Pismanlikla dolu geçmişim ve huzursuz yuvam.

Ya var ya işte bu sebeple dürüstlük falan haketmiyorlar. Üzüldüm canım... Boşver düşünmeye değmez. İmkânın varsa boşa gitsin.

Kosa değil düşman. Bu şekilde bu evliliği sürdürebilecek misiniz. Çünkü bu lağım ağızlı adam hiç susmayacak

Boyle baltalari nerde buluyosunuz ya. Herkesin bir gecmisi var gidip rahibe bulsaymis kaldi ki herkes once kendi damını süpürsün...... Benim icin bosanma sebebi....

Bakire olmayışınızı bir eksiklik bir kusur olarak adletmeyin lütfen. Öncelikle bunu söylemek istedim..
Eşiniz zamanında bunu bilerek evlendiyse 6 yıldır bunu sürekli önünüze sunması çok büyük bir Ayıp ve Vicdansızlık.. Siz çocuğunun annesisiniz. Nasıl bu lafları yakıştırıyor ağzına. Son konuşmanız çok yerinde olmuş. Bu saatten sonra taviz vermeyin. İstersen boşanabiliriz diyerek net tavrınızı koyun. Ben seni ve sözlerini 6 yıl çektim bu zihniyeti Bi ömür daha çekemem dersiniz

Sen sürekli kendini hatalıyım vs olarak gördüğün içn adam da burdan üstüne geliyor.

AynEn şunları demen lazım

Senden önce yaşadıklarım beni ilgilendirir
Ama ben en başından beri senden hiç bir şey saklamadım
Ama şu an çark eden sensin
Bu hangimizi ikiyüzlü yapıyor?

Bu konuyu bırak açmayı bana 1 kere daha imasını yapacak olursan aramızdaki tüm ilişki biter. Bu saattrn sonra istersen 7 cihana evlenirken bakire değildi diye anlat, bu benim değerimden bir şey eksiltmez ama insanlar dönüp de seni ayıplar mahremini anlatıp çocuğunun annesini yaraladığın için.
Bu konuyla ilgili yaşadığın sorunların nedeni ben değilim senin çarpık düşüncelerin. Bunun için ben değil sen değişmelisin. Yoksa hemen şu an bu iş bitsin.

Bunu da öyle ağlaya zırlaya değil çat çat suratına baka baka söyleyeceksin
Tek bir imasında koyacaksın boşanma dilekçesini önüne.

Sen böyle devam ettikçe eksikli gibi davrandıkça ezecek seni

Erkek arkadaşımla bi dönem aynı bunun gibi sorunlar yaşadık.yok rüya gördüm yok aklıma geldi bilmem ne en son tavrımı koydum bi süre konuşmadık. Kapatalım bu konuyu dedi daha sonra hiç açmadı evlilikten falan bahsedip duruyo. Açıkcası ona hiç güvenmiyorum eğer gerçekten konuyu kapatacak olsaydı en başta kapatırdı. Ben cinsel birleşme yaşamadım erkek arkadaşımın evinde kalmıştım bi ara onu kafaya çok takmıştı. Tabiki de çok masum bi kalma değildi. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum bana zamanında çok ağır konuştu üzdü o zaman bi ezilmişim onu fark ettim şimdi karşısında daha kararlı sert duruyorum açmıyo konuları. Ama eminim ilerde eşiniz gibi başıma kakıp hayatı zehir edicek çünkü gizliyo ama hala kafasında eminim. Bi süre şans vermeyi düşünüyorum eğer emin olamazsam ayrılcam ben de. İnşallah bu sorunu atlatırsınız çünkü gerçekten psikolojik olarak ağır tramvalara neden oluyo ama siz özgüveninizi düşürmeyin. Sağlam ve dirençli olun. Allah bile affediyoken eş denen kişiye bi halt düşmez. Tamamen ego ve duyguların çatışması altında eziliyo gibi geldi eşiniz. Gençlerde sorun olur diye düşünüyodum ama meğerse takınca yıllarca peşinden geliyomuş bu duygular. Kendinizi daha fazla ezdirmeyin siz ezdirdikçe o da kendini daha haklı görüyo olabilir. Hataların bedelini hep kadınların ödemesi canımı çok sıkıyo malesef.

Madem geçmişi kafana kakacaktı, evlenmeseydi o zaman. Bir ömrü bu adamla nasıl geçireceksin inan senin için çok üzüldüm canım. Bir adam karısına nasıl boyle iğrenç seyler söyler aklım almıyor, hadı bunları söylüyor diyelim sonra nasıl gelip senınle aynı yatağa girebiliyor. Allah sana çok çok sabır versin, kocana da akıl.

Allah yardimciniz olsun

Kimse gecmisinden utanmasin insan deli kaniyla herseyi yapabiliyor kaza ile insan bile oluyor bir hata yapmissinz ki hata da diyemeyiz sevgiliymissinz olms allah korusun tecavuze de ugrayabilirdiniz. Baska.birsey de olabilirdi esinizin yaptigi cok sayvisizca ve onursuz bir davranis. Eger sizi isveki cilveli gormek iistiyorsa bunu direk soylesin bu ne cirkinlk bu ne haysiyetsizlik . Kmsenin gecmisi ilgilendirmez kimseyi sz zaten pismansinz en buyuk erdem de budur zaten utanmaz adam sinir oldum ya siz suclu deglsiniz bir kere bunu kafanizdan cika4un deli kaniyla her genc kiz her erkek yapabilir zamanin ne getirecegi hc belli olmaz. Allah evladiniza saglk sihhat mutluluk versin

