Bu yorumunuza katılıyorum eflaak, yalan söylemek hoş bir şey değil ama hepimiz ama sevdiklerimizi üzmemek ama o anki ruh haliyle yalan söylemişizdir ama bence sizin hatanız yalana tahammülsüzken yalan söyleyip eşinizin eline koz vermeniz, bazı erkekler olaya düz bakar çoğunluğu öyledir de kimisi açıklama yaptığınızda anlar ama bazısı da aynı sizin eşiniz gibi suç bastırmak istediği için bunu kendi lehine kullanır, eşinize göre onun söylediği yalanlar da evliliğinizi sarsmamak için söylenmiş yalanlar, o sizin yalanınızı tolere ettiyse siz de onunkini tolere edebilirsiniz diye düşünüyor, her ne kadar ikiniz de yalan söylemiş olsanız da sizin söylediğiniz yalanla onun söylediği arasında çok fark var, onun alkol aldığı arkadaş çevresinde hapçılık var, bugüne kadar bir kere bile içmemiş olsa dahi, ki pek mümkün değil gibi ama içmemiş kabul edelim o arkadaş çevresinden kopmaması büyük bir sorun zira bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim lafı yabana atılacak bir laf değil, alkolün hapın olduğu bir ortamda kadın muhabbetinin olması hatta eve kadın getirilmesi de ihtimal dahilinde, eşiniz sizi aldatmamış bile olsa alkolün hapın kadın muhabbeti veya direkt kadınlatın olduğu bir ortamda alem yapıyor ve bu durum onu rahatsız etmiyor ters gelmiyor.
Dertleştim dediği bir kadın var, ki şahsen kadın erkek arkadaşlıklarına karşı değilim ama gizli kapaklı yürütülen arkadaşlıklardan rahatsız olurum, kaldı ki aynı arkadaşlıkları kurmak size yasak diye algıladım bu çifte standarda da karşıyım.
Evliliğiniz dışarıdan albenili şık paketli bir hediye gibi görünse de içeride dürüstlük yok, açık ve net konuşmalar yapılamıyor, sağlıklı iletişim kurulamayan bir evlilikte her zaman şüpheler oluşur ve asla güven duyulmaz, güvenin, sağlıklı iletişimin olmadığı bir evlilik de istediğiniz kadar sevin yürümez.