- 8 Ağustos 2023
- 5.486
- 5.707
Evet o program dan tarattım yüksek ciktiFermometer kullanıyorum ben memnunum
Şuan yumurtalar yeteri olgunluğa uladmıs demek silikleşmeye basladı mı çatladı demek oluyor o zaman degerlendirebilirsiniz teste devam edin silikleşmeyi takip edinKizlar bugün çok yaptım emin olmak için koyu çıkıyor ovulasyon sanırım pozitif hiç bı belirtimde yok vazgecip şans eseri bakmıştım ama eşim nöbetcisabah ilişki olsa olurmu çok canım sıkıldı
Tüm dualarımız seninle bize çok güzel haberler verKızlar selam, pazartesi günü kan vermiştim beta hcg negatif gelmişti, çarşamba günü de doktoruma muayene oldum birkaç gün sonra adet olmazsan tarlusal kullan demişti, bugün tekrar beta verdim ve 47 çıktı, bu umut bile o kadar güzel ki, pkostan dolayı çok gergindim, buradan da paylaşmak istedim dua edin nolur
Hayırlı olsun inşallah yükselsin ...belirti oldumuKızlar selam, pazartesi günü kan vermiştim beta hcg negatif gelmişti, çarşamba günü de doktoruma muayene oldum birkaç gün sonra adet olmazsan tarlusal kullan demişti, bugün tekrar beta verdim ve 47 çıktı, bu umut bile o kadar güzel ki, pkostan dolayı çok gergindim, buradan da paylaşmak istedim dua edin nolur
Hangisi yeni hangisi eski ben anlayamadımÇatlama olmuşmu sizce şimdi yaptim
hafif bir göğüs şişkinliği var sanki adet öncesi gibi, adet olacağım diye düşünüyordum onun dışında farklı belirti yok şuandaHayırlı olsun inşallah yükselsin ...belirti oldumu
İnşallah degeriniz yükselir belirtiler başlamış ozaman maşallahhafif bir göğüs şişkinliği var sanki adet öncesi gibi, adet olacağım diye düşünüyordum onun dışında farklı belirti yok şuanda
Şimdi tekrar yaptım testler bozuk olabilir mi acabaHangisi yeni hangisi eski ben anlayamadım
Yani posta böyle oluyor testler hep pozitif yada hep negatif görülebiliyor uygulama kaç gösteriyorŞimdi tekrar yaptım testler bozuk olabilir mi acaba
Yuuksek diyor şuan yumurta beyazı akintimda var şansa artık pkodan dolayı gerçekten nezaman ne olduğu anlamıyoruzYani posta böyle oluyor testler hep pozitif yada hep negatif görülebiliyor uygulama kaç gösteriyor
Akıntıda varsa siz takip etmeye devam edin silikleşimce çatlamış oluyır zaten bu ara gün asırı da değerlendirebilir sinizYuuksek diyor şuan yumurta beyazı akintimda var şansa artık pkodan dolayı gerçekten nezaman ne olduğu anlamıyoruz
Ben testlerde pozitifi hiç görememiştim, doktorum da sen ona çok takılma demişti, ovülasyon bile olmadığını düşünüyordum o yüzden siz de denemeye devam edin bence teste canınızı sıkmayın pkosta süreç karışık oluyor anladığım kadarıylaYuuksek diyor şuan yumurta beyazı akintimda var şansa artık pkodan dolayı gerçekten nezaman ne olduğu anlamıyoruz
Merhaba canım oncelikle rabbim herkese hayırlı sağlıkla nasip etsin hepimizin ayrı ayrı sorunları var burada kendimizi hem rahat hemde daha kolay anlayabiliyoruz.Benim yaşım 32 defalarca donasyan yaptırdım ,4.Denemem oldu bu sene içinde bazısı boş gebelik bazısı tutmadı tutanda oldu geçen sene son ikizlerime hamile kaldım 5 aylikkken coronadan dolayı erken doğumla Kaybettim malesef.Ben normal adet olamıyorum.Kendiliginden hamile kalamiyorum yumurtam olmadığı için malesef o yüzden bu yola başvurduk bende de politistik over var.Mayis ayında son 1 adet emriyom kalmıştı malesef olumsuz sonuçlandı doktorum 3 ay sonra görüşelim dedi yazın zor olur dedi kışa doğru yapalım tekrar dedi bakalım benimde bı şekilde maddi manevî yipraniyoruz uğraşıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @Cukurova78 @Bidamlaa @cilek gezegeni60 @ayseaysss @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @duralika 1 Mayıs 28 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @Veziir 7 Mayıs 6 Haziran @bodis 9 Mayıs 10 Haziran @Tugce9242 12 Mayıs 12 Haziran @Betusslu 14 Mayıs 15 Haziran MehmetinAnnesii 14 Mayıs 16 Haziran @burciut 18 Mayıs 20 Haziran @Dileekkg 23 Mayıs 22 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran @pembe kurklu 29 Mayıs 30 Haziran @gzd9097 31 Mayıs 30 Haziran @cidooss 30 Mayıs 1 Temmuz @ayb00 4 Haziran 9 Temmuz @ela_mommy 10 Haziran 10 Temmuz
Merhaba Beni de eklerseniz sevinirimMerhaba hoşgeldin ekliyorum hemen seni de pkosta ya hep pik görenler oluyor yada hiç göremeyenler ateş ölçerek destekliyorum ben ovu takibimi kadın doğum doktıruna gittiniz mi
Dün ve bugün sabah birliktelik oldu bugünde testim böyle çatladı insallah.yada hiç yumurta yok belki testlerede guvenemiyorumAkıntıda varsa siz takip etmeye devam edin silikleşimce çatlamış oluyır zaten bu ara gün asırı da değerlendirebilir siniz
Sizin negatif olduğunda yumrutlama ultrasonda gorndumu.bende testlere güvenemiyorumBen testlerde pozitifi hiç görememiştim, doktorum da sen ona çok takılma demişti, ovülasyon bile olmadığını düşünüyordum o yüzden siz de denemeye devam edin bence teste canınızı sıkmayın pkosta süreç karışık oluyor anladığım kadarıyla