Benim kuzenim buna benzer bi durum yaşadı. Onunki birliktelik değildi. Eski sevgilisi iftira atmıştı. Enişte bey her halti yediği halde kuzenime neler söylemişti o zaman. Erkek milleti hiç birşeyi haketmiyor. Artık eminim

Bu kadar takiyosa evlenmeseymis herife bak.elde edene kadar hersey ok ettikten sonra unutamiyomus enayi gibiymis. Pislik oldugu kesinde.. bu kadar ezilmenin manasi nedir? Bak kizinizda varmis, buyuk buyuk laflar ederse basina gelir yasar ucu sana dokunsada. Bu yuzden kimseye bu konularda izahat vermeyeceksin. Kimi ne ilgilendirir senin ne yasadigin? Buarada sen istedigi yalakaligida yapsan adam hep basina kakacak bunu haberin olsun. O cilve milve yap demesi gunah cikarmaya calismis. Bildigin seni kullanilmis 2. El kadin olarak gorup oyle davraniyor

Adam yalakalık istiyor düşünceniz garip geldi açıkçası. Bu adamı baştan beri sevdiğinize emin misiniz? Benim hoşuma gidiyor sevdiğim insanın saçıyla, başıyla oynamak keşke 24 saat elimin altında olsa. Ben de seviyorum ilgi, şevkat görmek istiyorum. Bunu neden ben bakire değilim ondan istiyor diye düşündünüz anlamadım.

Eşiniz de bu konuda haksız. Siz pişman olabilirsiniz, arkasında da durabilirsiniz. Dürüst olup anlatmışsınız. Keşke kendisi de dürüst olup tavrını belli etseymiş. Aşağılamalar ve psikolojik şiddete dönmüş artık. Yazık. Normalde söylenmeli diye düşünürüm ama keşke "Aşkım sen ilksin" deseydiniz. Hak ettiği buymuş.

Bence bir boşanma yoluna düşün. Kendisini iyice yoklasın. Ağzını kapatmayı düşünüyorsa devam edin, yoksa da bitirin.

Bu konuda da ezilip büzülmeyin. Günahın bedelini eşiniz ödemeyecek. Dini inancınız var belli ki hesap vereceğiniz eşiniz değil şu saatten sonra. Benim başım dik, sana söyledim deyip kenara çekilin.

Çok kez yazmam bunu ama sen boşan. Hatta kavgalı olduğunuz zaman değil normal iyi olduğunuz vakit dilekçe ver. Büyük bir pişmanlık yaşadıktan sonra temcit pilavı gibi çevire çevire getirmez önünüze. Sonra gözünde pişmanlığı görürsdn affedersin, tekrar daha sağlam devam edersiniz. Bunun burnu sürtmeden düzelmez gibi. ( başta söylediğin için yüzde yüz sen haklısın)

Ayrıca şunu söylemeyi unuttum. Her bakire de hiçbir şey yaşamamış anlamına gelmez. Çoğu kişiden duyuyorum bekareti gitmesin diye anal yapıyor ki mide bulandırıcı. Evlendiği kişi de haliyle bakire sanıyor. Aslında böyle zar peşine düşenlere iyi oluyor ya neyse. Veya sevişmenin her aşamasını yaşamış sadece o kısım yaşanmamış. Yani bekaret bir ölçü değil bence.

Aslnda karı koca desteğe ihtiyacınız var. Siz de her hareketini eşinizin, buna yoruyorsunuz. Her erkek ister eşi cilve yapsın, şakalaşsın. Bunda anormal bir durum yok bence.

Çok iyi konuşmuşsunuz ama sanki eşiniz iyi bir dersle düzelecek gibi ailenizin yanına giderken ona kendinizin evliliğinizi düşüneceğinizi söylediklerini unutamadığınızı çok yaralandığınızı herşeyi göze aldığınızı bu süreçte kendisininde düşünmesini söyleyin işin ciddiyetinin farkına vardırın her yaklaştığında (aynı onun yaptığı gibi)söylediklerini unutamadığınızı rüyalarına girdiğini bu şekilde yaşayamadığınızı söyleyin bana çok sizi kaybetmek isteyecekmiş gibi gelmedi
Bir de şu var siz yalakalık yada boyun eğmek gibi algılıyorsunuz ama adam gerçekten sevildiğini hissetmek istiyorda olabilir siz belki gururunuzdan çok cilveli davranmıyorsunuzama eşinizinde aklına acaba aklında eski sevgilisimi var o yüzdenmi bana sıcak değil diye düşünebilir

Peki kocanızın bakir olduğu ne malumdu?
Geçmişinizin arkasında durmamışsınız. Herkes kendine göre hata yapabilir, pişmanlık duyabilir ama önemli olan bunu "ben yaptım" diyerek arka çıkmaktır. Evet hataydı ama ben yaptım. Pişmanlığım ise sadece beni ilgilendirir. Beni de Allahtan başkası yargılayamaz. Bende zar var, sende yok diye benden daha namuslu mu oldun ne malum senin de yapmadığın diye konuşsaydınız bu kadar ileri gidemezdi. Allah bile yargılamak için vefat etmemizi bekliyorken o kim oluyor da yüzünüze vurup duruyor. Lütfen kendinize bunu yaptırmayın lütfen

Bu onun için bir ölçütse evlenmeyecekti evlendiyse açmayacaktı konuyu
Bence tüm haksızlıklarını bu konuyla kapatmaya çalışıyor
Sen zaten pişman olmuşsun yeterince

aynen katılıyorum.erkk ne kdr modernim desede hala bekaret tabu öğrenip evlenincede beter ediyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…