Hayırlı olsun size bu aradaBen iki içiyordum
Bi zamanı olduğunu düşünmüyorum ben bir senedir çeşitli folıkasit kullandım doktorum hiçbirinde şu zaman başla demedi hemen bsladom nasıl denk geldiyseHayırlı olsun size bu aradapeki ne zaman başlanıyor adet bitiminden bir sonraki adete kadar mı
İki içiyorumKızlar inostolü günde kaç tane içiyorsunuz?
Bu süreçte incir yemiş miydinBi zamanı olduğunu düşünmüyorum ben bir senedir çeşitli folıkasit kullandım doktorum hiçbirinde şu zaman başla demedi hemen bsladom nasıl denk geldiyse
Hayır ama iğne kullan dolan sonra ikinci doz arttorımından sonra hala gelişme olmayınca iki üç tane yedim etki etti mi bilmem ama iğneden dolayı üç yumurtam gelişmisti başka arkadaşlar incirle büyüdüğünü ama geç catladogını sıylemişlerdi çatlamak için de havuç falan yeniyorduBu süreçte incir yemiş miydin
Benide ekler misiniz sat 30 Mayıs bat 29 HaziranMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @Cukurova78 @Bidamlaa @cilek gezegeni60 @ayseaysss sdaak @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs D duralika 1 Mayıs 28 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @Veziir 7 Mayıs 6 Haziran bodis 9 Mayıs 10 Haziran @Tugce9242 12 Mayıs 12 Haziran @Betusslu 14 Mayıs 15 Haziran @balbadem2024 14 Mayıs 16 Haziran @Dileekkg 23 Mayıs 22 Haziran @pembe kurklu 29 Mayıs 30 Haziran @gzd9097 31 Mayıs 30 Haziran cidooss 30 Mayıs 1 Temmuz E ela_mommy 10 Haziran 10 Temmuz @ayb00 21 Haziran 21 Temmuz B burciut 19 Haziran 22 Temmuz M Marryyj 15 Haziran
Nasip aslında ya. Rabbim nasil edince oluyorHayır ama iğne kullan dolan sonra ikinci doz arttorımından sonra hala gelişme olmayınca iki üç tane yedim etki etti mi bilmem ama iğneden dolayı üç yumurtam gelişmisti başka arkadaşlar incirle büyüdüğünü ama geç catladogını sıylemişlerdi çatlamak için de havuç falan yeniyordu
Merhaba hangi hastanede yapıldı. Bende devlette yaptırcam . İstanbul da oturuyorumYeni bir teknik çıkmış devlet Hastanesi'nde yaptirdim ben doktorum söyledi sadece ilaca para veriyosun alttan muayene eder gibi yaptı ağrım acım olmadı anestezi falan yapmadı bir sorun isterseniz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişfotoyu yükledim şimdi, yurtdışında yaşıyorum acilden gidip kan verme vs yok o yüzden randevumu aldım bekliyorum bakalım
Çok sevindim sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşallahKızlar az önxe tsst yaptım diyecek hiçbir kelime bulamıyorum
Dualarım hepinizle tez vakitte sağlıklaÇok sevindim sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşallahbizlerede dua et darısı başımıza inşallah
Bir sorum olacaktı. Hormon değerleriniz nasıldı E2 LH vs. Yüksek olmuşmuydu hamilelikten önceDualarım hepinizle tez vakitte sağlıkla
E2 biraz yüksekti yumurtlama olduktan sonra normale donmıstu iğnelerden sonra hatırladıgım kadarıyka dıs merkezde yapılmıstı bakamıyorum internetten lh düşüktü benım yumurtlamam zaten olmuyordu doktorum stresten oldugunı söylemişti cubkı bebek düşünmeden önce geçte olsa döngüm baslardı bebek düşünmeye basladıgım 3. Ay sonrasında hep ilaç ile başlattık amh 11 di mesela yumurta sayımız pcos oldugumuz için cok tek odak noktamız aslında var olan çok yumurtaları saglıklı büyütmek ama hepsinin aynı anda büyümemesi için gonalf kullanırken temkinli davranmıstıkBir sorum olacaktı. Hormon değerleriniz nasıldı E2 LH vs. Yüksek olmuşmuydu hamilelikten önce
Yani bence ilaç kullanmayın hCG baktırın sık sık ilişki üzerinden kaç gün geçti benim doktorum duphaston veriyordu varsa tutunmasını sağlar yoksa döngü baslatır diyerek ama test yaptıktan sonra baslatırdıMerhaba arkadaşlar bende de pcos varmış açıkcası son yıllarda aşırı kilo aldım bu yüzden ortaya cıktığını söyledi doktor 2. bebek istiyoruz dedim o zaman bir tedavi uygulamayalım kilo vermeye calış dedi gönderdi.Bugünde tam olarak adet gecikmemin üzerine 15 gün oldu aylardır olmuyor diyede bebek denemelerini salmıştık baya 9 haziranda korunmasız birlikte olmuştuk bu ay ilk oda takvime göre yumurtlama günüme denk gelmiyor tabii takvimim de hiç tutmuyor orası ayrıaslında cok erken evet ama mide bulantısı kasık batmaları baş ağrısı vs yaşıyorum bu belirtiler cok uzun zamandır var ama birliktelikten sonra hemen başladı bu akşamda aşırı kasık ve bel ağrım var sanki hep regl olacakmışım gibi geliyor ama olmuyor bir türlü geçen hafta testte yaptı doktor negatifti ama daha 2 hafta gibi kısa bir süre olduğu için adet sökücü yazmadı benimle aynı durumu yaşayan var mı bebek olabilir mi ağrılarım için ilaç içmelimiyim sizce bu akşam cok ağrım var
İlk ilişki 9 haziranda oldu 3 hafta oldu tam bugün uyandım sürekli kusma vardı gittim kan verdim tekrar sonuc bekliyorum bakalım ama sabah erken gebelikte yaptım yok gibi var gibi tuhaftı ondan gittim kan da verdim bakalımYani bence ilaç kullanmayın hCG baktırın sık sık ilişki üzerinden kaç gün geçti benim doktorum duphaston veriyordu varsa tutunmasını sağlar yoksa döngü baslatır diyerek ama test yaptıktan sonra baslatırdı
İyi yapmışsınız bize de haber verinİlk ilişki 9 haziranda oldu 3 hafta oldu tam bugün uyandım sürekli kusma vardı gittim kan verdim tekrar sonuc bekliyorum bakalım ama sabah erken gebelikte yaptım yok gibi var gibi tuhaftı ondan gittim kan da verdim bakalım
Evet sağlıklı büyümesi gerekiyor o çok yumurtalarımızın . Ben bir kere gonal F kullandım hepsi büyüdü ohss oldum . Sonra bıraktım tedaviyi . Siz ne kadar süredir istiyorsunuz kaçıncı tedavide oldu acaba . Kusura bakmayın çok soru sordum bana umut olsun diyeE2 biraz yüksekti yumurtlama olduktan sonra normale donmıstu iğnelerden sonra hatırladıgım kadarıyka dıs merkezde yapılmıstı bakamıyorum internetten lh düşüktü benım yumurtlamam zaten olmuyordu doktorum stresten oldugunı söylemişti cubkı bebek düşünmeden önce geçte olsa döngüm baslardı bebek düşünmeye basladıgım 3. Ay sonrasında hep ilaç ile başlattık amh 11 di mesela yumurta sayımız pcos oldugumuz için cok tek odak noktamız aslında var olan çok yumurtaları saglıklı büyütmek ama hepsinin aynı anda büyümemesi için gonalf kullanırken temkinli davranmıstık