• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi reddettim ?

Bence gidip kuyumcuya altın alın tripden anlamıyorlar çünkü bunların cebenden yüklü miktarda para cikacakki öyle anlicaklar.

Evet 11 kişi ağırladım 3 gün boyunca yatılı birde 🥹
Boyle şeylere sesiniz çıkmadığı mizmizlanmadiginiz için oluyodur belki. Ben eşimin ailesinden 11 kişiyi yemeğe alsam her şeyi beraber yaptığımız halde eşim gün sonunda her şey çok güzeldi ellerine kollarına sağlık yoruldun sen de diye sirnaşir. 3 gün yatılı asla kabul etmem onca kişiyi 😂 her şeyi şikayetsiz yaparsaniz normal görmeye başlıyorlar maalesef

Boyle şeylere sesiniz çıkmadığı mizmizlanmadiginiz için oluyodur belki. Ben eşimin ailesinden 11 kişiyi yemeğe alsam her şeyi beraber yaptığımız halde eşim gün sonunda her şey çok güzeldi ellerine kollarına sağlık yoruldun sen de diye sirnaşir. 3 gün yatılı asla kabul etmem onca kişiyi 😂 her şeyi şikayetsiz yaparsaniz normal görmeye başlıyorlar maalesef
Misafirler gelene kadar şikayet ettim zaten o kadar kişiye nasıl yemek yapıcam nasıl yatacak yer ayarlicam diye onlar geldikten sonra misafirin yanında sürat asamadim yada tepki göstermedim güzel ağırladım ama genede yaranamadim

Misafirler gelene kadar şikayet ettim zaten o kadar kişiye nasıl yemek yapıcam nasıl yatacak yer ayarlicam diye onlar geldikten sonra misafirin yanında sürat asamadim yada tepki göstermedim güzel ağırladım ama genede yaranamadim
Valla ben 11 kişi yatılı agirlayamazdim asla, eşimin surat aştığı/şikayet ettiği ilk anda da kalkar giderdim kendin agirla diye. Sizi tebrik ediyorum sabrinizdan ötürü 😅

Arsız erkek modeli hiçbir şey yokmuş gibi davrananindan, iyi bari bugün sağlam bı kadın duruşu gördük, eriyip gitmemissin, önce bı gönlünü alsın derdi neymiş anlatsın da öyle yanassin deli midir nedir 😏

Arsız erkek modeli hiçbir şey yokmuş gibi davrananindan, iyi bari bugün sağlam bı kadın duruşu gördük, eriyip gitmemissin, önce bı gönlünü alsın derdi neymiş anlatsın da öyle yanassin deli midir nedir 😏
Asla ilk önce hatasını anlayacak isterse boşanmaya gitsin çünkü benim suçum yok yeter artık kendimi ezdirmiycem Maymun gözünü açtı derler ya öyle oldu kendinden soğutuyor görünce yüzünü şeytan görmüş gibi oluyorum midemi bulandırıyor hicbirsey olmamis gibi davranması

Eşleriniz nasıl bu kadar şımarabiliyor ya. Uzak akrabalarını ağırlıyorsunuz, sizi memnun etmek için etrafınızda pervane olması lazım, her işe koşması lazım. Adam üstüne size kötü davranıyor.

Bu şekilde davranan adamla birlikte olmak içinizden gelmez tabi. Ama adam size kendinizi suçlu hissettiriyor belli ki. Öncelikle şunu bilin; sizi önemsemeyen adamın cinsel taleplerine karşılık vermek zorunda değilsiniz.

Eşleriniz nasıl bu kadar şımarabiliyor ya. Uzak akrabalarını ağırlıyorsunuz, sizi memnun etmek için etrafınızda pervane olması lazım, her işe koşması lazım. Adam üstüne size kötü davranıyor.

Bu şekilde davranan adamla birlikte olmak içinizden gelmez tabi. Ama adam size kendinizi suçlu hissettiriyor belli ki. Öncelikle şunu bilin; sizi önemsemeyen adamın cinsel taleplerine karşılık vermek zorunda değilsiniz.
Kesinlikle değilim bunu biliyorum önceden toydum ezilip bükülüyordum ama daha iyi anladım artık beni üzdüğünde karşılığını alacak.

Bayramda eşimin ailesi amcaları ve eşleri bizdeydi 3 gün kaldılar sadece yengesi ve oğlu kaldı burdan yazlık almışlardı onların yanında bana sürekli ters kötü davrandı o kadar iyi ağırlamama rağmen ters ters konuştu yemeklere bahane buldu beğenmed herkes herşeyi begenip överken o her zamanki gibi bahane buldu . Amcası ile sahilde içtiler vs karışmadim hicbirsey söylemedim eğlenmeye hakkı var dedim ama yok iyilik yaramıyor. herkes bugün gitti az önce yatağa geçtim etrafı toplayıp anam ağladı kaç gündür gelmiş beyefendi yanaşiyor öpmeye çalışıyor kırdığı kalbimi onarmadan birde reddettim bende hiç oralı olmadım . Sonra yastık battaniye aldı başka odaya geçti gönlümü alıp özür dilemesi gerekirken hiç üzülmedim bile öküz bide beni suçluyordur kafasında şimdi
Bu tarz şeylere karşıyım ben ya.eski çağdakiler gibi düşünüyorum valla kim ne derse desin.yatağa küs girilmez.bir derdiniz varsa adam gibi konuşun.çok hassas bir konu.ondan sonra neler yaşanıyor burada okuyoruz.kaç tane konu var?

Bu tarz şeylere karşıyım ben ya.eski çağdakiler gibi düşünüyorum valla kim ne derse desin.yatağa küs girilmez.bir derdiniz varsa adam gibi konuşun.çok hassas bir konu.ondan sonra neler yaşanıyor burada okuyoruz.kaç tane konu var?
Kalbimi kırdıktan beni aşağıladiktan sonra ona istediğini verirsem arsızlaşacak insanların yanında daha fazla kırıp dökecek aman zaten ben ne yapsam susuyor diyecek asla.. bende bu dünyaya 1 defa geliyorum sevilip değer görmek gönlümün alınmasıni en doğal hakkım oda eğer benim hayat arkadaşım ise gönlümü almayı bilecek yada beni kırıp dökmeyecek

Kalbimi kırdıktan beni aşağıladiktan sonra ona istediğini verirsem arsızlaşacak insanların yanında daha fazla kırıp dökecek aman zaten ben ne yapsam susuyor diyecek asla.. bende bu dünyaya 1 defa geliyorum sevilip değer görmek gönlümün alınmasıni en doğal hakkım oda eğer benim hayat arkadaşım ise gönlümü almayı bilecek yada beni kırıp dökmeyecek
Arkasından konuşsaydın. Erkeklere açık açık söylemezsen hep anlamıyorlar.

Yani size kötü davranan adamla sevişmek zaten içinizden gelmez ama adam size kötü davrandığının farkında bile değil

Böyle davranmak onun bu davranışlarını değiştirmez
Kendini suçlu gören bir adam yok çünkü

Ben eşimin yaptığım ya da söylediğim bir söze bozulduğunu anında yüzünden anlarım ve o an için telafi etmeye çalışırım eğer hatalıysam
O da aynısı

Hem 3 gün boyunca misafir ağırlamışsınız hem de ne kırgınlığınız ne yorgunluğunuz görüşmüş

Normal zamanlarda davranışı bu olabilir mi
Daha önce hiç konuştunuz mu

Back
X