Pismanlikla dolu geçmişim ve huzursuz yuvam.

Kendisi el değmemiş ak kasiktir eminim ....valla dürüst olmussunuz ,anlaissiniz bile isteye evlenmiş tel kelime etmeye hakkı uok.bu kadar katiysa evlenmeyeeckti yanlış anlamayın bu bana göre bir kusur değil asla .Ama madem bu kadar unutamiyorsa evlenmemliydi .... Affetmeyin ,surunsun biraz .Ve sizde üzülmeyin lütfen ...Bana göre namus ,ahlak cinsellikle olculmez .Kul hakkı yememek ,dürüst olmak ,yalan söylememek en büyük ahlak .Ve siz bu sıfatları taşıyorsunuz

Konu sahibi karşınızdaki adam manyak.Şu mübarek günlerin hatrına rabbim ona akıl versin.Delimi ne .Canım sen eksik değilsin.İnsan olanın başına her şey gelir.

En son patlamanız ne zaman oldu?
Çok iyi yapmışsınız patlamakla.
Yumuşamayın boşanmaya kadar gidin gerekirse.
Ya gitsin terapi görsün ya da adam olsun.
Sert ve net olun. Kopacaksa kopsun sürekli bu tehditle yaşanmazki.
Evlenmeseymiş. Bu ne saçmalık.Terbiyesiz herif bir de rüyama giriyor demiş, ne giriyor ne görüyor acaba utanmaz söylüyor bir de.
Siz hiç üzülmeyin
Resti çekin gerisini düşünsün.

İlgili sevgi dolu cilveli bir hatun olmanı isteyebilir bunda birşey yok amaaa seni geçmişinden vuramaz terbiyesize bak .evlenmeseymiş silah mı dayadın başına?
Bir insan karısına bunu yapar mı ya?sen başta çok taviz vermişsin ama bunu hata olarak görüp ezilip büzülmüşsün adamın önünde yanlış bu işte.
Oda vurdukça vurmuş burdan
Şu kararlı tavrını sürdür .kaybetme korkusu yaşat adama.kaldı ki böyle giderse seni kaybedecek.
Bu devirde bakire kız bulması da çok zor.bakire olanlarda herseyi yaşıyor zaten.nerden bilecek?
Böyle aptal şeyleri kafaya takanlara sinir oluyorum ne cehalet ya

Türk filmlerinde böyle sahneler pluyorda erkek kabul edip evleniyor sen benimsin vs diye bizde duygusallasiyoruz helal olsun beee nasıl kabul etti diye sonra baska bir gun seneler sonra hala.devam.ediyormudur ki ayse ile ahmedin evlilikleri cocuklari olmus midur acaba diye bir gülümseme beliriyor. sanırım o Türk filmindeki evliliklerin sonuda sizinki gibi oluyor. Adam kadini seviyor ama başına gelenleri unutamiyor. Kendi de cekiyor kadinda kadin basina gelene pisman evlendigine pisman..

Psikilogo gidin ikinizde sen anladigim kadariyla cok narin bi o kadarda güçlü bir kadinsin evliliğini kurtar baktin olmuyor cek git be güzelim...

Evet o zamanlar aşıktı, bu konu burda gömüldü,sonsuza kadar acmiycaz. Eğer ben şeytana uyup açarsan bu konuyu seni üzersem Allah benim canımı alsın bilmem ne dedi.. Şimdi çocuk sahibi olduk 6 yıl devirdik ben sakin yapılı biriyim onunda birçok hatası oldu ne kavga ne dırdır hicbisey yapmadım. Onun hatalarını söyleyince. Ya ben hatalarını uzun uzun konuşmayı pek sevmem dedi kapadı hep. Ee dedim benimkide hata neden senelerce konuşuyoruz. Bir mi tutuyorsun diyor bu kez. Ya ben 2 gündür ağzımı açmıyorum. Kizimin odasında yatıyorum, iftarlara filan davetliyiz her akşam, onunla yiyip içmiyorum. Kulaklığı mi takip balkonda kitap okuyorum. Kızımla bahçeye iniyorum. Herşeyin farkında bı çocuk çünkü bizi barıştırmak filan çalışıyor,kıyamıyorum. 1 hafta sonrasına bilet aldım ailemin yanına gidicem. Sonrasını düşünücem kafamı toparlamam lazım

