• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlikla dolu geçmişim ve huzursuz yuvam.

Defolsun gitsin salak ya.. bu davranışıyla kendi eksiğini kapatmaya çalıştığına eminim, şizofren değilse tabi :olamaz:
not: cevapları okumadan yazdım bir gelişme varsa bilmiyorum

Aktif konuları okurken yanlıslikla emojı kullandim.🤦‍♀️hakkınızda hayırlısı olsun bu ayrılık ikinize de ıyı gelir umarım

Çocuğunuz için geçmiş olsun.Umarım şimdi durumu iyidir.
Size de Allah sağlık ve huzur versin.Eşiniz bir daha sizi üzecek bir davranış veya söylemde bulunmaz inşallah.Mutlu olmanızı dilerim.

Ya Allahaşkına yapay kızlık zarıdır, diktirmesidir...milyon tane yöntemi varken erkeklerin buna takılmasının bir manası var mı? Gerçekten bu kadar mı sığlar? Çok komik cidden...

Neden erkekler bu kadar mal?
Madem hassassin neden duyar kasip evleniyorsun?sonra ben unutamiyorum kendimi aptal hissediyorum...
Aptalsın çünkü!
Sütten ak kaşık sanki hepsi...
Çok sinirlendim gerçekten...

Canim bastan sona yasadiklarini yazilan butun msjlari tek tek okudum. Cidden Allah yardimcin olsun. Benimde basimdan cinsellik gecti. Bende bugüne kadar her karsima cikan insana dürüst oldum ancak hep red cevabi aldim ustelik hepsi kizlarla beraber olmus insanlardi. Olsun saygi duyuyorum. Ama neyi farkettim benim gozumun icine bakip titreyen insanlar bunu ogrendiklerinde direk gozlerinde cöp kadar degerim kaldi. Farkli amaclara yonelenlerde oldu. Ama genel olarak birden degersizlesiyorsun. Bende dürüstlükten yanaydim senin gibi ama suan bulundugumuz toplumda ve bu olaylari okuduktan sonra ben allaha tovbemi ettim affimi özrümu her zaman diliylrum bu yuzden baska operasyonlari dusunmeye arastirmaya basladim. Hayatimda biri yok vicdan azabi cekmekten korkuyorum ama su yazilanlari okuyunca bu riski alip kumar oynamak cidden güç...

Siz baştan kendinizi ayıplı mal gibi göstermişsiniz, pişmanlık, utanç her neyse içinizde yaşamalı, ona aksettirmemeliydiniz ki, önem vermese de veriyormuş gibi davranıp sizden ayrıcalık bekliyor. Baştan ağırlık koymayıp şimdi bi ton laf saymanın ne anlamı var. Öyle sinir bişey ki sanki sizi lütfedip almış, siz de ona minnettar olmalısınız. E ama kabahat sizde. Bundan sonra net tavırlar koyun bari.

Diktirenler en doğrusunu yapıyor. Dürüst olun kocanıza،yok o beden sizin gibi tantanalarla bu hayat yürümüyor. Alın görün işte. Dürüstlük bu erkeklere yaramıyor. Bu arada kocanın yaptığı kusura bakma hayatım ama ağır şerefsizlik.

Back