• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası bir eş.

Merhaba arkadaşlar buraya içimi dökmek ve biraz rahatlamak için yazıyorum.
Eşimle aramızda olan problemleri bilen bilir.
Neyse dün sabah erkenden çıktı günlük rutin bu çıkar gece gelir.ben ise onsuz çocuklarımla çok mutluyum evimi temizledim yemeğimizi yaptım sınavıma çalıştım çocuklarımla oturdum haftada bir dizi izlerim sadece oda biraz kafam dağılsın diye saat gece onda geldi mutfağa gitti yinemi yemek yok burda yatıyorsun bari yazın köye gel anam orda yaşlı hâliyle iş görüyor sen şeref...sin seni başıma bela aldım bir halta yaramazsin ne kahvaltı var ne akşam yemeği köye gider üç gün duramazsin baba evinde on gün duramazsin ben enayimiyim hergun köye gaz yakıyorum diye türlu hakaretler etmeye başladı. Tabi belliydi annesi doldurup göndermişti.
Hanımlar bir yıl boyunca köyde annesiyle durdum kadın yaşlıyım demedi hayatımı mahfetti öyle şehre geldik ama gene kışın beraber duruyoruz anası istiyor ki gideyim hizmet edeyim gene beraber duralım. Ama kadının dilinin kemiği yok eşim desem ben artık onu kafamda bitirmiştim gelse gelmese dursa durmasa farketmiyor benim için. Eşim eve doğru dürüst birşey almaz çünkü kayinvabamin maaşı yetmiyor o ise çalışmıyor sadece köye gidip geliyor. Hâliyle benim yapacağım yemekler Makarna çorba pilav diye dolaşıp döner birdefa sebze meyve alsa diğer sefer almaz para yok der gece gelir yaptığım yemekleri yemez kahvaltılık şeyler yapar yer . Bende dün ne alıyorsun ki ne yapayım dediğim için sen burda yatacan bende enayi gibi Alaçam mi bunlar sana çokta bile dedi babanin evinde ne yiyordun ki dedi.. daha neler neler istiyor ki ben gideyim köye hizmetlerini göreyim anca öyle iyi olurum çok yoruldum çok dün içimden çıkıp gitmek geldi o kadar onur kırıcı şeyler söylüyor ki . Düşünün üvey annemin bana küçükken yaptığı şiddeti bile hakediyorsun dedi dün ağzını burnunu kırdırma bana gibi şeyler söyledi artık yavaş yavaş şiddete meyilli oluyor gibi . Ben istediğini yapmadıkça cirkinlesiyor sırf dün TV izledim diye sen tap ona sen burda yat kazık gibi karisin anam orda çalışsın sırf bu aralar ruj sürüyorum bakimliyim diye oda evin içinde hayırdır sen gibi imalarda bulunuyor telefonumu alıp kontrol ediyor vs daha neler neler odaya gittim uzun uzun ağladım sık dişini dedim kendime sınava 7 gün kaldı hele bu sınav geçsin Allah büyük dedim kendi kendime....

Eşiniz eve bırakmıyor mu?

Kaç çocuk var kaç yaşındalar?

Sizin için en mantıklısı yazın işe girip, yarım gün bile olsa çalışmak. Çocukların karnı doyar düzgünce böyle olmaz. Eşin ne kadar maaş alıyor?

Cocuklar birde cocukta degil neden boyle bir adami birden fazla kez baba yapma geregi duydunuz ki? Bir yolunu bulup ayrilin universiteye baslarsaniz ne yapacaksiniz cocuklara kim bakacak? Bir is bulun once para biriktirmeye bakin.

2dir yazıyorum hayat planınız mantıklı değil. Kimden aldınız üniversite aklini bilmiyorum ama sizin durumunuzda şimdi dert üniversite okumak mı gerçekten 😒 4 sene okul, sonra da bir de kpss falan. Yani bu kavga dövüşün içinde akıl işi değil.
Her gün kavga dövüş Yok oda ben hep görmezden geliyorum yüz göz olmamak için annesi doldurup salıyor işte arada benim suçum değil. Bu var elimde mantıklı olan büyük çocuk 3 küçüğü bir buçuk hiç kimse bakmaz işe ben bunları nereye bırakıp gideyim küçüğüm daha emiyor gene çalışırım işe girip ama çocuklar az büyürse o esnada da boş kalmak yerine uniye basliyim dedim

Eşiniz eve bırakmıyor mu?

