• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlikla dolu geçmişim ve huzursuz yuvam.

Oyle dedigi zaman neden agliyorsunki ben seni kandirmadim kendin tercih ettin etmeseydin simdi bunca yildan sonra bunlari soylemeye hakkin yok de sen kimseyle birlikte olmadinmi de de yani biseyler bastir seni kotu hissetirmesine izin verme. Yapamicaksa evlenmeseydi pasa valla ne o...... kadinlar gordum her halti yiyip sirf cenesiyle kocasini parmaginda oynatan gercektn dunya cok adaletsiz

Herkesin evlilik kriteri kendine. Bakire kadın bakir erkek isteyeni yargılamıyorum. Ama sen ondan zaten bir şey saklamamışsın. Saklasan belki farkına bile varmazdı. Kızlık zarını diktiren kadınlar yok mu? Dürüst olduğun için mi seni cezalandırıyor? Bile bile evlenmiş. Kaç yıllık eşisin. Çocuğunun annesinin. Bu kadar zor mu geçmiş yokmuş gibi davranmak.

Kendi bakirmiymis sizden önce acaba? Ki olsa dahi bunu bile bile evlenmiş. Bence şuan başka bir sıkıntı var bunu bahane ediyor..
Ne zaman ogrenecekler namusun orda olmadığını bu insanlar ya ...
Güzel tepki vermissiniz, sonuçta yolun yolcusu değildiniz keşke bu tepkiyi daha önce veerseydiniz bence gec kalmışsıniz bu tepki için , eğilip bukulecek biseyyok kötü yolda değildiniz kendiniz i ezdirmeyin tepenize çıkar .

Bu adamdan bışanacakmış gibi durmuyorsun. Bari birlikte bir uzmandan yrdım alın. Belki faydası olur. Olmazsa da belki gözün açılır boşanırsın.

konunuzun hepsini okumadım gerek duymuyorum takıldıgım ve fikirlerimi sunmak istediğim kısım yetti yorum yapmama. Siz kendi kendinize yapıyorsunuz ne yaparsanız.. Neden mi? Bakire olmayışınızı bir hakaret bi suç gibi görüyorsunuz.. Bunu ona böyle böyle yaşadım demeniz bile bana göre gereksiz. Kimseye açıklama, kendinizi ispat etme çabasında olmamalısınız.. Siz kendinizi o kadar aciz bir varlık gibi göstermişsiniz ki eşinizde bundan güç alarak sizi eksik, yarım ,defolu bir mal gibi görüp ona göre davranıyor itaat etmenizi , sizinle evlendiğine şükretmenizi istiyor. Bu topu onun eline veren sizsinizz.. En başından söylemeseydiniz ( bence lüzum değil) ya da bilmesine hakkı ver deyip de böyle böyle şeyler geçti başımdan bilgin olsun diye anlatıp fazla üzerine düşülmesine irdelenmemesine karşın dik dursaydınız bugün o sizin eşiniz olmayacaktı ya da böyle arada bir muhabbetler dönmeyecekti.. .. Kusura bakmayın sert yorum yapmış olabilirim.. kırmak üzmek istemem sizi. Ama cidden içimde bir sinir oluştu. :sinirli:Bıktım artık burada açılan şu bakire değilim sevgilim terketti kendimi öldürecem bunalımlı konularından.. Kadınlarımız ilk önce dik durmayı öğrenmeliler adamlara bok yemek düşerrr o zaman.

Bu adamı (adam lafı da yakışmıyor ya) bosardim net. Benim çevremde bir kadın vardı. Tecavüze uğramış genc bir kız olduğu zamanda. Eşiyle nişanlıyken durumu anlattı. Istersen ayrılalım demiş, ama adam aile baskısıyla da (neden birakmak istediğini açık söylememis "bir kere ortaya çıktık, kızın hali ne olur") evlenmiş yinede. Ondada "ayamin altını öpmen lazım seni böyle aldığım için" diye tavırlar vardı.. Bunu iki çocuğun annesine söylüyor. Sonradan bütün aile durumu öğrendi. Ne oldu dersiniz? Çoğunluk yine adamı haklı gördü.kavgalarda hep kadını asagladilar sanki kusurlu diye çekmek zorunda. Yani rezillik. O kadin sonunda boşanma davası açtı ve boşandı haklı olarak. Profesyonel yardım alın derim, ama şahsen böyle bir adama değmez diye düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz tabi. Ha bunu da eklemek isterim: bahsettiğim evliliklerde baba kavga sırasında çocuklara hep "sizin anneniz kötü kadın" diyormuş. Ilerde sizdede bu ola olabilir.

