- 11 Eylül 2023
- 985
- 138
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
Yok yok b*k yesin o bide küsüyor hadsizKurusa da verme kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok b*k yesin o bide küsüyor hadsizKurusa da verme kız
Şu erkeklerin hem suçlu hem güçlü tavırları beni deli ediyor çok bilmişlerYok yok b*k yesin o bide küsüyor hadsiz
Benide artık gına geldi susmuycam valla şimdi reddedilme şokunu yaşıyor ohh içimin yağları eridiŞu erkeklerin hem suçlu hem güçlü tavırları beni deli ediyor çok bilmişler
Benide artık gına geldi susmuycam valla şimdi reddedilme şokunu yaşıyor ohh içimin yağları eridi![]()
Evet kesinlikle çok şımarıklar bide herşey olsun istiyorlar sen beni aşağıla kız bağır manipüle et sonra şeyinin keyfini sür bide oldu canım başka"Ellerine sağlık bitanem, 3 gün uğraştın misafir ağırladın yoruldun iyiki varsın " diyeceğine bir de eleştirip tepeye çıkıyor başka odaya geçiyor trip atıyor beyfendi. Şaka gibi bazı erkekler ya. Erkeklerin genlerine de hormonlu bir şeyler katılmış herhalde.
Bugün o kadar yoruldum ki birkaç kere yorumu okuyup anlamaya çalıştım. Kuruş olarak okudum o ne alaka ya diye düşünürken sonra jeton düştüKurusa da verme kız
Bu gece senin kocanın yüzünden kendi kocama da gıcık oldum iyi mi shshsh sinir oluyorum bazen hepsine
Bence kuruş da olur shsh kuruş da vermesin yani bu gece hiçbir şey vermesinBugün o kadar yoruldum ki birkaç kere yorumu okuyup anlamaya çalıştım. Kuruş olarak okudum o ne alaka ya diye düşünürken sonra jeton düştü![]()
Ahahahah çok üzgünüm bunun içinBu gece senin kocanın yüzünden kendi kocama da gıcık oldum iyi mi shshsh sinir oluyorum bazen hepsine
Erkolarin nankörlüğü üstünde su gezegenler bizimkilerin kafasına çarpıyor bencegece gece biri yemeği beğenmemiş biri 3 gün misafiri ağırlanmış trip atmış
ne oluyor bu kocalarınıza hanımlar
Alışkanlık haline getirecek sonra bunu ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum yaHelal olsun soru sahibiKaç gün boyunca burnundan getirsin sonra yatakta canım cicim
küfür ederim de banlanırım
![]()
Bunlar alışmışlar kleopatracım kadın ağırlasın hizmet etsin biz anca boş boş oturup eleştirelim ama yatakta da ben istediğimde sevişsin... Oldu paşam üstüne sos fıstık da ister misin?Alışkanlık haline getirecek sonra bunu ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum ya
Helal olsun Sureklı eş amcası yengesi böyle kabul ediyorsanızHep geliyorlar 2 ayda bir falanseviyorlar beni o yüzden bende seviyorum onları yani misafir seviyorum ama eşim böyle yapınca agirlayasim bile gelmiyor
Kimsenin sustuğu yok evime gelen misafirin yanında kavga etmem ayıptır misafir üstüne alınır. Ona yengem tepki gösterdi sadece kuzeni ile ne saçmalıyorsun gayet güzel olmuş vs diyegelen misafirler eşinizin hareketlerini görüp susuyor
siz de laflarını sindirip susuyorsunuz
sonra adamın derdi olmasına rağmen yine siz gidip konuşuyorsunuz
adam trip atıyor derdi neyse artık
böyle danışıklı dövüşlerden çok yoruldum..
herkes sanki rol yapıyor aman ağzımızın tadı kaçmasın
hemen çözülebilecek herrrr türlü meselede valla imanım gevredi yeter iletişim kuralım nolur ya![]()
Aynen öyle canım katılıyorum .Bunlar alışmışlar kleopatracım kadın ağırlasın hizmet etsin biz anca boş boş oturup eleştirelim ama yatakta da ben istediğimde sevişsin... Oldu paşam üstüne sos fıstık da ister misin?