- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi m e n t a l i s t
Ay şöyle yeter diyip boşanma davası açsan bassan kıçına tekmeyi mal gibi kalsa pişmanlıktan sürünse ne hoşuma gider var ya!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki kötü biriymisbağlandım bunu unutucaz dedi. İyi biriydi. Ve evlendik.
Dün yine biyerden konu açıldı geldi geldi benim geçmişime. Unutamıyorum dedi, kendimi enayi gibi aptal gibi hissediyorum bazen, bazen ruyalarima giriyor dedi. Sen boyle bı evlilikten, benden ne bekliyorsun ki, evlilik yıldönümü, doğum günü şu bu ne bekliyorsun yani dedi. Bı sürü ağır laflar.
Valla buna benzer şeyleri duyuyoruz. Bu sebeple diktirenlere hiç kızmıyorum. Doğrucu davut olmaya gerek yok. Yaşadıklarınızın arkadında duramamışsınız diyenler çıkar. İyi de ne yapıcan? Cilveli olsan "ona da mı yaptın " " ondan mı öğrendin" "muamrle iyi " ohooo bir sürü senaryo. Eğer boşanırsan hiiç yüzün yere eğilmesin. Sen tertemizsin kocan utansın. Çocuğunu d o adama bırakma. Sana karşı doldururabilir.
Kesin değildir ama erkek malum her haltı yer, karısı temiz (!) olsun ister. Gerizekalı bir arkadaş -ki kendisi ile şu an görüşmüyorum. Demişti ki erkek yapar, o nefsine hakim olamaz ama kadın yapmamalı!!! Niye dedim. Çünkü o kutsal, anne olacak. Çocuk yetiştirecek. Dedim karını Aldatma bahanen bu demek. Daha da görüşmüyorumEsiniz evlendiginizde bakir miydi?