Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu hangi uygulamaUygulamada böyle diyor cidden doğru olabilir mi?
Fermometer canımCanım bu hangi uygulama
AynıyızMerhaba kızlar bu ay bizde deneme yaptık ama iki aydır düzensiz denemeyle tutmadı bu aydan ümidim var sat 7 Haziran bat 4-5 temmuz gece olduğum için kestirmedim Bugün dayanamayıp erken testlerden yaptım tabiki negatif şuanlık
Teşekkür ederimmmCanım elenmedikkkk yeni bir ay için şansımız var daha önce oldu yine olacak yalnız değilsin yanındayım
Maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah aslında gerçekten tam vazgectigin yada pek kafana takmadığin anda oluyor böyle güzel şeylerKızlar bu topik gercekten uğurlu ilk tabloda ismimi yazdimistim 2. De nasilsa olmuycak diyip yazdirmadim ama sizleri sürekli takip ettim :) Alahim isteyen herkese nasip etsin :) yanlış görmüyormuyorsam galiba hamileyim
Ovulasyon testimde geçen hafta bugün cumartesi akşam çatladı erken yaptım testi bakalım hayırlısı olsunAynıyız
Teşekkür ederim sizde öyle saglikla gelsinler inşallahTebrik ederim sağlıkla kucagınıza alın
Gercekten öyle oluyor gecen aylarda hemen test alip yapiyordum negatif gormekten sıkıldım bu ay adete kadar yapmiycam diye söz verdim kendime ve sonuçMaşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah aslında gerçekten tam vazgectigin yada pek kafana takmadığin anda oluyor böyle güzel şeyler
Hakkında hayırlısı olsun canım benim çok sevindim senin adına inşallah ben de öbür aydan umutluyum birazGercekten öyle oluyor gecen aylarda hemen test alip yapiyordum negatif gormekten sıkıldım bu ay adete kadar yapmiycam diye söz verdim kendime ve sonuç
Benim de bat 4-5 Temmuz. Daha erken benceMerhaba kızlar bu ay bizde deneme yaptık ama iki aydır düzensiz denemeyle tutmadı bu aydan ümidim var sat 7 Haziran bat 4-5 temmuz gece olduğum için kestirmedim Bugün dayanamayıp erken testlerden yaptım tabiki negatif şuanlık
Evet geçen ay tutmamisti ama yumurtlama zamanlarına denk getirememistik bu ayda pikten iki gün önce salı Perşembe günü pik gibiydi cumada pikti Perşembe cuma cumartesi oldu cumartesi son ovulasyonumu yapmıştım silinmeye baslamisti hafiften bakalım hayırlısı olsun pazartesi salı tekrarlamayi dusunuyorum testiBenim de bat 4-5 Temmuz. Daha erken bence
Çok güzel değerlendirmişsiniz, umarım vardırEvet geçen ay tutmamisti ama yumurtlama zamanlarına denk getirememistik bu ayda pikten iki gün önce salı Perşembe günü pik gibiydi cumada pikti Perşembe cuma cumartesi oldu cumartesi son ovulasyonumu yapmıştım silinmeye baslamisti hafiften bakalım hayırlısı olsun pazartesi salı tekrarlamayi dusunuyorum testi
Ben ilk gebeliğimde değilden iki gün önce pozitif ve kanda127 ile öğrenmiştim Ocak ayında bakalım iki ay korunduk kürtaj sonrası sonra deniyoruz işte iki aydır bakalım nasip sağlıklı çocuk olsun daOvulasyon testimde geçen hafta bugün cumartesi akşam çatladı erken yaptım testi bakalım hayırlısı olsun
Yok benim işler karıştı ya. Ara kanama oldum ya ben noldu bitti bilmiyorum 6.gün bugun son 3 gündür aşırı bi kanamam var temiz kırmızı btmiyor blmiyorm nolcakBizim yumurtlamalar yakındı galiba var mı belirti falan
Aaa harika çift kesemi gördüGüzeldi iki hafta sonra gideceğiz kalp atısı vs için doktorumın tavsiyeleri oldu benim ona sorularım normal bi kontroldü ikiz gibi dedi bakaşım iki hafta sonra belli olacak herşey
İnşallah bakalım cumartesi çatlayıp çatlamadığından emin değilim aslında pek sonrasindada hiç olmadı cumartesi gece 1 gibi oldu ilişki ama en geç pazar catlamistir diyorum çünkü 2 gün pik kalıp sonra çatlıyor bayadır takip ediyordum kendimiÇok güzel değerlendirmişsiniz, umarım vardır
Amin İnşallah sizinde tutunmusturBen ilk gebeliğimde değilden iki gün önce pozitif ve kanda127 ile öğrenmiştim Ocak ayında bakalım iki ay korunduk kürtaj sonrası sonra deniyoruz işte iki aydır bakalım nasip sağlıklı çocuk olsun da
Bakalım göreceğiz adetten önce test yapmak kendimi üzüp stres yapmak istemiyorumAmin İnşallah sizinde tutunmustur