Çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım inşallahinşallah gelişmiştir 2 aydır düzenli poliversin kullanıyorum bu 3. ayım aynı zamanda bu ay eczacımın önerisiyle d vitamını ocean başladım. Bu arada seni takip ediyorum canım mesajlardan inşallah bu ay güzel haberler alacaksın :)
Olsun canım şimdi hormonları düzeltip devam edersinDün yazdığım yazıya doktorumun aramasıyla bilgilendirme yapıyorum ;
Maalesef bu ayki tedavi iptal hormon değerlerim kötü çıkmış ve düzenlemek için doğum kontrol hapı verdi . Düzenleyince başlanacak tedaviye .
Merhaba benim de gelişmiyor gonal f 75 10 gündür kullanıyorum yanında femerayla birlikte hepsi küçük daha siz yukselttiğinizde yanında klomen de kullandınız miAaa az vermiş demekki yumurtalarda bi hareketlilik var bende hiç hareketlilik yoktu letu falan asla ile yaramamıstı gonal f 75 kullandım yanında klomen beş gün banamısın demedi üç gün 100 hala banamısın dememişti sonra iki gün daha 100 yapalım iğneyi bitirelim dedik veee 3 tane yumurtam olmuştu onlada saskındık ki gelişmeseydiler tüp bebek demiştik yanında omega 3 ve polysitol kullandım öncesinde başka takvıyeler kullanıyordum bunlarla degiştirdi perşembe 3 yumurta cuma çatlatmayı yaptık dünde duphaston basladım
Şöyle ki ben ilk gonal f ve klomen 5 gün 75 lik yaptım sonra 3 gün 100 lük yine bişey olmadı en son iğneyi bitirelim biz dedi doktorum ve bir iki tane büyücek gibi duruyor dedi 3 gün daha 100 vuruldum kontrolde 3 tane vardı ikisi aynı boy biri daha ufaktı kalan 75 lik vardı iğnenin içinde o gün onuda vurduk ertesi günü çatlatma vuruldum 36 saat sonrası ve takiben gün asırı değerlendir dedi ve çatlatma iğnesi nin 4. Günü duphaston başladımMerhaba benim de gelişmiyor gonal f 75 10 gündür kullanıyorum yanında femerayla birlikte hepsi küçük daha siz yukselttiğinizde yanında klomen de kullandınız mi
Bana da 75 ile devam et dedi ama buna hiç tepki vermiyor acaba 87.5 yükseltsrm mi diyorumŞöyle ki ben ilk gonal f ve klomen 5 gün 75 lik yaptım sonra 3 gün 100 lük yine bişey olmadı en son iğneyi bitirelim biz dedi doktorum ve bir iki tane büyücek gibi duruyor dedi 3 gün daha 100 vuruldum kontrolde 3 tane vardı ikisi aynı boy biri daha ufaktı kalan 75 lik vardı iğnenin içinde o gün onuda vurduk ertesi günü çatlatma vuruldum 36 saat sonrası ve takiben gün asırı değerlendir dedi ve çatlatma iğnesi nin 4. Günü duphaston başladım
Doktorunuza sormadan yapmayın bence çünkü bizde çok yumurta var sonra birden buyurseler fazla çoğul gebelik olır yada kiste çevirir allah korusunBana da 75 ile devam et dedi ama buna hiç tepki vermiyor acaba 87.5 yükseltsrm mi diyorum
Öyle görünüyor uygulamada kaç çıktıMerhaba kizlar adetimin 30. Günü sanırım pozitif degilmi testim
Yüksek yazıyor ovulasyon ama eşim işte sabah gelecek sabah birliktelik olacak ancakÖyle görünüyor uygulamada kaç çıktı
Hangi uygulamada kuzumÖyle görünüyor uygulamada kaç çıktı
Problem yok zaten silinmeye basladı mı çatladıgı anlamına gelirYüksek yazıyor ovulasyon ama eşim işte sabah gelecek sabah birliktelik olacak ancak
Uygulamalarda taratmısmıydınız bunlarıBu şekilde test suanne zaman yumurtluyorum bilmiyorum yada yumurtlamiyorum
Fermometer kullanıyorum ben memnunumTekrar yaptım bu şekilde
Harika tebrik ederim iğneden sonra önerileri oldu muKızlar selam. 5 gün Femara kullandım. Bugün çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor iğneyi yapabiliriz rahmin muntazam ve iğneye hazır yumurtanda çok güzel dedi. 18 mm yumurta Sizce yumurta büyüklüğü nasıl?
İlişki günlerimizi ve saatlerimizi hesapladı onları söyledi. İğneyi bugün oldum. Bana gelmeden ilişki olmasın demişti. Bugünde yasak verdi yarın gece yarısından sonra saat verdi iğne saatimle hesap yaparak. 3 gün üst üste olduktan sonra daha sonra iki günde bir ilişki şeklinde bayramı geçirin dedi.Harika tebrik ederim iğneden sonra önerileri oldu mu
Güzel haberler alırısnız umarımİlişki günlerimizi ve saatlerimizi hesapladı onları söyledi. İğneyi bugün oldum. Bana gelmeden ilişki olmasın demişti. Bugünde yasak verdi yarın gece yarısından sonra saat verdi iğne saatimle hesap yaparak. 3 gün üst üste olduktan sonra daha sonra iki günde bir ilişki şeklinde bayramı geçirin dedi.