Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Olup Hamile Kalmak İsteyenler Paylaşım 🌸🤰🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ve bugün sabah birliktelik oldu bugünde testim böyle çatladı insallah.yada hiç yumurta yok belki testlerede guvenemiyorum
Yani bu durumda çatşamıs oluyor gün aşırı değerlendirmeye devam edin benim doktorum hep bu sekılde öneriyor catlamayı ve sonrasında gün asırı değerlendir diyor

Merhabalar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah en yakın zamanda güzel haber alırsınız Yumurtam olmadığı için demişsiniz aklıma takıldı normalde pkos olunca yumurta sayısı çok olmuyor mu acaba

Merhaba canım amin inşallah evet yumurtam yok pkos degil benimki baya erken menopoza girdim o yüzden yumurtam yok hiç

Yani bu durumda çatşamıs oluyor gün aşırı değerlendirmeye devam edin benim doktorum hep bu sekılde öneriyor catlamayı ve sonrasında gün asırı değerlendir diyor
Değerlendirdim canim bakalım 10 gün sonra belli olur yumurtlama oldumu olmadimi göreceğim yoksa diğer ay doktora gidecegim

Merabalar kızlar ben bugün adet oldum. Ne yazık ki bu ayda olmadı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kizlar idrar testini ilişkiden kaç gün sonra yapmak gerekli

Yerleşme kanaması olabilir. Doktoruna söyledin mi peki
Hayır bayramdan dolayı yazmak istemedim bide zaten devam etmesi lavaboya coktıgımda minik minik oldı bi daha olmadı bakalım pazartesi belli olur artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…