yapılamaz. Hiçbir kadına yapılmaz.

Dedim bende sen doğurcan emzircen alırsın. Gözlerindeki pişmanlığı gördüm bu sabah onada belirttim sana inanmıyorum güvenmiyorum o pişmanlığınada inanmıyorum ne geldiyse başıma merhametten vicdandan geldi. Benim gibi bi kadına bu yapılma yapılamaz. Hiçbir kadına yapılmaz.
Ne konuştunuz canım?

Ne konuştunuz canım?
Dün akşamki konuşmamız hiç iyi değildi belirttiğim gibi tehdit etti pişman olcaksın dedi bende aynı karşılık verdim. Sabah yüzüne bakmadım çocuğum nasıl dedi sanane dedim doktora girdik kontrolümü oldum çok şükür çıkarken bi dur konuşalım dedi hayır dedim yürüdüm. Bişey konuşmadık.

Dün akşamki konuşmamız hiç iyi değildi belirttiğim gibi tehdit etti pişman olcaksın dedi bende aynı karşılık verdim. Sabah yüzüne bakmadım çocuğum nasıl dedi sanane dedim doktora girdik kontrolümü oldum çok şükür çıkarken bi dur konuşalım dedi hayır dedim yürüdüm. Bişey konuşmadık.
İyi yapmışsın. Sakın geri adım atma. Tehditle olmayacağını anlamıştır köy sevdalısı.

Size bosanmazsin diyenler size üzülüp orman kaçkını kocanıza kızdığı için söylüyor. Kendiniz için birseyler yapin diye. Yoksa kimse kötü niyetle söylemiyor. Kadınların hele hamileyken böyle kadir kıymet bilmez insan bozmaların elinde heba olmalarına çok üzülüyorum. Yoksa herkes sayfayı kapatınca kendi hayatına dönüyor

ee son durum nedir ayrıntılarda boğulmayı bırakalım.bu hanımefendi heralde kocasının burnunu sürtecek sonra eve dönecek sonuc bu giibi.ben farklı bir aksiyon düşünmüyorum.kadın 16 sayfadır boş yorum yapıp durmus.bu adamdan ayrılmaz sizde lütfen yorum yapmayın daha bu kadına.
Once kendini kurt sanip ,burnu surtunce finoya donen erkek de var. Bakalim nasil olacak. Kimse hamileyken bosanmak istemez.

Siz ailenizin yaninda misiniz su an esinizle misiniz?

Evi terk etmiş, eşinize de boşanacağım demişsiniz, aksiyon almanız gerekiyor sanırım (olmayan hukuk bilgimle). Eşiniz dava açarsa evden ayrıldığınız için kusurlu çıkabilirsiniz.

Ben şuan ailemin yanındayım onun yanına gitmiyorum
Ne vicdansız bi adammış ya insan hamile karısına böyle davranır mı. Karnındaki bebeğede acımıyo hanzo. Gitsin köyünde inek tavuk yaşasın. Sakın geri vites yapma gözünün ne kadar kara olduğunu görsün.
Klasik çocuğu alırım tehdidi de gelmiş başkada bildikleri bi halt yok bu erkeklerin, değil bebeği, bebeğin boklu bezini bile alamaz. Aklınca korkutacak adamlık taslayacak.

Asla zorlamıyorum onu zorlayınca oda zorluyordu ailesini aramıyorum diye benle tartışırdı başlarda şimdi onada diyorum arama bende aramıyorum çünkü. Annem evimin herşeyini tamamlıyor onun ailesinden bir çöp görmedim. ben o kadını burda bırakıp nasıl gidiyim bide tamam diycem sanarak biz gidicez olmaz demesi beni çıldırttı. Yemek yapacaktım götürsün diye yapsam mı yapmasam mı onu düşünüyorum şuan.
Yapmayacaksin tabiki..yemek falan zıkkım yesin..hadsize bak .. senin ailen geliyor ama o köye gidiyor..olduuu..

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Tam ıslak odunla dövülmelik, bir kere senin misafirin geliyor insan der oturayım kıçımın üstüne eşimin ailesi geliyor onları memnun edeyim desinler kızım ne kadar mutlu nasıl da çabalıyor, kendi bile köye gitmemesi lazım sen aynısı yapsan ne yapacak acaba ailesi geldiğinde kendi annenlere gitsen. Ben olay çıkarırdım sizi dolduruşa getirmek için demiyorum ama doğru bir davranış değil

Back
X