Baştan kabul etmeseymiş kardeşim nasıl bi adam ki namusum dediği karısına hani yediremiyo ya kendine sizin geçmişinizi nasıl dillendiriyo o kelimeleri nasıl yakıştırıpta söylüyo ve birde çocugunuz var yazıklar olsun o adama tavrınızı net bi şekilde koyun o konu açılınca ezilip bükülmeyin dik durun suçlu hissettiğiniz için yapıyo adam zevk alıyo bundan resmen yoksa dillendirmesi mümkün değil başka şekilde bunu karısına.. çok sinirlendim eşinize kusura bakmayın

Okuyunca hissettiklerinize çok üzüldüm, ne güzel bir aile olmuşsunuz çocuğunuz var. Eskileri deşmesinin ne anlamı var ki? Bu zar diktirenlere falan kızardım ama böyle okudukça da insan diyor ki böyle adamlara öyle yapmak lazım demekki. Sizi baştan kabul etmiş her şeyinizi yok saymış da şimdi rahat battı herhalde. Bence bir süre ailenizin yanına gidin , ailenize gezmeye gidiyor gibi konuşun ama eşinize bir süre düşünüp karar vermek istiyorum bu evliliğe devam edip etmeyeceğim hakkında deyin. İnanın ki o sizi cepte gördüğü için sizi stres topu gibi görüyor,habire üstünüze gelip kendi stresini sizden çıkarıyor. Sizi kararlı görürse ancak dank eder kaybetme korkusu yaşayıp düzelir belki.

Evet gidin .Ama esinize de deyin ki sen dürüstlüğü haketmiyormussun,seni salak yerine koymak varmış bunu hakediyirsun ...
Gidin kafanızı dinleyin hem çocuğunuzun da yipranmasina engel olun çünkü yapabileceğiniz birsey yok yani baştan beri durustsunuz sinirlenmwsin Allah Allah ...
Hiç sikmayin caninizi ikinizde biraz yalnız kalın ama lütfen kolay kolay affetmeyin çok ayıp yaptığı ...laflarını da asla ciddiye almayın lütfen siz çok.guzel ve düzgün bir annesiniz

Siz öyle ezik davranmışsınız ki o da bunu bir güzel kullanmış. Madem sizi kötü bir tabir olarak görüyor e kendisi neymiş yahu?
Yazıklar olsun bunlara... Bence eğer ciddi bir yaptırımınız olmazsa bu tip bu şekilde devam edecek.Siz bakire değildiniz ya tabi değersidiniz. Sürekli yalakalık yapıp, suçluluk hissetmenizi istiyor.
Tek amaç ne dersiniz? KONTROL ETMEK !

Sizin tek hatanız yaşadıklarınızdan dolayı eşinize mahçup olmanız bunun ezikliğini hissetmeniz ve ona yansıtmanız oysa bu sizin hayatınız dileğiniz gibi yaşama hakkınız var bu bizlere dayatıldığı gibi bir ayıp bir suç değil. Yüz yıllar geçsede biz bu algıyı yıkamayız bunu yapan ilk ve tek kadın değilsiniz.. hayatı nasıl yaşadığınız sadece sizi ilgilendirirdi eşinizden önce. Hala dunyada Bakire olmayan kadinlara ‘ baskasinin artigi’ gozuyle bakiliyo ve esinizde belli ki bu dusunceleri bu dayatmalari gordukce icine sindiremiyo amaa madem oyle hic evlenmeyecekti ve madem evlendi insan gibi unutup sizi uzmeyecekti bence tavrinizdan vaz gecmeyin hatasini anlar ve bidaha yapmayacagina emin olursaniz ancak barisin ve lutfen kendinizi ezdirmeyin ona kadinlik yapmisiniz bi evlat vermisiniz anladigim kadariyla sevgi sefkat vermissiniz.. Umarim sizin degerinizi sizi kaybedince anlamaz

Şimdi bişey derim de banlanmayacam
Kaç yıl sonra bi sçocuktan sonra mı gelmiş aklına
Birisine söyledi de o mu didikliyo ki beynini
Yoksa bana o kadar da kötü biri gibi gelmedi niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…