Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ruh hastası bir eş.
- Konu Sahibi Hanzadens
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
22 yaşındauım büyük çocuk 3 yaşında demişsin daha kendin çocukken keşke yapmasaydın çocuk. Ne kadar korunma yöntemi varsa uygula spiral , hap falan 3. Yü yapma.Korunuyorum ikincisi korundugum halde oldu zaten kendisi şuan beni elde tutmak için üçüncü çocuk istiyo
Üniversite hayalini anlıyorum ama kazandın 4 yıl nasıl okuyacaksın bebeklere kim bakacak. Bu adam evde ruj sürmene takmış okula yollamaz ki yollasa salakça kıskançlıklarla seni bitirir. 4 yılın sonunda kpss olacak derken zaten bu adama mecbur kalacaksın.
İlahiyat ve üni okumayan bir arkadaşım sübyan okulumu ne deniyor bilmiyorum çocuklara kuran falan öğretiyordu o tarz bir iş bulsan yada zincir market üniyi açıktan okumanı tavsiye ederim çünkü maalesef ülkede üni bitince iş hazır olmuyor .
Kades uygulaması telefonunda hazırda dursun
Biri Bir buçuk diğeri de üçe girecekKaç yaşında çocuklar?
Kaç yaşında çocuklar?
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Defalarca yazdık siZe planlamanız mantıklı değil diye ama ikna olmuyorsunuz, yaşayarak göreceksiniz artık. Üniversite okumak size ne kazandıracak? Günümüzde birkaç belli başlı bölüm ve üniversite haricinde okul bitti işin hazırlık bir durum yok. Siz bir de açıktan okuyacağım diyorsunuz. Gerçekten ne sanıyorsunuz, ne olacağını düşünüyorsunuz? Okumak istiyorsanız elbette okuyun ama bütün planlarınızı kurtuluş yolu gibi okulu bitirmek üzerine kurmayın.
Açıktan okuyacam zaten gidemem iş için de evde temizlik işiyle bir kaç kişiyle görüştüm çocuklu kabul etmiyorlar22 yaşındauım büyük çocuk 3 yaşında demişsin daha kendin çocukken keşke yapmasaydın çocuk. Ne kadar korunma yöntemi varsa uygula spiral , hap falan 3. Yü yapma.
Üniversite hayalini anlıyorum ama kazandın 4 yıl nasıl okuyacaksın bebeklere kim bakacak. Bu adam evde ruj sürmene takmış okula yollamaz ki yollasa salakça kıskançlıklarla seni bitirir. 4 yılın sonunda kpss olacak derken zaten bu adama mecbur kalacaksın.
İlahiyat ve üni okumayan bir arkadaşım sübyan okulumu ne deniyor bilmiyorum çocuklara kuran falan öğretiyordu o tarz bir iş bulsan yada zincir market üniyi açıktan okumanı tavsiye ederim çünkü maalesef ülkede üni bitince iş hazır olmuyor .
Kades uygulaması telefonunda hazırda dursun
Bütün planım tabiki de sadece okul değil ama bu durumda da çalışamıyorum çocuklar var kv ye söyledim kabul etmedi bakmayıDefalarca yazdık siZe planlamanız mantıklı değil diye ama ikna olmuyorsunuz, yaşayarak göreceksiniz artık. Üniversite okumak size ne kazandıracak? Günümüzde birkaç belli başlı bölüm ve üniversite haricinde okul bitti işin hazırlık bir durum yok. Siz bir de açıktan okuyacağım diyorsunuz. Gerçekten ne sanıyorsunuz, ne olacağını düşünüyorsunuz? Okumak istiyorsanız elbette okuyun ama bütün planlarınızı kurtuluş yolu gibi okulu bitirmek üzerine kurmayın.
Açıktan okuyacamÜniversitesi okurken çocuklarına kim bakıcak ki ?
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Evde cagri merkezi isi bulun ya da evden calisabileceginiz baska is bulun.Açıktan okuyacam zaten gidemem iş için de evde temizlik işiyle bir kaç kişiyle görüştüm çocuklu kabul etmiyorlar
Çok araştırdım paketleme vs ye giriştim bir ara az kalsın dolandiriliyordum çağrı merkezi de nasıl oluyor ki yani js ilanı vs den mi başvuruluyorEvde cagri merkezi isi bulun ya da evden calisabileceginiz baska is bulun.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
ilahiyat günümüz türkiye’sinde en garantiSenin çalışma durumun var mı? Eşin sorun çıkarır mı yazın çalışsan?
İlahiyat okumak iş açısından riskli değil mi? Öğretmenlik okusan daha iyi. Özel ders verebilirsin, çocuklarına da katkın olur. Hem eşinde kabul eder bence öğretmenlik okumanı.
iş bence. inş
kazanır da şu üniversite sayıklaması geçer. hayır olmuşla ölmüşe çare yok da b.k gibi gördüğün kurtulmak için 40 takla attığın adamdan niye 2 çocuk ben anlamıyorum kadınları yemin ederim
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
baba yiyecek almıyor anan hayal dünyasında zaten. ayda bir kaçıp gitme planları kuruyor hiçbir dayanağı olmadan 22 yaşı ve 2 bebekle.büyük çocuk ki 3 yaşında bildiğin ilgisizlikten depresyonda. bu üye ne zaman konu açsa parçalar birleştikçe daha da üzülüyorum o iki sabiye.Dişinizi sıkıp sınava girdiğinizde ne olacak? Her rengi boyadınız, bir üniversiteniz kaldı. Çıkın hayal dünyasından. Makarna, pilavla çocuk büyüteceğinize köye gidip iş görmeniz daha mantıklı. En azından köy ortamında daha çeşitli beslenebilir çocuklar.