Bence ilk başta durumunuzu bir hataymış gibi yansıtmanız yanlış olmuş. Siz suçluluk hissettikçe üzerinize gelmiş. "Ben bunu yaşadım, ben buyum" deyip dim dik karşısında durmalıydınız.

Kendinizi ezdirmeyin bu kadar. Öncelikle şunu kabullenin siz eksik falan değilsiniz. Pişmansınız ya da değilsiniz doğru veya yanlış yaptığınız, yaşadığınız her şeyin arkasında durun önce. Daha kocanız ilk ağzını açtığında vericektiniz ağzının payını. Kabul ederek evlendiği bir konuyu her seferinde sizin başınıza kakmaya ne hakkı var? Siz de başınızı eğip her söylediğinde susarsanız ya sonunda böyle patlarsınız ya da daha da ağır laflar yersiniz. Konuyu bile pişmanlıkla dolu geçmişim diye açmışsınız. Biraz kendinize saygınız olsun. Siz kendinize saygı, değer göstermezseniz elin adamı hiç göstermez

Valla buna benzer şeyleri duyuyoruz. Bu sebeple diktirenlere hiç kızmıyorum. Doğrucu davut olmaya gerek yok. Yaşadıklarınızın arkadında duramamışsınız diyenler çıkar. İyi de ne yapıcan? Cilveli olsan "ona da mı yaptın " " ondan mı öğrendin" "muamrle iyi " ohooo bir sürü senaryo. Eğer boşanırsan hiiç yüzün yere eğilmesin. Sen tertemizsin kocan utansın. Çocuğunu d o adama bırakma. Sana karşı doldururabilir.

Srfsize bak.
Kendini kahraman ilan etmis aklinca,
Birde erkek grurlu olur derler, gruru olan insan karisinin 10 yillik gecmisini acamaz, konusulmasindan rahatsiz oluR. Kadin konuyu acmaya kalksa erkek kapatir. Kusacam simdi. Sinir oldum ..
Dik duR. Gozunu korkut. Birdaha aklindan gecirmeye korksun.

Sen kendini yerle bir etmişsin! Yaşadığın şeye hata diyip bir de karşısında ağlamışsın aciz gibi. Sonra sana bakışını nasıl bekliyordun ki? Ne zaman anlayacak insanlar bu bekaretin önemsizliğini yahu hayatlar kararıyor bu saçma şey yüzünden. Vur tekmeyi gitsin odun herife beş para etmezin teki

Altından kalkamayacağı kayayı neden sırtlamış sorar mısın?

Hayır yani uymaz bana deyip bıraksa olabilir, tercih meselesi der geçerdim.
Her şeyi bile bile evlenip, arıza çıkardığı için çok sinirlendim.

Ne istiyor bu saatten sonra?
Böyle huzursuz bir yuvada kalmayı mı?

Akılsız herif..

Evet kendini kahraman görüyor, o benimle evlenmek gibi bir lütuf yapmis senin bütün ömrün dosdoğru mu geçti Allah aşkına? dediğimde ben dosdoğru bı adamım benim gibisi yok diye cevaplar aldim. Dosdoğruyum diyen adam lisede bir kızdan karşılık alamayınca okulu son senesinde terketmiş, sonra dışarıdan bitirdi.. Nişanlıyken bana bir kız mesaj atmıştı, nişanlın benle her halti yedi şimdi de seninle yer.. demişti. Her gece açar por..o sitelerinde dolaşırdı yeni evlendigimizde. Internetten yediği çok pislikler var o zamanlar neden yapıyorsun diye sorduğumda hatalarım üzerine konuşmak beni kötü hissettiriyor filan filan dedi. Yada sen kendi yaptığınla mi kıyas ediyorsun bırak Allah aşkına tarzı yaklaşımlar.. " DOGRU TABI.. BEN SENI BI KADINLA YATAKTA DA BASSAM HICBI ZAMAN BENIM 10 YIL ONCEKI YAPTIGIMI BASTIRMAZ..GIT dilediğini yaşa o zaman demiştim..

