Kaynanam yüzünden mutsuzum

Kız sinirden neyi nasıl yazcağını şaşırmış. Bende aynı şeyler yaşıyorum sen ben gibi
İnsnalar bunlarla baş edemeyiz koy sınırını. Onlar senin aklınla değil sne onların aklıyla oyna. Eşin arkanda dursa herşeyi çözersin aslınd abenim eşimden allah razı olsun
Evimden cikmiyorum yüz yüze gelmemk icin susar sessizim

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi bana
Ahahahaha ne alakaa 😂

hepsini okuyamadım bi yerden sonra tahmin edebiliyorum zaten. kısa ve öz ya ordan taşının iletişimi kesin o kadınla. ya da olmuyorsa boşanın. ve kesinlikle bu mevzular düzelene kadar çocuk yapmayın derim. canınıza yazık gerçekten çekilecek dert değil.

hepsini okuyamadım bi yerden sonra tahmin edebiliyorum zaten. kısa ve öz ya ordan taşının iletişimi kesin o kadınla. ya da olmuyorsa boşanın. ve kesinlikle bu mevzular düzelene kadar çocuk yapmayın derim. canınıza yazık gerçekten çekilecek dert değil.
Evet ocağa kadar sabret dedi borclarimiz var evde iki kedim var eğer onlar olmasaydı belkide çoktan gitmiştim

Evet ocağa kadar sabret dedi borclarimiz var evde iki kedim var eğer onlar olmasaydı belkide çoktan gitmiştim
Eşime boşanmayı teklif ettim hayır öyle şey olmaz dedi taşınırız dedi fakat bu konu açıldığı zaman deliriyor Yeter artık çekemiyorum diyor o böyle davranınca ben de ona güvenemiyorum sıkıştığı için mi böyle yapıyor ben açık açık seni seviyorum ben senin arkandayım seni kimseye ezdirmem laf söyletmem demesini bekliyorum benim yanımda annesine iki çift laf edemedi sadece onu evden gönderdi annem ameliyat olmuş 3 gün onda kaldım annesi eşimi nasıl manipüle ediyor bilmiyorum ama yüz ifadesinden anlayabiliyorum sen benim arkamda durmuyorsun diyorum açık açık onu da arada bırakmak istemiyorum arada bırakacağımı ben vazgeçmek istiyorum sürekli bu problemlerle uğraşmak istemiyorum eşim dengeyi bulmaya çalışıyor ama burada ben haklıyım onun hiçbir haklı olduğu konu yok Evet bağırıp çağırdığım için ben haksız konuma düştüm İlk zamanlar annesinin yanında dahi beni savunurdu laf söyletmezdi şimdi evine kadar geliyor çingene gibi kavga ediyor oğlu da öyle duruyor annesi ile artık baş edemeyeceğini düşünüyor gönlüm kalbim o kadar kırık ki ben kimsenin kalbini açamam ki sadece duymak istiyorum eşime bu şekilde konuştuğum zaman yeter artık deyip telefonu kapatıyor çık bu düşüncelerden deyip kaçıyor acaba ben mi sıkıştırıyorum ya da o da artık kendinde o cesaretimi bulamıyor bilmiyorum çok sıkışmış durumdayım kendimi bu kadar yalnız hissetmemiştim bu evde durduğum zaman zaten yatak döşek yatıyorum sürekli olanlar aklıma geliyor yüzüm asılıyor moralim bozuluyor eşim de bu durumumu görüp iyice benden uzaklaşıyor kendi kendine triplerdesin diyor bilmiyorum artık çamaşırı bulaşır fasulyeyi her şey birbirine katıp karıştırıp gidesim var

X