Son düzenleme:
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Sen okuyana kadar çocuklar ne olacak? Sadece eşin ve senin aranda problem olsa idare et oku öyle ayrıl. Ama eşin çocuklara da bakmıyor. Ne yiyorlar diyorum arada patates alır diyorsun sanki patatesin Bi besleyiciliği var. Çocuklara daha acil Bi çözüm bulman lazım.İlahiyat okuyacam bütün sene çalıştım umutluyum
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Çok araştırdım paketleme vs ye giriştim bir ara az kalsın dolandiriliyordum çağrı merkezi de nasıl oluyor ki yani js ilanı vs den mi başvuruluyor
Bulunduğun yerdeki anaokullarına kreşlerine git görüş. Hem çocuklarını okutursun orada hem de eline ayda az biraz para geçer. Özel ya da devlet diye ayırmadan git konuş, iş talep et. Çocukların masrafını maaşından kessinler.
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
ilahiyat günümüz türkiye’sinde en garanti
iş bence. inş
kazanır da şu üniversite sayıklaması geçer. hayır olmuşla ölmüşe çare yok da b.k gibi gördüğün kurtulmak için 40 takla attığın adamdan niye 2 çocuk ben anlamıyorum kadınları yemin ederim
Bu konuda bilgim yok. Ama ilahiyat bitirse bile yinede atanma gibi bir durum olmuyor mu? Yinede sınava hazırlık süreci olur diye düşünüyorum.
Öğretmenliği kazansa, öğrenciyken de ders verebilir hem de yarın öbür gün çocuklarının eğitimine de faydası olur okulu 7 yıla da bitirse en azından çocukalra avantajı olur gibi geldi.
Sadece lise mezunu birine iş verirler mi pekiBulunduğun yerdeki anaokullarına kreşlerine git görüş. Hem çocuklarını okutursun orada hem de eline ayda az biraz para geçer. Özel ya da devlet diye ayırmadan git konuş, iş talep et. Çocukların masrafını maaşından kessinler.
Peki ne öğretmeni olarak benim bildiğim saten çok yığılma var edebiyat vs de sayisalim da iyi değil fikir amaçlı soruyorum ne öğretmeni olmalıBu konuda bilgim yok. Ama ilahiyat bitirse bile yinede atanma gibi bir durum olmuyor mu? Yinede sınava hazırlık süreci olur diye düşünüyorum.
Öğretmenliği kazansa, öğrenciyken de ders verebilir hem de yarın öbür gün çocuklarının eğitimine de faydası olur okulu 7 yıla da bitirse en azından çocukalra avantajı olur gibi geldi.
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Yani şimdi bir şey diyeceğim de. Bu kadar okuma heveslisiysen bekarken direnip okusaydın. 2 çocuk evde bakan bile yok saçma sapan besleniyorlar ilahiyat okuyacammış.Dişinizi sıkıp sınava girdiğinizde ne olacak? Her rengi boyadınız, bir üniversiteniz kaldı. Çıkın hayal dünyasından. Makarna, pilavla çocuk büyüteceğinize köye gidip iş görmeniz daha mantıklı. En azından köy ortamında daha çeşitli beslenebilir çocuklar.
O iki sabi dediğiniz çocuklara anneleri ellerinden geleni yapiyor en azından benim yaşadığımi yaşamasınlar diye çabalıyorum çocuklar çok küçük bakacak kimse olmadığı halde yine bir iş arama gayreti içindeyim ama çocukla kabul etmediler temizlik işi için ama gene pesetmedim yine arıyorum ayriyeten üniversite sınavına hazırlanmak hayal dünyası mibaba yiyecek almıyor anan hayal dünyasında zaten. ayda bir kaçıp gitme planları kuruyor hiçbir dayanağı olmadan 22 yaşı ve 2 bebekle.büyük çocuk ki 3 yaşında bildiğin ilgisizlikten depresyonda. bu üye ne zaman konu açsa parçalar birleştikçe daha da üzülüyorum o iki sabiye.
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
ilahiyat mezunları kuran kurslarına atanıyor okullara öğretmen olarak atanıyor üstelik çok düşük puanlarla. iş o ki hükümet değişmeden kapağı bi yere atsın. devlete fen mat öğretmeninden çok din öğretmeni atanıyor neyse bu konu beni çok sinirlendirği için buraya girmeyim.( din karşıtlığı değil eğitme verilen değer derdim)Bu konuda bilgim yok. Ama ilahiyat bitirse bile yinede atanma gibi bir durum olmuyor mu? Yinede sınava hazırlık süreci olur diye düşünüyorum.
onun dışında bu ülkede şu alamdan sonra aklı olan öğretmenlik okumaz 1 milyon atanamamış öğretmen var ve katlanıyor