Hicbi zaman hicbi hatanın üstüne düşmedim. Çünkü geçmiştir yani yapicak bişey yok duzeltemiyorsun. Vıdı vıdı sende şöyle yapmistin böyleydin kimbilir neler vargecmisinde diye çöp karıştırır gibi asla ttarzım değil..

Defalarca
bosanmak istedigimi hayatımın geri kalanını bu şekilde bı suclamayla geçirmek istemediğimi yollarımızı ayirirsak daha mutlu olucagimizi söyledim.

Epilepsi hastasıyım, onun yanında ilk kez kriz gecirdigimde 1 ay öncesi, öleceğimi zannedip başımda nasıl ağladığını gördüm gerçekten seviyor bu adam demiştim. Ama sevmek tek başına hicbi ise yaramıyor, saygı güven olmayinca. Zaten artık böyle bir sevgi de istemiyorum. Kafamda bitirdim.

H
oop boşanma konusu açılınca hep U dönüşü yaptı , ne kadar merakliymissin ya boşanmaya, ben sana naptım, ben kötü bı adam miyim söylesene sizi tatillerre götürüyorum bı dedigini ikiletmiyorum, ne istesen alıyorsun, kızımız var bizim üstelik boşanmak öyle kolaymi , madem benden bu kadar nefret ediyorsun Allah benim canımı alsın da kurtul o zaman benden tez zamanda diye demagojiler yapmaya başladı. Allah seni bensiz bıraksın sende istediğin hayatı yaşa .. dedi.

Ailemin yanına gittikten sonra eşime boşanma dilekçesi göndermeyi düşünüyorum. 28 yaşındayım, hayatımın geri kalanını kendim ve kizim için yaşamak istiyorum. Umarım bu defa şans benden yana olur :KK43:

Son düzenleme:

Dün yine biyerden konu açıldı geldi geldi benim geçmişime. Unutamıyorum dedi, kendimi enayi gibi aptal gibi hissediyorum bazen, bazen ruyalarima giriyor dedi. Sen boyle bı evlilikten, benden ne bekliyorsun ki, evlilik yıldönümü, doğum günü şu bu ne bekliyorsun yani dedi. Bı sürü ağır laflar.

Esiniz evlendiginizde bakir miydi?

Valla buna benzer şeyleri duyuyoruz. Bu sebeple diktirenlere hiç kızmıyorum. Doğrucu davut olmaya gerek yok. Yaşadıklarınızın arkadında duramamışsınız diyenler çıkar. İyi de ne yapıcan? Cilveli olsan "ona da mı yaptın " " ondan mı öğrendin" "muamrle iyi " ohooo bir sürü senaryo. Eğer boşanırsan hiiç yüzün yere eğilmesin. Sen tertemizsin kocan utansın. Çocuğunu d o adama bırakma. Sana karşı doldururabilir.

Yaşadıklarının arkasında durmasıyla cilve yapmasının bağlantısı nedir gerçekten anlayamadığım için soruyorum? Daha ilk yüzüne vurulduğunda konu sahibi kabulleneceğine doğrusuyla yanlışıyla yaptıklarımın arkasındayım deseydi kendini aciz, eksik gibi kabullenmeseydi kocası olacak şahıs her fırsatta yüzüne vurabilir miydi? Asıl sorun burda konu sahibinin kendini eksik görmeyi veya öyle görülmeyi kabullenmesi. Konu başlığı bile pişmanlığım.. kişi kendine saygı duymazsa karşısındaki nasıl duysun?

Esiniz evlendiginizde bakir miydi?
Kesin değildir ama erkek malum her haltı yer, karısı temiz (!) olsun ister. Gerizekalı bir arkadaş -ki kendisi ile şu an görüşmüyorum. Demişti ki erkek yapar, o nefsine hakim olamaz ama kadın yapmamalı!!! Niye dedim. Çünkü o kutsal, anne olacak. Çocuk yetiştirecek. Dedim karını Aldatma bahanen bu demek. Daha da görüşmüyorum

Back