şu an böyle hissediyorsun çünkü seni manipüle etmiş canımevet evet doğru konu, bilerek o konuyu hatırlattım kı oradakı pısmanlığımı dıle getırmek istemiştim aslında .
sana bı özür borcum var. o zaman hissediyordum, gerçeğin nasıl gözüktüğünü içimden geçen, kafamdan geçenlerı duymak hoşuma gıtmıyordu. Öyle kötü bı durum kı sen şöylesin böylesın diyenlere a böyle mı gözüküyordum deyıp değişmeye çalışırım mesala üyeler patavatsız dedıler bana, ağzımı tutmak ıcın elımden gelenleır yaptım ama eşi ya ınsanın gereksız savunuyor . Dur bi düşün be kadın. Bugün düşünmediğin her an sana pişmanlık olarak gerı donecek ama o an öyle düşünmüyorsun işte . Bunun için evlilik mi biter diye diye bu psikolojiye geldım. ve şimdi de nereden başlayacagımı bılmıyorum. Onu haklı görmeye o kadar alışmışım kusurlarını öyle güzel kapatmışım kı şimdi kendımı savunmayı ifade etmeyı beceremıyorum. iki laf etmeye kalksam göz yaşım eşlik ediyor. İçim, kalp kırıkları ile dolu. Ya da dediğim gibi bitmesi gereken bı evliliğin hüznü sardı benı. Bitişe yaklaştığımın farkındayım. Cesaret edemıyordum
maalesef böyle bi etkisi olmuş psikolojin üzerinde. sürekli kendini haklı gördüğü ve sana da bunu empoze ettiği için
sen de otomatik olarak onu haksız bulamıyorsun
bi yerden sonra zaten onun bişey demesine bile gerek kalmıyor, otomatikman devamlı sen onu kendi kendine savunup kendine karşı aklıyorsun :)
yuva kurmak kolay değil ki bitirmek de kolay olsun, seni de anlıyorum
ama işin içinde yalan dolan var, alkol karşıtı asla değilim ben de arada içen biriyim ama alkolü boşver hapın olduğu ortamlar var
2 tane farklı kadının ismi geçti ki bunlar sadece senin bildiklerin ya da sadece bizimle paylaştıkların
manipülasyon var, sürekli kendini haklı görme var.
çok özür dilerim ama enayi yerine koyma, aklınla alay etme var
adam psikolojik işkence tekniklerini senin üzerinde toplamış deney yapıyor sanki
neymiş efendim elin karısıyla (bu kelime için özür dilerim ama öyle) dertleşmişmiş, öteki kadına neden profil fotosu kapadığı belli değil
bi de kalkıp bilmiyorum etmiyorum profil resmi nasıl kapandı, yok o resim nasıl silindi nasıl çekildi bilmiyorum ayakları yapıyor
yahu benim 70 küsür yaşındaki anneannemin telefonunda bile böyle gariplikler olmuyor
seninki kalkmış nasıl oldu bilmiyorum diyor
bu kadar basit yalanlarla seni kandırabileceğini sanması çok küçük düşürücü değil mi
hem kendini hem de seni .