Kaç çocuk var kaç yaşındalar?

Sizin için en mantıklısı yazın işe girip, yarım gün bile olsa çalışmak. Çocukların karnı doyar düzgünce böyle olmaz. Eşin ne kadar maaş alıyor?
Eşim çalışmıyor köye gidip anası babası gilin köy işini bahane Edip geceye kadar orda duruyor kayinvabamin emekli maaşı onun elinde onunla iki evi idare ediyor

2dir yazıyorum hayat planınız mantıklı değil. Kimden aldınız üniversite aklini bilmiyorum ama sizin durumunuzda şimdi dert üniversite okumak mı gerçekten 😒 4 sene okul, sonra da bir de kpss falan. Yani bu kavga dövüşün içinde akıl işi değil.
Bu Bi plan değil aslında. Bu çileyi çekmek için bi bahane, kendini oyalamak için kurduğu hayal. Sınava girecek kaç puan alacak ne bölümü kazanacak 2 çocukla nasıl okuyacak okusa nasıl iş bulacak o zamana kadar çocuklar ne olacak. Pilavla makarnayla çocuk mu büyür.

Bu Bi plan değil aslında. Bu çileyi çekmek için bi bahane, kendini oyalamak için kurduğu hayal. Sınava girecek kaç puan alacak ne bölümü kazanacak 2 çocukla nasıl okuyacak okusa nasıl iş bulacak o zamana kadar çocuklar ne olacak. Pilavla makarnayla çocuk mu büyür.
İlahiyat okuyacam bütün sene çalıştım umutluyum

Her gün kavga dövüş Yok oda ben hep görmezden geliyorum yüz göz olmamak için annesi doldurup salıyor işte arada benim suçum değil. Bu var elimde mantıklı olan büyük çocuk 3 küçüğü bir buçuk hiç kimse bakmaz işe ben bunları nereye bırakıp gideyim küçüğüm daha emiyor gene çalışırım işe girip ama çocuklar az büyürse o esnada da boş kalmak yerine uniye basliyim dedim
Oncelikle kesinlikle korununda ucuncu cocuk olmasin. Sonra evden yapabileceginiz isler bulun cocuklariniz sebze yemek icin babalarinin insafina kalmasinlar.

Eşim çalışmıyor köye gidip anası babası gilin köy işini bahane Edip geceye kadar orda duruyor kayinvabamin emekli maaşı onun elinde onunla iki evi idare ediyor

Senin çalışma durumun var mı? Eşin sorun çıkarır mı yazın çalışsan?
İlahiyat okumak iş açısından riskli değil mi? Öğretmenlik okusan daha iyi. Özel ders verebilirsin, çocuklarına da katkın olur. Hem eşinde kabul eder bence öğretmenlik okumanı.

Oncelikle kesinlikle korununda ucuncu cocuk olmasin. Sonra evden yapabileceginiz isler bulun cocuklariniz sebze yemek icin babalarinin insafina kalmasinlar.
Korunuyorum ikincisi korundugum halde oldu zaten kendisi şuan beni elde tutmak için üçüncü çocuk istiyor

Ayrılmayı düşünüyorum ama ne maddi ne manevî desteğim olmadığı için şuan kendimi garantiye alıp çocuklarla perişan olmamak için ondan sonra ayrilicam
Kendinde küçücüksün daha. Hadi açıktan falan okursun ama iş buldun diyelim kim bakacak çocuklara. Esininde işi yok ama tüm gün annesinin bahçesinde o da bakamaz. Aile yok, düzgün koca yok. Lütfen korun bi çocuk daha olmasın o zaman elin kolun tamamen bağlanır

İlahiyat okumak iş açısından riskli değil mi? Öğretmenlik okusan daha iyi. Özel ders verebilirsin, çocuklarına da katkın olur. Hem eşinde kabul eder bence öğretmenlik okumanı.
Mesela ne öğretmeni ilahiyat tada meslek dersleri hocası olabiliyorum birde önlisans i bitirip puanım yüksek olursa Kur'an kursu öğreticisi bile olabiliyorum

Çok istiyorum calismayi ama çocuklar elimi kolumu bağlıyor

Back