Yani bu durumda çatşamıs oluyor gün aşırı değerlendirmeye devam edin benim doktorum hep bu sekılde öneriyor catlamayı ve sonrasında gün asırı değerlendir diyorDün ve bugün sabah birliktelik oldu bugünde testim böyle çatladı insallah.yada hiç yumurta yok belki testlerede guvenemiyorum
Yok hayır vajinal usgde büyüyen bir yumurtam vardı ama çatlama olmamış diye konuşmuştuk doktorumla, çatlama usgde ne zamana kadar görünebiliyor hiç bilmiyorum bunuSizin negatif olduğunda yumrutlama ultrasonda gorndumu.bende testlere güvenemiyorum
Merhabalar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah en yakın zamanda güzel haber alırsınızMerhaba canım oncelikle rabbim herkese hayırlı sağlıkla nasip etsin hepimizin ayrı ayrı sorunları var burada kendimizi hem rahat hemde daha kolay anlayabiliyoruz.Benim yaşım 32 defalarca donasyan yaptırdım ,4.Denemem oldu bu sene içinde bazısı boş gebelik bazısı tutmadı tutanda oldu geçen sene son ikizlerime hamile kaldım 5 aylikkken coronadan dolayı erken doğumla Kaybettim malesef.Ben normal adet olamıyorum.Kendiliginden hamile kalamiyorum yumurtam olmadığı için malesef o yüzden bu yola başvurduk bende de politistik over var.Mayis ayında son 1 adet emriyom kalmıştı malesef olumsuz sonuçlandı doktorum 3 ay sonra görüşelim dedi yazın zor olur dedi kışa doğru yapalım tekrar dedi bakalım benimde bı şekilde maddi manevî yipraniyoruz uğraşıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Merhaba canım amin inşallahMerhabalar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah en yakın zamanda güzel haber alırsınızYumurtam olmadığı için demişsiniz aklıma takıldı normalde pkos olunca yumurta sayısı çok olmuyor mu acaba
Hayırlı bayramlar canımKızlar herkese iyi bayramlar dilerim gelecek bayrama bebeklerimizden girmek dileğiyle
Hayırlı bayramlar canım. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar herkese iyi bayramlar dilerim gelecek bayrama bebeklerimizden girmek dileğiyle
Değerlendirdim canim bakalım 10 gün sonra belli olur yumurtlama oldumu olmadimi göreceğim yoksa diğer ay doktora gidecegimYani bu durumda çatşamıs oluyor gün aşırı değerlendirmeye devam edin benim doktorum hep bu sekılde öneriyor catlamayı ve sonrasında gün asırı değerlendir diyor
Güncel tarihleriniz nedirMerabalar kızlar ben bugün adet oldum. Ne yazık ki bu ayda olmadı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sat 19 haziran bat 22 temmuz. Sizin sonuçlar çıktı mıGüncel tarihleriniz nedir
Pazartesi test yapacagım bakalım neler olacak cumartesi iğneden sonra ki 14. Gün ama test yapıp tahlile gitmem lazımSat 19 haziran bat 22 temmuz. Sizin sonuçlar çıktı mı
14 ama bazen daha geç yada erkende cıkabiliiyorKizlar idrar testini ilişkiden kaç gün sonra yapmak gerekli
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzPazartesi test yapacagım bakalım neler olacak cumartesi iğneden sonra ki 14. Gün ama test yapıp tahlile gitmem lazım
Bugün kahve bi akıntım geldi lavaboya çıkınca ve günlük pedimde görüyorum korktum ama yerleşme kanaması dıyor her yerdeHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Yerleşme kanaması olabilir. Doktoruna söyledin mi pekiBugün kahve bi akıntım geldi lavaboya çıkınca ve günlük pedimde görüyorum korktum ama yerleşme kanaması dıyor her yerde
Hayır bayramdan dolayı yazmak istemedim bide zaten devam etmesi lavaboya coktıgımda minik minik oldı bi daha olmadı bakalım pazartesi belli olur artık herhaldeYerleşme kanaması olabilir. Doktoruna söyledin mi peki
Eğer devam etmediyse bence de yerlesmedirHayır bayramdan dolayı yazmak istemedim bide zaten devam etmesi lavaboya coktıgımda minik minik oldı bi daha olmadı bakalım pazartesi belli olur artık herhalde